Dodaj do ulubionych

dobra noc :)

26.08.13, 23:40
dobry dzień był
dobrą noc planuję big_grin
fajnie mi się siedzi, palę se epapieroska o jakimś landrynkowym smaku, zapijam herbatą, dobry klimat złapałem ;] zaczął się us open, transmisje live z niu jorku do rana, jest co robić big_grin
a w dzień w zanadrzu vuelta big_grin
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: dobra noc :) 27.08.13, 00:09
      hmmm...mało Ci do szczęścia potrzeba....

zazdroszczę...
    • wyszeptany-o-zmroku Re: dobra noc :) 27.08.13, 09:16
      Enoo,dziś w Stolicy będzie wielka feta albo wielki płacz,w zależności od tego,czy Legia wygra czy też przegrawink.Jakoś specjalnie ich fanem nie jestem ale mimo wszystko dla dobra ogółu trzymam kciukiwink.Co do us open,mnie koleżanka Radwańska trochę zraziła swoim fochem na Wimbledonie i przez to wolę oglądać innych.Jurek jak się zepnie to może coś ugraćwink.Vuelty nie ogladam bo nie ma kiedy,czasem zerknę tylko na wyniki Majki,pewnie NIbali będzie mocny...A tak w ogóle czekam na eurobasket i mistrzostwa europy w siatkówce,jak Nasze Orły zdobędą medal to wybacze im niepowodzenia w lidze światowejwink,bo na kobitki chyba nie ma co liczyć,forma fatalna i do tego brak Werblińskiej nie wróży nic dobrego...
      • tdf-888 Re: dobra noc :) 27.08.13, 09:51
        radwańska wyżej ch nie podskoczy, dziś janowicza ciekawe czy dadzą, na eurobasket też czekam a siakowki nie znoszę.
        • wyszeptany-o-zmroku Re: dobra noc :) 27.08.13, 09:55
          Na meczykach.pl pewnie będzie leciał..
          • tdf-888 Re: dobra noc :) 27.08.13, 20:09
            uu jest szansa, że janowicz skończy przed legią ;]
            • tdf-888 Re: dobra noc :) 27.08.13, 20:21
              eee nie przegra za szybko, podnosi się? ;] trza wybrać legię (dopóki w grze będzie), janowicz to dopiero 1 runda.
              a julka odpadła w 1' sad
              https://latertuliadeportiva.files.wordpress.com/2009/01/open_australia_2009-anaivanovic3.jpg
              • szarlotka_ja Re: dobra noc :) 27.08.13, 23:11
                Janowicz dał ciała suspicious
              • maruda2 Re: dobra noc :) 27.08.13, 23:12
                uuu... Tedziu to chyba nie będzie dobra noc - Janowicz przegrał, Legia też dała d...y sad
                • torado Re: dobra noc :) 27.08.13, 23:14
                  maruda2 napisała:

> uuu... Tedziu to chyba nie będzie dobra noc - Janowicz przegrał, Legia też dała
                  > d...y sad

no cóż tera pozostanie wykopać legię z wyra big_grin big_grin big_grin
                  • maruda2 Re: dobra noc :) 27.08.13, 23:19
                    big_grinDD
                • szarlotka_ja Re: dobra noc :) 27.08.13, 23:23
                  Z drugiej strony trzeba na to spojrzeć tongue_out
                  Steaua wygrała, Gonzalez wygrał... jest się z czego cieszyć suspicious
                  • maruda2 Re: dobra noc :) 27.08.13, 23:28
                    w zasadzie.... przynajmniej nasi nie będą się już musieli dalej męczyć big_grin
      • szarlotka_ja Re: dobra noc :) 27.08.13, 22:35
        Legia dała ciała suspicious
    • maruda2 Re: dobra noc :) 27.08.13, 23:42
      dobry wątek, żeby wszystkim nieśpiącym jeszcze powiedzieć dobranoc smile
    • wyszeptany-o-zmroku Re: dobra noc :) 28.08.13, 09:14
      No to żeśmy się popisali,przypomniał mi się mecz z ukrainą i szybko stracone dwie bramki,wyszło na to że stolica płaczewink... Tenisiści też dali dooopy,ale nic się nie stało,Polacy nic się nie stało...
      • tdf-888 Re: dobra noc :) 28.08.13, 10:07
        no nie było fuksa smile bo patrząc na nieporadność w grze, to tylko na fuksa można było liczyć.
        • wyszeptany-o-zmroku Re: dobra noc :) 28.08.13, 11:11
          Nie no,mieliśmy fuksa że nam nie strzelili więcej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka