Dodaj do ulubionych

Kasia i Dean

03.10.13, 08:53
Ludki Moje smile

wczoraj rozmawiałam z człowiekiem, ktory pomógłby w organizacji koncertu charytatywnego dla Deana. Rzecz dotyczyłaby generalnie rockandrolla i swingu smile mamy jednak wątpliwosci co do frekwencji, Presley, Bill Halley i cała plejada mało w dzisiejszych czasach popularna, chociaż do tańca wielce porywajaca smile
I tu apel do warszawiaków i okolic : dajcie mi znać moze byc na priv ilu z Was byłoby chetnych wziąć udzial w takiej imprezie, ilu znajomych moglibyście skrzyknąć.
Dlaczego o to pytam ?

Ponieważ chcemy wynegocjować z zespołem aby zrezygnowali z częsci swojej gaży, to samo tyczyłoby sie właściciela knapki, a dokładnie dochodu z biletów. No i tu dochodzimy do sedna sprawy, jesli przyjdzie mało osób, to obawiamy się ze zbierzemy zbyt mało kasy. a przecież chodzi o to aby środkow było jak najwiecej.
Obserwuj wątek
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kasia i Dean 03.10.13, 09:26
      zasadniczo, jeśli tylko termin będzie ok, to ja chętnie
      • ame_belge34 Re: Kasia i Dean 03.10.13, 09:35
        termin jest na razie blizej nieokreslony, bo musimy sie umówić na spotkania z kapelą i właścicielem knajpki, ale na pewno dam Wam znac z duzym wyprzedzeniem smile
    • facet699 Re: Kasia i Dean 03.10.13, 10:26
      No i warto połączyć to z akcją informacyjna na innych forach. Zaprosić ludzi na koncert i jednocześnie przekazać sytuację w jakiej się Kasia i Dean znajdują.
      Jak już będzie więcej ustaleń w sprawie koncertu proszę pomóżmy Im go bardziej nagłośnić. Już zresztą apelowałem o przekazanie prośby Kiry na innych forach, na których na pewno też się udzielacie. To nic nie kosztuje a może bardzo pomóc.
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kasia i Dean 06.10.13, 23:52
        na razie rozesłałam na kilku forach, gdzie bywam
        mam nadzieję, że odzew będzie i nie wykasują mi tego tam...
        • szarlotka_ja Re: Kasia i Dean 07.10.13, 22:07
          Ja wrzuciłam na swoje lokalne forum wink
    • slayer-ka Re: Kasia i Dean 03.10.13, 10:47
      Ja plus 2 osoby - na bank. Jak mnie znowu grypa nie wyłoży big_grin
    • tapatik Re: Kasia i Dean 03.10.13, 10:49
      Zależy od terminu i moich popierniczonych planów.
      • ame_belge34 Re: Kasia i Dean 03.10.13, 11:14
        Ja nagłosnię sprawe jeszcze na FB, i tak ciagle puszczam linki, ale o koncercie na pewno bedę informowała.
        Do pomocy mam świetnego negocjatora, wiec mam nadzieję, ze uda nam się cos zdziałać big_grin
        no i bedzie kolejna okazja do spotkania forumowego big_grin ale uprzedzam tym razem na kuprze przy takiej muzie nie usiedzę big_grin
        • kaja.120 Re: Kasia i Dean 03.10.13, 12:41
          tez chętnie przyjdę , jesli nie będę wyjeżdzać....
    • tygrysgreen Re: Kasia i Dean 03.10.13, 14:09
      jeśli tylko będę mogła to jestem
    • szarlotka_ja Re: Kasia i Dean 03.10.13, 20:44
      Jeżeli ten koncert wypadnie w weekend, który będę miała względnie wolny i uda mi się pozamieniać inne zajęcia to przyjadę smile
      Będę jednak liczyć na Warszawiaków na jakąś podpowiedź odnośnie noclegu wink
    • kira_koslin trzymajcie kciuki 03.10.13, 22:19
      Ame, Ty Kochana cudna istoto - jesteś wspaniała.

Zszokowałaś mnie dziśsmile

Dopiero wróciłam z prawie cało tygodniowiej delegacji i lekko nie wiem nie wiem jak się nazywam a żołądek mi wysiadł i wyję z bólu.

A tymczasem jeszcze ja jedną rzecz ogranizuję wiec prosze, proszę trzymajcie kciuki, żeby się udało.
      • ame_belge34 Re: trzymajcie kciuki 04.10.13, 08:32
        Odpuścmy kciuki, bo nic nie zdziałamy big_grin ty sie szykuj na coffee na przyszły tydzień bo ustalenia czas zacząć big_grin
      • organza7 Re: trzymajcie kciuki 04.10.13, 08:34
        Kasiu, nieustannie jesteście obecni w moich myślachsmile Kciuki mocno zaciśniętesmile
      • ame_belge34 Re: trzymajcie kciuki 04.10.13, 08:35
        Kasienko, a poza tym pomysł kolejny o ktorym Ci mówiłam nie jest m oj, tylko mojego szanownego kolegi rockandrollowca big_grin ja tylko za posłańca robie, na szczęscie dobrych wiadomości, wiec jest szansa ze wilcy nie zagryzą po drodze big_grin
    • kira_koslin SIEPOMAGA.PL 04.10.13, 17:49
      A tymczasem jesteśmy już i tu.....rozsyłajacie proszę do kogo tylko możecie.
      To za to prosiłam abyście trzymali kciuki, bo trochę mieliśmy komplikacji po drodze.
      Zbiórka wystartowała dziś!!!!

www.siepomaga.pl/f/zdazyczpomoca/c/1048
      • ame_belge34 KONCERT 09.10.13, 09:03
        Kochani,

wczoraj z Kirą poczyniłysmy burzę mózgów smile 18 Pażdziernika koncert aktualny, wiec przypominam się, jesli kogo najdzie ochota pobrykać w naszym towarzystwie, zapraszamy big_grin

Ja do tego czasu musze potrenować trzepot rzęs, aby namówić kapelę na godzinę zero big_grin
        • kaja.120 koncert aktualny ? 14.10.13, 19:36
          w piątek koncert ? Nie wiem czy nic się nie zmieniło . Ile bedzie kosztował wstęp?
          • ame_belge34 Re: koncert aktualny ? 15.10.13, 09:43
            Do mnei nikt sie nie zgłosił, ja na pewno bedę ze znajomym, bo ponegocjowac z zespołem musimy, Kira tez się zapowiedziała (Kasieńko mam nadzieję ze będziesz choc na chwilę smile )
            • kira_koslin Re: koncert aktualny ? 15.10.13, 10:05
              No pewnie, ze będę - zbieram znajomych. Przypomnij mi na którą mamy byc?
              • ame_belge34 Re: koncert aktualny ? 15.10.13, 10:08
                Tortilla factory Wilcza 46. start godz, 21. Moze jakis stół zarezerwujemy ? ile mozesz miec osób?
    • szarlotka_ja Re: Kasia i Dean 15.10.13, 22:54
      Kira,
      odnośnie gadżetów - wysłałam Ci pw smile
      Pozdrawiam smile
      • kira_koslin Re: Kasia i Dean 16.10.13, 00:11
        odpisałamwink
        • szarlotka_ja Re: Kasia i Dean 16.10.13, 22:12
          Wysłałam Ci odpowiedź big_grin
    • mayenna Re: Kasia i Dean 18.10.13, 17:26
      Żeby usprawnić organizację mam propozycję:
      - niech nas ktoś wyłuska na FB i zróbmy zamkniętą grupę - będzie można pisać spokojnie i od razu wszyscy będą mieli informacje.
      - w kwestii aukcji: może znów zróbmy taki wieczór taneczny i zorganizujmy loterię, np. z rozprowadzeniem cegiełek: jedna na wejście , jedna to jeden los na loterię i każdy los wygrywa. Mniej zachodu, wszystkie przedmioty pójdą i bez presji aukcyjnej.
      • ame_belge34 Re: Kasia i Dean 18.10.13, 18:02
        Mayenna, własnie po to dziś negocjujemy z zespołem, aby taki wieczór urządzić. Na pewno damy Wam znać z Kira z większym wyprzedzeniem i mam nadzięję, ze zjawi sie na nim jak najwiecej osób. A przy okazji, myślę ze będzie to dobra okazja do kolejnego, szalenie milego spotkania forumowiczów, w bardzo szczytnym celu. Trzymajcie dziś kciuki, aby kapela się zgodzila !!!!!!
        • lesher Re: Kasia i Dean 18.10.13, 20:15
          Dziewczyny, jeszcze przed kilkoma godzinami myślałem, że dotrę dzisiaj do Tortilli, ale niestety sam mam teraz temat do obrobienia, który muszę pilnie zamknąć (terminy, terminy sad ) i nie dam rady sad.
          Bawcie się dobrze, Kira - dla Ciebie powodzenia w walce (mocno trzymam kciuki!!!!!) i ogólnie see you soon!
          • szarlotka_ja Re: Kasia i Dean 18.10.13, 21:03
            Ja również życzę udanej zabawy. Trzymam kciuki żeby wszystko się udało smile
    • witamina_b12 Re: Kasia i Dean 20.10.13, 10:15
      I jak? Udało się dogadać z zespołem?
      • kira_koslin Re: Kasia i Dean 20.10.13, 10:22
        Można powiedzieć, że mamy ich wstępna zgodę.

Teraz trzeba dogadać knajpę, potwierdzić terminy i ruszyć z całą akcją promocyjną.
        • ame_belge34 Re: Kasia i Dean 20.10.13, 20:20
          Jutro dogrywam szczegóły z zespołem, a we wtorek z właścicielem knajpki. Wstępnie myślę o terminie 29/11, mam nadzieję, ze pod koniec tygodnia bedę mogła go Wam potwierdzić na 120 %. Podam wszytsko odpowiednio wczesniej, abyscie mogli sobie zarezerwować czas smile
          • kira_koslin Re: Kasia i Dean 20.10.13, 20:32
            Ale, ale Ame zapomniałam gadałam dziś z mayenną i pancerną i....moze lepiej pomyśleć o sobocie bo w piatek osoby nie z Wawy nie dojadą?

ame_belge34 napisała:

> Jutro dogrywam szczegóły z zespołem, a we wtorek z właścicielem knajpki. Wstępn
            > ie myślę o terminie 29/11, mam nadzieję, ze pod koniec tygodnia bedę mogła go W
            > am potwierdzić na 120 %. Podam wszytsko odpowiednio wczesniej, abyscie mogli so
            > bie zarezerwować czas smile
            • ame_belge34 Re: Kasia i Dean 20.10.13, 21:29
              no racja, oki to 30/11, tak bedę gadać z chłopakami big_grin, ewentualnie 23/11 tyle ze my z J. bedziemy z trasy wracać, ale damy rade smile
              • ame_belge34 Re: Kasia i Dean 21.10.13, 18:55
                MAMY ZGODĘ ZESPOŁU !!!!!

Jutro jade załatwiac knajpke, WSTĘPNY TERMIN 23/11
                • szarlotka_ja Re: Kasia i Dean 21.10.13, 19:26
                  Super!
                  Trzymam kciuki za powodzenie smile
                • kira_koslin Re: Kasia i Dean 21.10.13, 22:34
                  ame_belge34 napisała:

> MAMY ZGODĘ ZESPOŁU !!!!!
                  >
                  > Jutro jade załatwiac knajpke, WSTĘPNY TERMIN 23/11

BOMBA!!!!! Kochana jesteś...wiem i pamietam co mam jutro ogarnąc dam znaćsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka