01.01.14, 12:45
Wczoraj usłyszałąm taką sentencje:
"nigdy nie wiesz czy zły pociąg nie zawiezie cię na dobrą stacje"
Coś w tym jest.
Obserwuj wątek
    • facet699 Re: Myśl... 01.01.14, 12:53
      bo to życie.
      Dawno temu widziałem pps-a w którym życie było przedstawione jako podróż pociągiem. Poruszające to było
    • mayenna Re: Myśl... 01.01.14, 13:16
      Fajna sentencja. Tylko ryzykow w tej podróży jest dużo większe niż jak to właściwy pociąg.
      Ja jednak podjęłabym je bo przekładając to na związki ( dziś tylko o tymsmile ważne dla mnie jest uczucie a nie podpis na tablicysmile
      Mnie te szaleństwa, nawet teraz to z pracą, dają możliwość realizacji marzeń.

• czarny.onyks Re: Myśl... 01.01.14, 13:21
      a mnie inna się po głowie tłuczewink

to wszystko przez te ule Szarlotki i miód na stole i rozmowy o poranku...

Kobietom życzę, by były jak ten miód, do którego wszystkie pszczoły(męzczyźni )lecątongue_out
      • witamina_b12 Re: Myśl... 01.01.14, 13:33
        > Kobietom życzę, by były jak ten miód, do którego wszystkie pszczoły(męzczyźni )
        > lecątongue_out
        a po co komu tylu mężczyzn ? suspicious jak z jednym czasem za dużo problemów wink
        • czarny.onyks Re: Myśl... 01.01.14, 13:37
          bożesz......marudy....nie dogodzitongue_out
    • green.amber Re: Myśl... 01.01.14, 13:51
      eee chyba mam dyskomfort z tą myślą... wink

bo jeśli stacja okazała się dobra, to pociąg nie mógł być zły... no chyba, że chodzi o to, że ogrzewanie/klimatyzacja/toalety nie działały... wink
      to raz, dwa - przecież nie wsiadałabym do złego pociągu, gdybym wiedziała, że zły... czyli przynajmniej musiał wydawać się dobry...
      a po trzecie to złe stacje i złe pociągi to tylko takie, z których się nie wyciąga choćby nauki, czyli właściwie - złe nie istnieją winksmile
      • maja-3 Re: Myśl... 01.01.14, 17:33
        Choćbyśmy nie wiem jak chcieli, w życiu wszystkiego nie da się zaplanować i przewidzieć... Dla mnie ten pociąg - to właśnie element nieprzewidywalności i tajemnicy życia. Coś, co się kiepskie z początku wydawało, czego nie chcieliśmy, często później okazuje się najlepsze dla nas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka