czarny.onyks 26.01.14, 00:33 mniej..... .....u mnie - 10 stopni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zed-is-dead Re: Kto da 26.01.14, 01:11 -14-I spotkała mnie kara za grzech zaniedbania - zapomniałem potraktować uszczelki silikonem, więc nie potrafię się dostać do gracika. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Kto da 26.01.14, 02:04 Ja dam mniej ^^ echhh, nudzi mi się właśnie. To wziełam termometr do ręki i zaniosłam go na zewnątrz w samych piżamkach. Hmmm dziwnie mi wskazuje - 5 C coś za mało a raczej za dużo Tym termometrem kiedyś mierzałam temperature nie w cieniu (nie napisałam temp na słońcu bo Tede mnie kiedyś upomniał ^^) i wtey wyszło 47 C. Teraz na pewno źle mi wskazuje. Jest w moich okolcach ok 11 C tak podaje przynajmniej stacja meterologiczna. Czyli.... i tak dałam mniej Nie czuje się tak zimna, nawet będąc w gołych... stópkach i klapkach. i łydkach Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Kto da 26.01.14, 09:42 u mnie tylko -8 ale za to ogrzewanie nawala. wygrałam Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Kto da 26.01.14, 10:53 Ja dam więcej Aktualnie tylko -14C ale, że lubię mróz to jest mi to na rękę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kto da 26.01.14, 13:19 ja też lubię, tylko te marznące palce......wrrr..... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Kto da 26.01.14, 14:17 Mnie dziś najbardziej zmarzły stopy Choć miałam ciepłe buty i wełniane skarpety Ręce nie, no może troszkę, jak niosłam ptakom ziarno do karmnika. Choć miałam ciepłe rękawice to jednak odrobinę zmarzłam. I nos mi trochę zmroziło Ale fajnie tak czasem się wymrozić, potem się można rozgrzewać Odpowiedz Link