czarny.onyks 26.02.14, 20:02 ...albo piszemy albo zamykamy forum.... bo nie ma co czytać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ame_belge34 Re: Tak nie można 26.02.14, 20:09 to nie czytelnia prze Pani tu się smaruje nie czyta Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Tak nie można 26.02.14, 20:12 aż się boję zapytać.... ...co Ty chcesz smarować...i komu?? Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Tak nie można 26.02.14, 20:14 chetnych brak pozostaje mi moja wlasna skromna osoba i olejek arganowy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Tak nie można 26.02.14, 20:18 chcesz powiedzieć, że na masaż brak chętnych?? nie wierzę... ja uwielbiam ...ale wolę męskie ręce Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Tak nie można 26.02.14, 20:29 ja tez zdecydowanie ale niestety mam cholerne laskotki, wiec z masażami to u mnie rożnie bywa, ale ponoś smiech to też zdrowie Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Tak nie można 26.02.14, 20:19 ...jakby co ja chodzę na łyżwy i nie mam czasu pisać ...a wlaśnie jak myślicie czy w moim wieku wypada np. zacząć się uczyć jeździć na rolkach ? Mam na to ochotę i nie przeszkadza mi że na lodowisku często gęsto jeździłam wśród samych dzieci Odpowiedz Link
mayenna Re: Tak nie można 26.02.14, 20:36 Jak spróbowałam na rolkach to okazało się, że umiem.Jeździ się podobnie jak na łyżwach. Nie lubię tylko jak podłoże to kostka. Wolę jak jest gładko. Odpowiedz Link
salsa13only Re: Tak nie można 26.02.14, 20:30 Onyksia a co byś Ty chciała poczytać? Proszę o zachciankę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Tak nie można 26.02.14, 20:58 może być ostro i pikantnie.... a póki co z pikantnych to chwilowo udka i piersi w marynacie się robią... a ja ide do łózka... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Tak nie można 26.02.14, 20:55 A Bejka to już zupełnie przestała tu zaglądać... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Tak nie można 26.02.14, 21:27 Ta... Jasne... Bejka pewnie się już do nas nie przyznaje. Ot co. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Tak nie można 26.02.14, 21:37 Czyli ewidentny brak chęci do forumowania... Odpowiedz Link
s-t-x Re: Tak nie można 26.02.14, 21:00 niestety nikomu nie puszczają nerwy albo admini nie puszczają. Odpowiedz Link
s-t-x Re: Tak nie można 26.02.14, 21:05 być może ktoś się poświęci i ulegając samozagładzie towarzyskiej da wam odrobinę satysfakcji. odrobina to moje ulubione słowo nie epitet. Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Tak nie można 26.02.14, 21:34 ...zacznijmy od tego że Adminow nie ma....od pewnego czasu.. Odpowiedz Link
s-t-x Re: Tak nie można 26.02.14, 21:42 żeby było ciekawie trzeba napisać coś exhibicjonistycznego a nie o adminach Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Tak nie można 26.02.14, 21:50 oj, bo wicie, strasznie zajentyk... szukam nowej roboty, życie osobiste mnie poważnie pochłonęło i jeszcze na angielski zaczynam chodzić... od teraz pora szukać nowych adminów na zastępstwo, czy jak? Odpowiedz Link
salsa13only Re: Tak nie można 26.02.14, 21:13 aaa tu Cię mamy gwałtu Pannie się zachciewa Odpowiedz Link
czarnamajka75 ktoredy metrem? 26.02.14, 21:37 ...a właśnie jaki kierunek metra spod PKIN do urzędu woj.na mlociny?Bo nie wiem w ktorą stronę jechać jutro ? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: ktoredy metrem? 26.02.14, 21:52 no to jasne, kierunek Młociny nie na Kabaty przecie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Tak nie można 26.02.14, 23:20 no widzisz Onyksia, wspomnialas o mozliwej zagladzie i od razu zrobil sie maly ruch swoja droga.... nie na kazdym forum jest tylu uczestnikow co tutaj (przynajmniej co kiedys bylo ) tak mi sie wydaje, gdyz nie chadzam wiele po innych katach Tu jednak jest moja ostoja.. wzielo mnie na smaczka, na jablko. no to poszlam do piwnicy. biore dwa jablka (kupne) i widze cala siata marchewek. taka duuuuza siatka. nie wiem ile kg. moze z 10 nawet. a marchewy taaaakie ogromne na cala szerokosc worka. nigdy takich duzych nie jadlam. siatka jeszcze nie otwatta wiec dobralam sie i rozerwalam palcami. nie bylo tak laywo i wzielam jedna. do tej pory jej jeszcze nie zmoglam i jedno jablko mi zostalo w tej jednej marchewce miesci sie moje dwie lub nawet 3 byle ale.... nie jest taka dobra.... nie jest taka soczysta ani slodka wiecie co nieraz lubilam robic? zrywalam z grzadki marchewke i jej wlasnej sukienkie uzywalam by ja wytrzec z ziemi. natka do tego dobrze sie nadawala. czasem tak sie robilo jak wody pod reka nie bylo. no nie jest dobra ta, ktora aktualnie chrupie. nie jest taka dobra. zjadlo by sie wlasna nawet taka prosto z ziemi wytarta za pomoca natki. mniam Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Tak nie można 27.02.14, 08:37 czarny.onyks napisała: > ...albo piszemy albo zamykamy forum.... > > > bo nie ma co czytać > > Ja to jakąś niemoc twórczą czuję. Muzy czy tam Muza brak czytać co nie ma.... niech się Onyksia do biblioteki zapisze Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Tak nie można 27.02.14, 18:03 Wszyscy znikają, tylko Ty jedna zostaniesz,ostatni gasi swiatlo,? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Tak nie można 27.02.14, 18:33 och, jak niektórzy lubią być złośliwi... ...jak zgaszę to po ciemku siedzieć będziesz.... Odpowiedz Link