tygrysgreen 07.06.14, 15:31 szykuj torta wszystkiego naj naj naj Moja Kobieto dużo całusów, tulań i kocich spraw Buzu Squat "Kocie sprawy" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Tygrys Pancerny 07.06.14, 16:01 Urodziny znaczy? To zdrowia życzę i miłości wielkiej, pięknej i prawdziwej. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Tygrys Pancerny 07.06.14, 16:08 ano urodziny, nie da się ukryć dziękuję Silowi za życzenia Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Tygrys Pancerny 07.06.14, 16:07 ooo... dziękuję tort, a zasadniczo pochlej forumowy mógł być dziś wieczorem, ale jakoś mało komu pasowało, no... za tydzień może się nadrobi a te tam z ostatniej linijki - tego miałam duuużo dziś od rana, a co najważniejsze - źwierzę dało się wyspać aż do 8.30 i za to je kocham najwięcej Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Tygrys Pancerny 07.06.14, 17:55 pisac, nie pisac, pisac, nie pisac. PISAC zaczelam.szukac ostatniej linijki az dalam sobie "pokaz wszystkie", pamietalam.ze Tygrysica miala fajna sygnaturke. no.wlasnie, sygnaturke przeczytalam i sobie mysle "ale musialo byc Panze milo z samego rana" ^^ tylko zastanwjalam sie nad tym zeglarstwem. a moze... ona falowala, moze swoj zagielek postawila ciiii ide stad to forum ma na mnie fatalny wplyw... moze powinnam nie pisac potem zerknelam.ze to chyba o kociaki chodzilo ale wpierw na sygnaturke popatrzylam i sobie co nieco wyobrazilam ^^ a moja wyobraznia to bardzo cienka bywa.... ciii Odpowiedz Link
raziel24 Re: Tygrys Pancerny 07.06.14, 18:06 Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Tygrys Pancerny 07.06.14, 16:39 ooo wszystkiego najlepszego. Dużo szczęscie, uśmeichu zeby nie zabrakło... Wam fiznezji i polotu oraz okazji do wspólnych odlotów Ostatni "gad" jakiego złapałam i na forum jeszcze nie pokazałam, teraz daje wszystkie dobrego Odpowiedz Link
apersona Re: Tygrys Pancerny 07.06.14, 16:51 wszystkiego najlepszego, niech się szczęści i układa pomyślnie Odpowiedz Link
ice_flower Re: Tygrys Pancerny 07.06.14, 17:26 Zdrówka, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz miłości Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Tygrys Pancerny 07.06.14, 20:11 łomatko, się wzruszyłam niezmiernie... się Państwo częstują - oto tort urodzinowy Odpowiedz Link
ice_flower Re: Tygrys Pancerny 07.06.14, 21:32 Ło jaki fajniusi Aleś mi smaka narobiła Tak się nie godzi Odpowiedz Link
green.amber Re: Tygrys Pancerny 07.06.14, 20:49 najpiękniejszego Tygrysie niech Ci się spełnia, co spełnić się ma Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Tygrys Pancerny 07.06.14, 21:10 Najlepszego Pancerna stówki w zdrowiu, szczęściu i miłości Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Tygrys Pancerny 08.06.14, 13:47 Wszystkiego najlepszego, Szefowo. Spóźnione, bo od neta wczoraj byłem odcięty Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Tygrys Pancerny 08.06.14, 14:01 a nie szkodzi, toć to żadne spóźnienie - a za życzenia b. dziękuję Odpowiedz Link
81belona03 Re: Tygrys Pancerny 08.06.14, 18:14 -dużo radości,szczęścia do ludzi,zdrowia i uśmiechu Odpowiedz Link