(...znalzlam na glowie pkerwszego siwego wlosa! Starzeje sie! Dzieci trzeba plodzic by siwej matki nie mialy!
Tak wiem... Postanowilam sobie ze nie bede pisac az do pazdziernika. Wy nic tutaj nie widzicie

Pisze w nawiasie

haha moglabym pjsac biala czconka to by widac nie bylo

juz nie chce mi si kombinowac. Kiedys sprobowalam na forum do Samiego szepnac slowo pod czapka niewidka

A teraz serio. Zerkam niedawno do lusterka. Patrze a na skroni cos mi sie blyszczy. Cos sie wyroznia. Patrze lepiej a to siwy srebrzysty wlos. Sie zastanawiam co z nim.zrobic. Jak zostawie to mi sam moze wypadnie i go zgubie

woec wyrwalam. Jak biala niteczka, nie, jak zylka srebrzysta. Sliczny jest

Pieknie sie mieni. . Ej. Juz kiedys zaoobserwowalam u siebie ponedyncze jasniejsze wlosy ale to byl.bardziej blond niz siwy. Teraz jest zywe srebro

No starzeje sie jak nic. Albo... Do Pazka.sie upodabniam

on ma ich troche...
Pytanie do Was. Ja tu prawie najmlodsza wiec ciekawi mnie jakie macie podejscie do mijajacego czasu. Kiedys z Fripem na privie cos wiadomosci zaminilam. On.sie juz chyba nigdy nie zmieni

ma na pewno problem.z mijajacym czasem. Ech...
Ja mysle ze miec nie bede. Czekam na drugiego srebrzystego klaka
Wiecej sie nie wypowiadam do ustawek wracam.. Ale chcilam na zywo (z lekkim opoznieniem) przekazac swoje emocje. Do napisania w pazdzierniku

no musialam tego posta skrobnac

)