sisterofnight85 Re: A niech 27.09.14, 12:35 Sorry za głupi wątek... tak mnie coś wczoraj wkurzyło, że... a dokładnie brak weny. Odpowiedz Link
sisterofnight85 Re: A niech 27.09.14, 21:15 Wczoraj to się zaczęło od braku weny na polu "artystycznym". No, coś sklecić z papierków miałam i mi nic z tego nie wychodziło. Potem przeniosłam myśli na pole "zawodowe". W sensie chciałam Cv napisać i też poległam. O braku weny na forum nie wspominam... Ba, nawet jakoś brak mi weny, żeby cokolwiek planować, jakoś się wziąć z życiem za bary... no wiecie... ciągle tkwię w tym samym punkcie i nie umiem ugryźć tematu jak się z tego miejsca ruszyć. Nawet w myślach. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: A niech 27.09.14, 12:39 pisz cos wiecej niz tylko te kilka slow, zawsze znajdzie sie ktos do rozmowy nawet jezeli weny brak. a ja przepraszam, ale ostatnio sama z soba nie potrafie znow dojsc do ladu. Odpowiedz Link
sisterofnight85 Re: A niech 27.09.14, 21:11 Ja jestem typem osoby, która nie umie odnaleźć się w tłumie... Potrafię dużo gadać w kontakcie jeden na jednego... przynajmniej tak mi się wydaje, ale w tłumie to... zresztą chyba widać Odpowiedz Link