27.09.14, 18:28
.... zastanawia mnie ciągle i niezmiennie, że ktoś wpadnie na forum, poczyta kilka wątków i już wie wszystko o nas...........
...... i wysuwa różne hipotezy...czasem oderwane zupełnie....

fakt, czasem przez kilka dni sprawa może obracać się wokół jednego tematu, a potem pojawia się zupełnie co innego...
ale jesteśmy dziwnym tworem.....forum, które żyje, gdzie ludzie znają się od lat, wpadają na pogaduchy, czasem znają się dobrze...lub az za dobrzewink.....
taka kawiarenka bardziej ....gdzie są pogaduchy o dupie Marynie...ale i czasem coś ambitniejszego....wink

...najłatwiej jednak krytykowaćwink
Obserwuj wątek
    • anirat Re: Taa...... 27.09.14, 18:36
      a jednak wraz z upływem czasu coraz częściej czytam, niż piszę, mimo, że jestem tutaj od chyba 6 lat. Krytyka niestety wychodzi bardzo dobrze.
    • a-g-l-a-j-a Re: Taa...... 27.09.14, 18:40
      Onyks... jeżeli to o mnie i tamtym wątku z przymrużeniem oka, to właśnie z tym przymrużeniem było...
      I przecież kto jak kto, ale ja po tylu latach wypisywania się tutaj wiem jak specyficzne jest to miejsce... bo chyba aż tak się nie zmieniło...

... noo ale.. najłarwiej jednak krytykować..wink
      • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 18:54
        no troche tak...
        wpadłaś...skomentowałaś...

czasem słowa sa zasłoną......całej prawdy nie zobaczysz....

no mnie wolnotongue_out....ja tu wodzirejem radości jestem tongue_out, agora mi płaci tongue_out big_grin
        • a-g-l-a-j-a Re: Taa...... 27.09.14, 19:04
          Ty, niedobroto(!) przeciwko mnie wątek zakładać... po tylu latach forumowania... wink

Ale naprawdę nie miałam na celu krytykowania czegokolwiek... i chyba nawet moje literki nie były komentarzem lecz przemyśleniami nawiązującymi delikatnie do aktualnych "trendów"... wink
          • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:14
            tongue_out big_grin

a tak mnie naszło wieczorową porą....
            bo ilez mozna o cyckach lub o seksie....suspicious
    • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 18:46
      czarny.onyks napisała:
      > ...najłatwiej jednak krytykowaćwink

Nie w tym problem.
      Jesteście tak sarkastyczni, że stajecie się kompletnie hermetyczni. smile
      Czasami brzmicie - mówię z perspektywy swoich pięciu dych - jakbyście mieli po 100 lat i żadnych nadziei, tylko zgorzknienie. I oczywiście w tym szaleństwie jest metoda - jeśli będę cyniczny, nikt mnie nie zrani, bo nie dopuszczę go na tyle blisko, żeby mógł. Ale...
      • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 18:53
        oj, 3 na 1...???
        big_grin tak się nie godziwink

no fakt, czasem trochę może za dużo tu sarkazmu, złośliwości...ale w sumie większości piszących to nie przeszkadza...
        Ci, którym przeszkadza odchodzą...jak w zyciu...nikt nie zmusza do pozostania w nieciekawym towarzystwie
        .....jeszcze inni zostają winksmile...czyli jednak da się lubić takich złośliwcówwink
        może trzeba nas poznać najpierw...posłuchać....popatrzec z boku przez chwilę....

...ale ja sarkastyczna???bez nadziei? wątpiąca....i cyniczna???
        mam nadzieję, że nie.,...

i Blondynko nie dziw się, że niektórzy z nas boją się zranienia.....
        jeśli życie kopie kogoś po dupie latami nie będzie wesołym gołąbkiem czy gołąbeczkąwink
        • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:01
          czarny.onyks napisała:
          oj, 3 na 1...???
          > big_grin tak się nie godziwink

Może się nie godzi, ale to przecież norma tutaj. Sfora to ulubiona formacja. smile

> ...ale ja sarkastyczna???bez nadziei? wątpiąca....i cyniczna???
          > mam nadzieję, że nie.,...

Nie, Ty chyba nie. smile

> i Blondynko nie dziw się, że niektórzy z nas boją się zranienia.....

Wszyscy boją się zranienia. Wszyscy, pod tym względem nie jesteście wyjątkowi. smile
          • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:09
            no skoro na czele sfory stoi wilczek...to nie ma się co dziwićwink

a z drugiej strony...nie jesteśmy nudniwink...może czasem troszkę złosliwi....
            czasem boimy się zrobić pierwszy krok...i zamykamy się na świat...
            ale za to sa też i tacy, co ciągle odradzają się na nowo...i to jest światełko w tunelu...

tongue_out
      • margott70 Re: Taa...... 27.09.14, 18:55
        A ja z perspektywy moich 5 dych tam gdzie Ty widzisz sarkazm- widzę żart i w dodatku od tego się uzależniłamsmile
        • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:08
          margott70 napisała:

> A ja z perspektywy moich 5 dych tam gdzie Ty widzisz sarkazm- widzę żart i w do
          > datku od tego się uzależniłamsmile

No, widzisz, co człowiek, to inne podejście do sytuacji. smile
          A nie sądzisz, że uzależnienie od wirtualnych więzi trochę hamuje real? I że jest łatwiejsze, bo niewiele, poza wpisaniem się w obowiązujący obrazek, od nas wymaga? Real jest trudniejszy, prawda? smile tongue_out
          • margott70 Re: Taa...... 27.09.14, 19:15
            A skąd wiesz jak wygląda mój real? Dawno nie był tak prosty jak ostatniotongue_out
            • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:17
              no to jest nasza polska mentalność...inni zawsze wiedzą lepiej od nas...wink
              ..co jest dla nas lepsze....jakie błedy popełniamy...itd...
            • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:20
              margott70 napisała:
              > A skąd wiesz jak wygląda mój real? Dawno nie był tak prosty jak ostatniotongue_out

Ale ja nie użyłam drugiej osoby liczby pojedynczej! tongue_out
              • margott70 Re: Taa...... 27.09.14, 19:22
                A "sądzisz" to w której osobietongue_out
                • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:28
                  margott70 napisała:

> A "sądzisz" to w której osobietongue_out

W kwestii formalnej - "nie sądzisz" ze znakiem zapytania na końcu.
                  To pytanie, a stwierdzenie było. Przeczytaj jeszcze raz. smile tongue_out
          • silencjariusz Re: Taa...... 27.09.14, 19:15
            To gdzie poznawać tych znajomych w realu? Mieszkając na zadupiu. Ponownie zapytam.
          • witamina_b12 Re: Taa...... 27.09.14, 19:39
            Dla Ciebie to wirtual dla mnie miejsce, w którym mogę porozmawiać i pożartować z realnymi znajomymi poznanymi w sieci. Kilkanascie z piszących tu osób było u mnie w domu, sporo z nich nawet u mnie nocowalo. Bywam w kinie/teatrze/na rowerze/na kawie/piwie i w innych miejscach z ludźmi z tego forum.
            Dla wielu z nas to po prostu platforma kontaktu a nie miejsce otworzenia fikcyjnej osobowosci.
            • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:48
              witamina_b12 napisała:

> Dla Ciebie to wirtual dla mnie miejsce, w którym mogę porozmawiać i pożartować
              > z realnymi znajomymi poznanymi w sieci. Kilkanascie z piszących tu osób było u
              > mnie w domu, sporo z nich nawet u mnie nocowalo. Bywam w kinie/teatrze/na rower
              > ze/na kawie/piwie i w innych miejscach z ludźmi z tego forum.
              > Dla wielu z nas to po prostu platforma kontaktu a nie miejsce otworzenia fikcyj
              > nej osobowosci.

Nie wiem, czy to do mnie, bo się pogubiłam w drzewku, ale to bardzo ważny głos, więc nawet jeśli nie do mnie, to odpowiem.
              To bardzo ważne, że się zaprzyjaźniliście. To bardzo ważne, że sobie ufacie. To jest prawdziwa wartość, o która warto dbać, ale to też jest Wasza (forumowa) podstawowa słabość, bo ciągnięcie w dwie strony - z jednej pokładacie wiarę i nadzieję w już sprawdzone przyjaźnie, ale brakuje Wam świeżej krwi, bo znacie się jak łyse konie, z drugiej zaś, zainteresowani nowością, pozostajecie jednak hermetyczni i nieufni.
              Czy ja Was lubię? Nie wiem, ale rozmawiam z Wami, a to już sporo. smile
              • kama265 Re: Taa...... 27.09.14, 19:54
                o matko, dla mnie to za duże stężenie mitomanii w jednym poście. To forum jest za małe na Twoje ego Blondynko wink
                super, że nas pochwaliłaś chociaż raz, było mi to tak bardzo potrzebne ...
              • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:56
                blondynka.2801 napisała:
                > Czy ja Was lubię? Nie wiem, ale rozmawiam z Wami, a to już sporo. smile

ach...dziękujemy Ci tongue_out
                moja sympatia zaczyna maleć wink
                • margott70 Re: Taa...... 27.09.14, 19:58
                  Aleś Ty niestała w uczuciach...
                  • kama265 Re: Taa...... 27.09.14, 20:04
                    hermetyczna jednak big_grin tylko troszkę jej para poszła gwizdkiem ale znów zassała big_grin
                    • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 20:40
                      ....że niby ja cos teraz zasysam???suspicious

big_grin big_grin

oj, Kamuś.....bestyjkobig_grin tongue_out
                      • kama265 Re: Taa...... 27.09.14, 22:41
                        zasysasz (podciśnienie) i hermetyzujesz big_grin
                • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 20:05
                  czarny.onyks napisała:

> blondynka.2801 napisała:
                  > > Czy ja Was lubię? Nie wiem, ale rozmawiam z Wami, a to już sporo. smile
                  >
                  > ach...dziękujemy Ci tongue_out
                  > moja sympatia zaczyna maleć wink

Trudno, jakoś to chyba przeżyję. smile
                  Biorąc pod uwagę różne opinie wydawane na mój temat tego wieczora, to i tak jesteś wyjątkowo delikatna, dzięki. smile
                  Miłego wieczoru Państwu życzę.
                  Do następnego razu, bo ustaliliśmy na początku, że każdy boi się zranienia, ergo: broni się przed nim. No, chyba że ta prawda dotyczy wyłącznie stałych bywalców tego forum...
              • witamina_b12 Re: Taa...... 27.09.14, 20:34
                blondynka.2801 napisała:

> pokładacie wiarę i nadzieję w już sprawdzone przyjaźnie,

Większośc ludzi tak robi, niewidzę w tym nic błędnego... Czy Ty bardziej ufasz obcym niż przyjaciołom? wink

>ale brakuje Wam świeżej krwi,
                Nie zauważyłam... Jestem tu od dwóch lat w tym czasie sporo nowych osób dołączyło. Zreszta te dwa lata temu też byłam świeżą krwią dla tych co są tu od 4 czy wiecej lat wink
                Powinnaś zacząć nas odrózniać, bedzie Ci łatwiej wink
                • kama265 Re: Taa...... 27.09.14, 22:53
                  WItka, to nic nie tłumaczy wink jak to mówią - swój swego ... itd big_grin
          • kama265 Re: Taa...... 27.09.14, 19:45
            wiesz, jeśli to nie jest poczucie wyższości, to ja się w ogóle już na ludziach nie znam wink
    • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 18:56
      Linki, cytaty, dowody - "szkiełko i oko" innymi słowy.
      A chodzi o "czucie i wiarę".
      Rozumiesz, dobrze. Nie rozumiesz, drugie dobrze. smile
    • margott70 Re: Taa...... 27.09.14, 19:01
      Onyksia...to że ja Ciebie nie znam osobiście to jest poważne zaniedbaniesmile
      • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:06
        oj, ja dawno mówiłam, że żałuję smile

szkoda, że nie jesteśmy wszyscy z jednego miasta...suspicious
        • silencjariusz Re: Taa...... 27.09.14, 19:16
          To kiedy w Białym będziesz?
          • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:18
            a to jest zaproszenie??????

big_grin

no teraz mam trochę dodatkowych rzeczy...w związku z czym mniej wolych dni....i weekendów...
            ale .....
            • silencjariusz Re: Taa...... 27.09.14, 19:21
              Aaaa... Jesteś w związku... W takim razie rozumiem doskonale, że możesz nie mieć czasu...wink
              • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:27
                sad taaa....za dużo fantazjujecie moi drodzy....

po raz kolejny pytam, czy to zaproszenie?
                bo niestety z Krakowa to trochę daleka droga....
                suspicious
                • margott70 Re: Taa...... 27.09.14, 19:32
                  Tak to zaproszenie, ja odpowiem, bo na deklarację Sila możesz trochę poczekać. Nie wiem czy jeszcze w tym wcieleniu...wink
                  • silencjariusz Re: Taa...... 27.09.14, 19:33
                    No wiesz... Kiepski z Ciebie rzecznik.
                    • margott70 Re: Taa...... 27.09.14, 19:36
                      Sztuka dyplomacji jest mi nie znana. Działam od razu, bez myśleniawink
                      • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:40
                        hmm....

żeby sie Sil kiedyś nie zdziwił big_grin
                        ... i wtedy nie będzie wymówek big_grin
                        • silencjariusz Re: Taa...... 27.09.14, 19:53
                          No to czekam na to "kiedyś".
                          • maruda2 Re: Taa...... 27.09.14, 22:55
                            silencjariusz napisał:

> No to czekam na to "kiedyś".

a mnie to powiedziałeś tylko, że się zobaczy... się fochnę wink
                            • czarny.onyks Re: Taa...... 28.09.14, 17:58
                              On tak mówi, bo podejrzewa, że ja nigdy nie zawitam tongue_out
                              • silencjariusz Re: Taa...... 28.09.14, 23:02
                                Pożyjemy, zobaczymy.
                • silencjariusz Re: Taa...... 27.09.14, 19:32
                  Myślałem, że skoro planujesz z Królową się poznać to ja tak mówiąc wprost - na krzywy ryj - bym się wepchnął na to Wasze spotkanie.wink I w związku z tym nie wiem jak mam to zakwalifikować. Czy jako zaproszenie (Ciebie) czy jako wpraszanie się (na spotkanie Twoje z Królową).wink
                  • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:58
                    a wpychaj się jak chcesz...
                    ale jeśli ja zawitam , a Ciebie tam nie będzie.................
                    ...oj.........................
                    • silencjariusz Re: Taa...... 27.09.14, 20:16
                      Będę.
                      • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 20:21
                        muszę sobie dodać wątek do ulubionych.....suspicious
                        żeby ta obietnica nie zginęłatongue_out

..ech .... odwiedzić znajomych - nieznajomych czy nieodwiedzić......wink
        • szarlotka_ja Re: Taa...... 27.09.14, 19:21
          Do C-na miałaś przyjechać suspicious
          • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:28
            bożesz...wiem...wiedziałam, że zaraz tu wpadniesz i mi wytkniesz tongue_out
            • szarlotka_ja Re: Taa...... 27.09.14, 19:30
              No bo ja na początku roku planuję do Krakowa zajechać a jeszcze rewizyty nie było suspicious
              • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:54
                no biję się w piersi....
        • kama265 Re: Taa...... 27.09.14, 19:55
          spotkajmy się w andrzejki wink
          • margott70 Re: Taa...... 27.09.14, 19:57
            Chcesz pogłębiać naszą izolację?
            • kama265 Re: Taa...... 27.09.14, 20:05
              big_grin no i jak by się człowiek nie odwrócił i tak doopa z tyłu sad
    • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:04
      gwen75 napisał:
      > Słowa, słowa, słowa - żadnych konkretów. Może filtrujesz wszystko przez swoją p
      > esymistyczną i przewrażliwioną duszę i dlatego tak to widzisz? ;P

Może. To już uzgodniłyśmy z Onyksiową, że każdy boi się zranienia. smile tongue_out
      A może po prostu widzę Was jaśniej/inaczej/z boku?
    • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:05
      oj, czasem ta granica jest płynna Gwen....

i może warto się też zastanowić, bo jednak ludzie sa różni...a może to trochę brak wrażliwości....a nie nadwrażliwość u innych?

i może i u mnie brak dystansu...choć poczucia humoru raczej mi nie brakuje...suspiciouswink
    • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:10
      dlatego z niektórymi mało piszę....

bo to co dla Ciebie jest brakiem, dla mnie bywa często czystą złośliwością...
      smile
    • green.amber Re: Taa...... 27.09.14, 19:11
      chyba jesteśmy jednakową sarkastyczną masą widzianą z pozycji ja-lepsza, wy-szkoda gadać, tylko po co gadać w takim wypadku... wink
      • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:17
        green.amber napisała:

> chyba jesteśmy jednakową sarkastyczną masą widzianą z pozycji ja-lepsza, wy-szk
        > oda gadać, tylko po co gadać w takim wypadku...

Jeśli to do mnie/o mnie, to mylisz się w 100%.
        Nie czuję się lepsza, jestem inna, tylko tyle. Czy to oznacza, że nie mam prawa głosu? tongue_out
        • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:20
          a Ciebie Blondynko lubię właśnie za to....

że nie uciekasz, nie podkulasz ogonka tylko próbujesz dyskutowaćsmile
          • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:21
            czarny.onyks napisała:
            > a Ciebie Blondynko lubię właśnie za to....

smile
          • green.amber Re: Taa...... 27.09.14, 19:28
            czarny.onyks napisała:

> a Ciebie Blondynko lubię właśnie za to....
            >
            > że nie uciekasz, nie podkulasz ogonka tylko próbujesz dyskutowaćsmile
            >

hihi Onyksia nic nie chcę mówić, ale jak Ty kogoś za bardzo lubisz, to się za chwilę okazuje, że on ma coś wspólnego z niebieskim big_grintongue_out
            • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:35
              ...wiem....

sadsadsad

dlatego juz za bardzo nie lubię nikogo....
              zresztą...o rozczarowania tutaj nietrudnouncertain
              • green.amber Re: Taa...... 27.09.14, 19:38
                czarny.onyks napisała:

> zresztą...o rozczarowania tutaj nietrudnouncertain

no weź, bo sobie lat dodajesz, a do setki trochę Ci brakuje wink
                tam zaraz rozczarowania, za naukę się płaci, czasem trochę więcej, czasem trochę inaczej, ale tym bardziej warto się uczyć wink
    • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:13
      gwen75 napisał:
      > Podaj jakiś przykład to będzie o czym gadać, bo tak to będzie jałowa dyskusja ;

Nie będę podawać żadnych konkretnych przykładów, bo to dopiero będzie jałowa dyskusja, a nawet golono-strzyżono, a mnie już na to brakuje cierpliwości, vide: link w mojej wizytówce. smile tongue_out
    • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:25
      gwen75 napisał:
      > Eee, tchórz jesteś po prostu ;P Jak brakuje cierpliwości to po co w ogóle się w
      > ypowiadać w tym temacie? A skoro już powiedziało się A to wypadałoby powiedzieć
      > też B wink

O, nie! Mam różne wady, ale tchórzem nie jestem na pewno! tongue_out
      A podobno mądrej głowie dość dwie słowie, a Ty, Gwen, przecież jesteś mądrą głową, prawda?!? smile tongue_out
    • green.amber Re: Taa...... 27.09.14, 19:26
      mnie wyszło, że Blondynka jest leniwa i awanturująca się oraz mówi, co jej ślina na język przyniesie, znaczy na klawiaturę, pewnie dlatego, że jest inna, bo my wszyscy jednakowi wink ale wolność słowa mamy no to jej wolno, chyba, nie??wink
      • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:30
        green.amber napisała:

> mnie wyszło, że Blondynka jest leniwa i awanturująca się oraz mówi, co jej ślin
        > a na język przyniesie, znaczy na klawiaturę, pewnie dlatego, że jest inna, bo m
        > y wszyscy jednakowi wink ale wolność słowa mamy no to jej wolno, chyba, nie??wink

Masz prawo oceniać mnie tak samo, jak ja oceniam Ciebie. Jedyna różnica polega na tym, że ja swoich ocen na Twój temat nie publikuję. Jestem lepsza? smile tongue_out
        • green.amber Re: Taa...... 27.09.14, 19:34
          jak nie oceniam i nie publikuję?? a to co to jest?? sklerozę jeszcze trzeba dodać czy nieumiejętność czytania własnych wpisów??

blondynka.2801 napisała:

> czarny.onyks napisała:
          > > ...najłatwiej jednak krytykowaćwink
          >
          > Nie w tym problem.
          > Jesteście tak sarkastyczni, że stajecie się kompletnie hermetyczni. smile
          > Czasami brzmicie - mówię z perspektywy swoich pięciu dych - jakbyście mieli po
          > 100 lat i żadnych nadziei, tylko zgorzknienie. I oczywiście w tym szaleństwie j
          > est metoda - jeśli będę cyniczny, nikt mnie nie zrani, bo nie dopuszczę go na t
          > yle blisko, żeby mógł. Ale...
          • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:38
            green.amber napisała:

> jak nie oceniam i nie publikuję?? a to co to jest?? sklerozę jeszcze trzeba dod
            > ać czy nieumiejętność czytania własnych wpisów??

Noooo, rozumienie czytanych tekstów to podstawa. smile tongue_out
            Nie widzisz różnicy pomiędzy "Wy jesteście tacy lub śmiacy" w odniesieniu do grupy osób z tego forum, a stwierdzeniem "Blondynka jest leniwa itd." ???? Green. amberze, zapytam prowokująco tongue_out, głupia jesteś? tongue_out tongue_out tongue_out
            • green.amber Re: Taa...... 27.09.14, 19:41
              widzę zasadniczą różnicę, ja wnioskuję z twoich wypowiedzi a tobie się nie chce nawet nas rozróżnić...

blondynka.2801 napisała:
              > zapytam prowokująco tongue_out, głupia jesteś? tongue_out tongue_out tongue_out

kto wie...
              a robi ci to jakąś różnicę??
              • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:51
                green.amber napisała:
                > blondynka.2801 napisała:
                > > zapytam prowokująco tongue_out, głupia jesteś? tongue_out tongue_out tongue_out

> kto wie...
                > a robi ci to jakąś różnicę??

Tak, robi, bo tak o Tobie nie myślę. smile
                Ba, z założenia i z góry nie myślę tak o żadnym człowieku.
            • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 19:41
              kobiety drogie...

prosze Was.....taki miły wieczór....

....a Wy już zaczynacie walki w kisielutongue_out big_grin
              • green.amber Re: Taa...... 27.09.14, 19:44
                onienienie Onyksia takie przyjemności to zarezerwowane tylko dla Matki Przełożonej z nikim innym się kisielować nie będę, tylko nie pamiętam jaki smako-kolor był ustalony...
                i zaraz sobie idę wink
              • temperufka.zelona Re: Taa...... 27.09.14, 20:02
                nie uciszaj ich!!!! niech sie gryza, za kudly niech sie lapia!!! big_grin big_grin
    • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:34
      gwen75 napisał:

> Ooo nie, na ambicje mi nie wejdziesz! Są zarzuty - muszą być dowody - bo inacze
      > j umarzamy sprawę! wink

Zaprawdę powiadam Ci, nie chcę Ci na nic wchodzić. wink
      Co do umorzenia - as you wish. smile
    • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 19:49
      gwen75 napisał:
      > Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że jak raz umorzymy to powrotu do tego tematu
      > już nie będzie? wink tongue_out

Tak.
      Już ani słowa na ten temat.
      Z Tobą. big_grin tongue_out
    • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 20:19
      gwen75 napisał:
      > To jeszcze mam takie małe pytanko na koniec: bardzo Cię poraniono dzisiaj na fo
      > rum? wink

Nie, ale przyjemne to nie jest, bo nec Hercules contra plures, a ilu Was było przeciw mnie jednej? 5 osób? 6 osób? Nie chce mi się nawet liczyć. smile
      Ale Wy taką już macie metodę, czyli "próbę ognia" lub "próbę wody", tak czy siak przegraną dla oskarżonej o czary. smile tongue_out
      • margott70 Re: Taa...... 27.09.14, 20:32
        To spróbuję na poważnie ( chociaż łatwe to nie będziewink). Wpadasz co jakiś czas( czyli pilnie śledzisz hermetyczne forum). Ja tam gdzie mnie nie ciekawi nie zaglądam. I oceniasz nas jako masę. Jednostkowych, konkretnych zarzutów nie widziałam. To bronimy się jako masa. I tyle.
        • blondynka.2801 Re: Taa...... 27.09.14, 20:46
          margott70 napisała:
          > To spróbuję na poważnie ( chociaż łatwe to nie będziewink).

Cieszę się, że Cię rozbawiłam w sobotni wieczór. smile

( czyli pilnie śledzisz hermetyczne forum).

A skąd wiesz? smile tongue_out To nadinterpretacja. Gdyby tak było, zabierałabym głos znacznie częściej.

I oceniasz nas jako masę (...) To bronimy się jako masa.

Właśnie ta masowa obrona Częstochowy dziwi/bawi mnie najbardziej. Jakby to forum było dla Was kwestią do-or-die, a ja śmiertelnym zagrożeniem. I jakbyście byli kompletnie pozbawieni owej jednostkowości, którą tak podkreślasz. smile

Dobra, nie ma sensu dalej, naprawdę, szkoda energii. Przynajmniej mojej. smile

• margott70 Re: Taa...... 27.09.14, 20:54
            blondynka.2801 napisała:
            ]
            >
            > Cieszę się, że Cię rozbawiłam w sobotni wieczór. smile
            A to też nadinterpretacja. Z reguły jestem w dobrym humorzesmile
            >
            > ( czyli pilnie śledzisz hermetyczne forum).

>
            > Właśnie ta masowa obrona Częstochowy dziwi/bawi mnie najbardziej. Jakby to foru
            > m było dla Was kwestią do-or-die, a ja śmiertelnym zagrożeniem.
            Nie przesadzajmysmile

> Dobra, nie ma sensu dalej, naprawdę, szkoda energii. Przynajmniej mojej. smile
            Ależ nie ma również obowiązkusmile
          • kama265 Re: Taa...... 27.09.14, 22:44
            Jakby to forum było dla Was kwestią do-or-die, a ja śmiertelnym zagrożeniem. >

no to też jest nadinterpretacja smile poza tym, pochlebiasz sobie zanadto, Blondynko ....
      • maruda2 Re: Taa...... 27.09.14, 22:52
        blondynka.2801 napisała:

>
        > Nie, ale przyjemne to nie jest, bo nec Hercules contra plures, a ilu Was było p
        > rzeciw mnie jednej? 5 osób? 6 osób? Nie chce mi się nawet liczyć. smile
        > Ale Wy taką już macie metodę, czyli "próbę ognia" lub "próbę wody", tak czy sia
        > k przegraną dla oskarżonej o czary. smile tongue_out

Bidulo całe forum przeciwko Tobie... gorzej... wujek Google podpowiada, że nie tylko nasze forum... uncertain
    • margott70 Re: Taa...... 27.09.14, 20:33
      Ja to nawet nie mogę nic wykrztusić, tak zszokowana jestemtongue_out
      • margott70 Re: Taa...... 27.09.14, 20:35
        Miało byćwink a wyszłotongue_out
      • silencjariusz Re: Taa...... 27.09.14, 20:35
        Może zbyt łapczywie jesz i stąd to zakrztuszenie.tongue_out
        • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 20:42
          cicho mi tam na górze.......

bo mi nieboraka przestraszycie........suspicious...........
    • silencjariusz Re: Taa...... 27.09.14, 20:46
      No a doszukiwanie się niebieskiej w każdej nowej osobie?
    • szarlotka_ja Re: Taa...... 27.09.14, 20:49
      gwen75 napisał:

> Ja na wykrztuszenie biorę sól emską,

Dzięki, że to napisałeś bo już myślałam, że tylko moja rodzinna przepisuje to dziadostwo wink
    • szarlotka_ja Re: Taa...... 27.09.14, 20:58
      Ja to na zatoki dostałam, a Ty?
    • silencjariusz Re: Taa...... 27.09.14, 21:03
      Z tego co pamiętam to i Szarlotta miała być niebieska. Więc nie przesadzałbym z tymi zdolnościami niektórych do odkrywania kolejnych wcieleń niebieskiej.wink
    • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 21:07
      https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10629587_296071150585114_5700700148997848837_n.jpg?oh=9ecfeee74e9f550cfae4a8a356d3a5be&oe=54CCA372
    • szarlotka_ja Re: Taa...... 27.09.14, 21:09
      No, fakt wink
      Gwen jako pierwszy wyciągnął do mnie bratnią dłoń ale jakem do Krakowa jechała to się już nie chciał spotkać tongue_out wink
      • silencjariusz Re: Taa...... 27.09.14, 21:10
        A ja? Ja to nie? Ech...
        • szarlotka_ja Re: Taa...... 27.09.14, 21:14
          Właśnie... wiesz Silu, że ja Ciebie jakoś nie pamiętam z tych pierwszych moich dni na tym forum? Hmm... może wtedy się nie logowałeś? Pamiętam jeszcze Leshera, który też wyciągnął do mnie pomocną dłoń;
          Ale pamiętam, że jakiś czas później, kiedy temat ponownie wypłynął to właśnie Ty wystąpiłeś w mojej obronie big_grin
    • silencjariusz Re: Taa...... 27.09.14, 21:09
      Czyli może jednak Blondynka trochę racji ma?
    • czarny.onyks Re: Taa...... 27.09.14, 21:20
      sam sie docieraj tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka