Dodaj do ulubionych

dzis dzien

15.07.15, 13:16
Na pewno sloneczny jest ^^
Wczoraj tak pochmurnke..... Nie tylko na zew.... Dawno takieho smutasa w sobie nie moalam... Dawno... Bardzo....
Ok. Na temat. Bez ropisywanek.
Co to za dzien dzisiaj mamy?
Dzien bez telefonu tongue_out oczuwiscie z aktualnie pisze z telefonu ^^
Jak czesto go uzywacie? Do jakich celow.
Ja..... Do wszystkiego big_grin tzn. Katuje tel. Podziwiam ze jeszcze reaguje na moj dotyk big_grin a macam go przeszlo dwa lata. Spooooro bardzo sporo bylo na niego nacisku. Wiekszsci posty jakie napksalm to z teleonu. Na gg sporo pisalam. Spooooroooo. Teraz duzo mniej....
Fotek mntwo z telefonu strzelam. Aktualnie mam tysiaka ale... T malo bo pamieci brak suspicious
ha wczoraj bylam sie przejsc wiecokiem. Bez telefonu... I zalowalam bo znalzlam.muszelke nad jeziorkiem. W calej oni sie miescila dloni. Kucnelam nad jeziorkiem. I zaczelam.zabawiac sie muszelka..nikt mnjie nie widzialam bo zeszlam.skarpa na dol. Slyszalam jakis chlopakow.na gorze. Oni pojecinie mieli ze jestem na dole. Ech..moje slepia ni potrafi byc mutne gdy jestem w przurodzie. O mgle juz nie wspomne. Piekna to byla szczezuja ^^
Wasz tefon jest uzyteczny? smile
Obserwuj wątek
    • tdf-888 Re: dzis dzien 15.07.15, 14:11
      www.tvp.info/20830236/17latka-nie-zauwazyla-dziury-w-moscie-i-z-20-metrow-wpadla-do-wisly-pisala-smsa
      • mavika_88 Re: dzis dzien 15.07.15, 14:52
        Myslisz ze mam cos z niej? Ze si potrafie zapatrzec i nie widziec tego co dookola? Zapatrzec w czlowieka? Blad. Moje slepia sa reaktywne. One wlasnoe widza to co dookola. Rozmawiac potrafie biegnac. Bez sluchawe. tongue_out A.co do pisania smsa... Zdarzylo.mi.soe psac biegnac. Jadac na rowerze , chyba raz suspicious nigdy nie pisalam jadac samochodem. Nigdy nie rozmawialam..ale moze dlatego z ni mam wspomagania ^^ ok..jak skrecalam w ogrodzenie. Heheh w ogrodzeni big_grin jak skrecalam.do siebie suspicious odebralam ale sie omordowalam. Zeby skrecic. Strucla mi soe kruszy... Ostatnio w poniedzialek otwieram drzwi... I nieco okruszka odpadlo ^^ krucha jest....

Ok. Wiem co miales na mysli. Telefon to niebzpieczesntwo tongue_out
        Nie jestem bezmyslene dziewcze za jaka mnie uwazasz. Wrecz przeciwnie. Czasem.za bardzo przemyslna sad kiedys na pewno. Pozniej chcac z tego wyjsc czasem.reagowalam w druga strone. Stralam.si za duzo nie myslec. Zbednie ni myslec. Pozmienialam sie. Np z zamknietej przeszlam.w otwarta.
        Z telefonu uwielbiam.pisac gdy ze leze. No uwielbiam ^^. 90 % liter nlezaco plodze. Okolo suspicious
        • tdf-888 Re: dzis dzien 15.07.15, 16:35
          a biorąc pod uwagę, że piszesz tu ciągle, to znaczy, że ciągle leżysz.
          • maruda2 Re: dzis dzien 15.07.15, 22:36
            big_grin
          • mavika_88 Re: dzis dzien 15.07.15, 22:51
            W tamtym momencie jak pisalam to nie lezalam tongue_out
            W domu praktycznie zawsze leze gdy pisze smile nawet teraz tongue_out
            No to tak.... Wracam z pracy. Przechodze obok torow. Mija mnie pociag. Zerkam na.niego i widze jak sie wychyla konduktor. Widze jak mi... Machabig_grin speszylam.sie.... Ale ... Pomachalam mu i ja suspicious ogromny usmiech u mnke wywyolal. Troche mniejszy niz poniedzialokowy kominiarz smile ide do samochodu. Widze... Ze jais samochod za moim.stanal. I w duchu sobie pomyslalam. "co to za duren zastawil mi samochod!!" podcjze blizej i.... Ja tego Durnia znam ^^ weszlam mu do samoxhodu. Odwolalam kolezanka z tenisa. Bo za godzine mialam bhc na korcie. Niespdziewalam.sie smile
            Ooo. Dzisiaj puscilam.lotki. Bo sobie mysle... W sobote 4 list.a koniczyna. W pon koniniarz . Dzisiaj konduktor mi machal i sie usmiechal. Moze cks jest na rzeczy. Jakies szcescie. Jakbym wygrala... Kupilabym sobie jakiegos obwarzanka big_grin sztrucla mi sie juz za bardzo kruszy suspicious
            Spqac mi soe chce... Moze juz cos wygralam a nawet nie wiem tongue_out
            dawno w lotka nie gralam. W tym roku jeszcze ani razu.
          • mavika_88 Re: dzis dzien 15.07.15, 22:54
            Ciagle pisze?!!!
            Popatrz lepiej ile jest moich postow. A potem mozesz pisac ze ciagle pisze.
            Jakos posanie sama do siebie... Mnie az tak nje kreci. Mozna chwile ale bez przesady.
            • tdf-888 Re: dzis dzien 16.07.15, 10:20
              no teraz to już mniej piszesz ale kiedyś...
              było z kim to pisałaś ciągle, nie wspominając już o privach i innych gg.
              czyli ciągle musiałaś leżeć. ale z ciebie leń... a wiesz.. to głowa cię może boleć i taka zamulona od leżenia możesz być, tak nie można tyle czasu w pozycji horyzontalnej...
              ja bym na miejscu twoich rodziców cię wypędził z domu albo dał jakiekolwiek głupie zajęcie, żebyś tylko tyle nie leżała.. dla zdrowia twego!
            • tdf-888 Re: dzis dzien 16.07.15, 10:32
              maviko przecież jeszcze jak była ha... i teraz nawet też... to ty ciągle tu pisałaś...
              jesteś takim typowym no-lifem, który życia poza komputerem nie ma big_grin
              a jak już się coś poza wydarzyło, to powtarzałaś o tym w różnych konfiguracjach tekstu dziesiątki razy.
              • mavika_88 Re: dzis dzien 16.07.15, 12:09
                To bylo kiedys..
                Kiedys wiem ze pisalam sporo..nie wiesz ile pisalam na privach ile na gg. Wiec nie mow!!
                Bylam no-lifem to Fakt. Kiedys pisanie. Kiedys wirtual u mnie przewazal. Wtedy jak siedzialam na bezrobociu..do ludzi nie chcialo mi soe wychodzic. Bo inicijwac kontaktow ni potrafilam. To bylo kiedys. Przez rok tak mialam.
                Tak ciezko zrozumiec po co to robilam? To byla namiastk czlowieka. W domu cisza. Milczkiem.jestem. Nie mialam.wiele kontaktu z czlowiekiem..
                No i pisnie powodowalo u mnie usmiech. Moglam sobie odleciec. Chocby glupotach. Przede wszystkim w nich.... Stad tyle ich bylo. W naturze kieys zawsze byla u mnie spina. Jak probowalam.sibie wyrazic. Wiec przewazni nawet ni probowalam...
                Troche sie pozmienialo tongue_out dlatego nie mam zamiaru zyc jak kiedys. Nie chce zawierac nowych kontaktow wirtualnych. Jsie cos pojawia... To gasze. Nie mam zamiaru sie roisywac. Na forum te nie. Dla mnie to nawet zajebiscie ze zrobila sie taka cisza. Ze forum sie rozeszlo. Nie chce isc gdzie indziej. Bo w wirtualnym byciu sensu wiele nie ma. Bezsensu taka pisanina tongue_out ale..... Cos mi to dalo. Duzo pojazalo. Cos nauczylo. Poznalam tez siebie.
      • maruda2 Re: dzis dzien 15.07.15, 22:40
        Głupi ma szczęście suspicious Dobrze, że nic się jej nie stało. Ale ten most.... czy oni tam czekają, aż ktoś się tam zabije ? Na początek można by chociaż deskami te dziury załatać suspicious
        • sadgirl25 Re: dzis dzien 16.07.15, 10:16
          Ja dosyć długo nie mialam komórki.
          Na początku używałam jej tylko aby zadzwonić, ewentualnie wysłać smsa.
          Od niedawna mam w niej internet wiec czasem z niego skorzystam, wcześniej po prostu nie był mi potrzebny bo korzystalam z laptopa,ale teraz laptop mi pada więc wygodniej,szybciej i krócej jest sprawdzić mi cos w komórce smile
          • mavika_88 Re: dzis dzien 16.07.15, 15:23
            Tlefon mam od szkoly sredniej. Od tego czasu nie zmienilam numeru ani sieci. Raz zminilam karte SIM ale musialam bo stara si zdezaktualizowala ^^
            Poczatkowo wiadomo. Tel tylko do dzwonienia i smsow i jak zawsze od samiutkiego poczatku do robinia zdjec ^^
            Dopiero od dwoch lat w telefonie mam net, tzn wi fi. I..... Si korzysta wink laptop przydatny do jakis robotek i do ogladania filmow zaledwie.
            W wiekszosci na telefonie sie smiga. Na forum na pewno smile
            Hmmm w swoim zyciu mialam tylko 3 telefony smile w tym tylko jeden dotyk - aktualny. Hmmm przeszlo 10 lat jestem juz utelefoniona smile
            Ja nie tylko sprawdzam cos na necie uzywajac tel bywa ze uzywam. Czasem intensywnie - piszac. Teraz mniej smile
            Ha, stoje przy 160 ° co jakis czas oczekuje i robie i oczekuje. Ten post powstal gdy kilkanascie razy mialam przerwe 1 min. Jeszcze drugie kilkanscie i bedzie koniec smile czy moge sie zapomniec? Przegapic te minute gdy robotka znowu jest? Ano nie. Melodyjka mi przypomina ^^ moja lapy sa do tego idelane, cieplo im nie przeszkadza smile nawet goraco, nawet bardzo.. skoro ma sie zimn dlonie to nic nie parzy wink fajna ochrona. Ten post pisalam pewnie z godzine big_grin po jednej miniucie po kilnascie slow. Czeka mnie jeszcze 6 razow po jednej miniucie. Gdzie bede oczekiwac. Stojac przy maszynie. Co ja biedn zdobi nie piszac ^^ poradze sobie...
            To z cala stanowczoscia byl najdluzej pisany post. Gidzine na pewno mi to zajelo. Z nudow... Bo co tu zrobic z wolna minuta¿ wink pomeczyc forumowiczow ^^
            • mavika_88 Re: dzis dzien 16.07.15, 17:18
              Jedna chwila,... Pisalam o minufie tongue_out a tutaj sekunda tak wiele moze zrobic...
              Wracajac widze dwa samohody stojace na poboczu nieco na drodze ale troche przekrzywione. Nie dali ostrzegawczego trojkata uncertain. Zwalniam i widze pomiedzy nimi czlowieka:, lezacego na jezdni. Zapewne zostal potracony. Dosc swieze to musialo byc bo jedn koles rozmawial przez tel. Nie bylo jeszcze pomocy medycznej.
              Jedna chwila... A tak wiele moze zmienic. Moze nawet stac sie ulotna, ostatnia... Tam nie bylo przejscia. W tym tyg pod firemka potracono kobiete, stala przed przejsciem. Samochod wjechal na chodnik. Raz widzialam wypadek. To bylo jak film. Bo tyle pamietalam. Tez kobieta przed przejsciem stalam. Jeden sie zatrzymal a drugi samochod nie wyhamowal i zjechal na chodnik. Prosto w nia. Z ogromna predkoscia. Do przidu ja odrzucilo sporo. Jak marionetke.... Takie chwike oczywiscie daja do myslenia. Jak kruche moze byc zycie. Czasem nawet nie mozemy miec na to wplywu. Czasem sami powodujemy zagrozenie swoja bezmyslnoscia. Nieraz widzi sie idiotow na drodze....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka