maruda2 25.07.15, 18:28 U kogo jeszcze ręka do góry . Nieźle wali i ciemno jak w nocy. Mam nadzieję, że potem się schłodzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mavika_88 Re: Burza 25.07.15, 18:55 U mnie. Za 17 min nadchodzi bu.... Z buka mi so skojarzylo nadchodzi burza. 21 kilosow od mnie. Na 80 % bedzie ^^ Juz fajniutki woaterek zawiewa chloniej bedzie !! W pokoju mialam 31 stopni i tak lepij niz w firemce. A kto lubi burze? Haha ostatnio jak siedzialam w foremce i burze obserwowalam to Ktos mi powkedzial "Maniaczka burzy" a ja na to "powiedzial to jeszcze wiekszy Maniak" Uwielbiam burze z piorunkami. Ale ni musi byc silnego wiatru Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Burza 25.07.15, 19:47 A to peszek Ja juz jestem w komorce burzowej Juz slychac grzmotki ale... Skromna ta burze bedzie. Tez peszek Odpowiedz Link
green.amber Re: Burza 25.07.15, 19:56 coś mi się wydaje, że to ta zapowiadana na czwartek, się spóźniła bo dziś to jakoś się nie nastawiałam, że ma być teraz to już chyba tylko pada Odpowiedz Link
maruda2 Re: Burza 26.07.15, 10:36 Zapowiadało się groźniej niż bylo. Teraz też coś się zaczyna dziać. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Burza 26.07.15, 11:24 Ale za to jest chlodniej. Duuuuuuzo chlodniej. Nawwt za bardzo juz zimne dlonie. Przyjemnie mimo.wszystko Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Burza 26.07.15, 12:13 Przyjemnie... Ale.mogloby byc nieco cieplej bez spodni sie dzisiaj nie obedzie. Hehe jak zawsze gl. W spodniach chodzilam tak ostatnio na spodnice sie przerzucilam. Pogoda do tego zmusila. Ok. Czasem nawet jak zmuszala to ciezko bylo mi kiecke nawdziac. Gdyby jeszze deszcz nie padal Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Burza 26.07.15, 00:45 Pieprznieta burza... Od dwoch godin probuje zasnac. Wypad mi... 4 godiny to troche za.malo. Zmeczenie czuje. Spore... Tak spore ze mi sie posac nie chce. Odpowiedz Link