25.07.15, 18:28
U kogo jeszcze ręka do góry . Nieźle wali i ciemno jak w nocy. Mam nadzieję, że potem się schłodzi.
Obserwuj wątek
    • mavika_88 Re: Burza 25.07.15, 18:55
      U mnie.
      Za 17 min smile nadchodzi bu.... Z buka mi so skojarzylo big_grin nadchodzi burza. 21 kilosow od mnie. Na 80 % bedzie ^^
      Juz fajniutki woaterek zawiewa smile chloniej bedzie !!
      W pokoju mialam 31 stopni i tak lepij niz w firemce.

A kto lubi burze? smile
      Haha ostatnio jak siedzialam w foremce i burze obserwowalam to Ktos mi powkedzial "Maniaczka burzy" a ja na to "powiedzial to jeszcze wiekszy Maniak" smile
      Uwielbiam burze z piorunkami. Ale ni musi byc silnego wiatru
    • facet699 Re: Burza 25.07.15, 19:33
      jak zwykle przeszła gdzieś bokiem
      • mavika_88 Re: Burza 25.07.15, 19:47
        A to peszek big_grin tongue_out
        Ja juz jestem w komorce burzowej smile
        Juz slychac grzmotki ale... Skromna ta burze bedzie. Tez peszek tongue_out
    • green.amber Re: Burza 25.07.15, 19:56
      coś mi się wydaje, że to ta zapowiadana na czwartek, się spóźniła wink bo dziś to jakoś się nie nastawiałam, że ma być
      teraz to już chyba tylko pada
      • maruda2 Re: Burza 26.07.15, 10:36
        Zapowiadało się groźniej niż bylo. Teraz też coś się zaczyna dziać.
        • mavika_88 Re: Burza 26.07.15, 11:24
          Ale za to jest chlodniej. Duuuuuuzo chlodniej. Nawwt za bardzo suspicious juz zimne dlonie. Przyjemnie mimo.wszystko smile
          • maruda2 Re: Burza 26.07.15, 12:01
            O tak zrobiło się przyjemnie smile
            • mavika_88 Re: Burza 26.07.15, 12:13
              Przyjemnie...
              Ale.mogloby byc nieco cieplej suspicious bez spodni sie dzisiaj nie obedzie.
              Hehe jak zawsze gl. W spodniach chodzilam tak ostatnio na spodnice sie przerzucilam. Pogoda do tego zmusila. Ok. Czasem nawet jak zmuszala to ciezko bylo mi kiecke nawdziac.
              Gdyby jeszze deszcz nie padal suspicious
    • mavika_88 Re: Burza 26.07.15, 00:45
      Pieprznieta burza... Od dwoch godin probuje zasnac. Wypad mi... 4 godiny to troche za.malo. Zmeczenie czuje. Spore... Tak spore ze mi sie posac nie chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka