finka9 08.01.16, 23:59 Słyszeliście o czymś takim ? www.youtube.com/watch?v=FvSUkp8zdyg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finka9 Re: Asmr 09.01.16, 10:00 fripooo napisał(a): > cosik płaska ta kobieta Bo tu nie biust jest atutem ,ale głos. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Asmr 09.01.16, 10:44 To taka miła metoda relaksacyjna. Działa na zmysły. Zamknij oczy (albo pani bez biustu zaoży ci opaskę) i... Szeptem do mnie mów, mów do mnie szeptem... Albo - careless whisper Odpowiedz Link
finka9 Re: Asmr 09.01.16, 13:27 tdf-888 napisał: > nie słyszałem. fuj co za shit. głupie to > Naprawdę ? To poczytaj komentarze pod filmikiem. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Asmr 09.01.16, 11:20 mam obejrzeć jak babka czyści kamerę i to ma mnie zrelaksować? omg co za głupota... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Asmr 09.01.16, 15:35 Łeee, mnie to zirytowało już po pierwszych 3 sekundach Kobita ma nieprzyjemny głos dla moich uszu. Może gdyby to ktoś inny szeptał to by mi się spodobało ale nie z tym głosem Odpowiedz Link
finka9 Re: Asmr 09.01.16, 15:59 szarlotka_ja napisała: > Łeee, mnie to zirytowało już po pierwszych 3 sekundach > Kobita ma nieprzyjemny głos dla moich uszu. Może gdyby to ktoś inny szeptał to > by mi się spodobało ale nie z tym głosem Ja to uwielbiam . Usypiam w ciągu kilku minut ,ale mąż reaguje tak samo jak Ty. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Asmr 09.01.16, 18:09 Hehe, moje uszy nie trawią damskiego szeptu. Nie umiem tego wytłumaczyć, nie wiem dlaczego ale od razu mnie to irytuje. Sama też nie cierpię szeptać, wolę już w ogóle nie mówić Natomiast uwielbiam jak mężczyzna szepcze Wiem, dziwna jestem Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Asmr 09.01.16, 17:06 heheh fajnie się tego słucha....w słuchawkach Głosik ma fajniutki ale... inaczej bym go wykorzystała. Bajki poczytała o księciu, ksiezniczce czy o smokach. bo z tym demakijażem.... głupie taki głosik mi się podoba Cezik potrafi zadziwć Odpowiedz Link
mavika_88 Re: A dla synka ..... 09.01.16, 19:13 Znowu w słuchawkach ^^ pieści ten głos choć... na dłuższą metę nie wiem czy nie byłby za bardzo ssssssyczący, przesyca a może nawet i irytować. urywki bajeczki posłuchałam co do szelesssssssssstu i dźwięcznych brzmień Odpowiedz Link
finka9 Biały szum.... 10.01.16, 22:03 Jak czytam synkowi do poduszki to w tle puszczam to www.youtube.com/watch?v=E29TkWp8PGI Odpowiedz Link
robert.83 Re: Asmr 12.01.16, 18:03 Śmieszne. Na początku wydawało mi się głupie i bez sensu... ale takie szeptanie do ucha... no... jakieś takie dziwnie przyjemne jest . Łaskoczą mnie uszy . Odpowiedz Link