Dodaj do ulubionych

Co dostałyście dziś

08.03.16, 21:07
Drogie Koleżanki na Dzień Kobiet?
Ja myślałam,że już nic nie dostanę,a tu niespodzianka
Ptasie mleczkosmile
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 21:16
      Nic smile

A nie, przepraszam, cukierka ;P
      • silencjariusz Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 21:25
        To chociaż ode mnie życzenia niech będą. Zdrowia Szarlottcie życzę, przystojnego górala wpatrzonego w Szarlottę, no i dutków tyle ile trzeba by żyć dostatnio.kiss
        • szarlotka_ja Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 21:39
          Dziękuję smile
    • mavika_88 Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 21:29
      Tuli...pana
      • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 00:17
        mavcia co tak krótko:d chora jesteś?tongue_out dali w kośc w pracytongue_out bardzo dobrze , cieszy mnie tobig_grin
        • mavika_88 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 05:09
          O to chodzi ze mi jezzcze nie dali...
          • mavika_88 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 05:11
            Mam nieco worki pod oczami big_grin
            Mloda wczoraj zauwazyla ^^
            Mam nadzieje ze cialko da rade.
            • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 11:03
              haha starzejesz siębig_grin oj czekałem na tą chwilę big_grin worki potem obwisy i po babie mavciubig_grin ale krótko piszesz to dobry znak, nie masz sił pierdołobig_grin
              • mavika_88 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 16:41
                Nooo. Starzeje sie. W autobusoe to mi juz miejsca ustepuja. Jak wracalam chlopak do mnie "nkech sobie pani usiadnie. Ja mam mlode nogi# autentik. Chlopak... hm... szkola srednia pewnie. Ok. Dekada nas dzieli.

sad
                A ta jape nie woem czy chce komentowac. Przerazenie, zamieszanoe ale u... starych wyjadaczy. W szczegolnosci u osoby ktora bjest taka jak ja. Tzn ja bede taka jak ona. Leb mi peka. Skoro oni maja takoe problemy.... tzn. Ja nawet nie chce sie zbyt wczesnie przerazac. Wystarczy ze .a ttrazie to widze. Wiecie co? Chyba jestem stworzona by wpadac w bagienka. Przyciagam je do siebie?
            • anguac24 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:51
              Od 1:00 było zaćmienie Słońca. Trzymaj się. Pewnie, że dasz radę. smile
    • anguac24 Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 21:31
      Piękne czerwone róże i korzeń imbiru. smile)
    • maruda2 Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 22:10
      goździki smile cały bukiecik takich drobnych smile
      • anguac24 Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 22:18
        Miło. Jeżeli chodzi o kwiatki, przetrwają dłużej gdy w okolicach nie ma kota. :3 Kiedyś miałam kocura. Dostałam tulipana - obryzł liście, dostałam hiacynta - przegryzł liście i łodygę.
        • maruda2 Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 22:20
          i dlatego kwiatki zostały w pracy w biurze smile a kota ma do obgryzania trawę i faktycznie pasie się codziennie rano jako owieczka wink
          • anguac24 Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 22:24
            Hahaha. Tylko miau zamiast beee. Baranki strzela? :3
            • maruda2 Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 22:29
              czasami
          • szarlotka_ja Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 22:25
            To mój kot jest jakiś dziwny w takim razie suspicious
            W ogóle go kwiatki nie interesują. Jak wchodzi na parapet to tak dzielnie manewruje, że nic jeszcze nigdy nie strącił, a bardziej niż doniczki to interesują go ptaki zza okna wink
            • anguac24 Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 22:30
              Wróbelki czy sikorki są ładne. Wcale się nie dziwię panu kotu. wink :3 Łowca tudzież mięsożerca.
            • maruda2 Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 22:31
              a wychodzący jest ? bo wtedy to na zewnątrz znajdzie sobie jakieś zielsko do podgryzania
              • szarlotka_ja Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 22:33
                Tak, wychodzi. Załatwia się na zewnątrz i zaraz wraca wink
            • fripooo Re: Co dostałyście dziś 08.03.16, 23:31
              kot to chyba najczęściej wybierane zwierzątko przez samotne kobiety
              • anguac24 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 00:09
                To kot wybiera człowieka, nie na odwrót. :3 Znam kilku samotnych kociarzy - facetów. tongue_out
                • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 00:18
                  ale nie ma jak połączenie stara panna i kottongue_out
                  • anguac24 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 00:23
                    Chodzi w rozciągniętym starym swetrze, robi na drutach i dokarmia osiedlowe koty rasy przeważnie europejskiej? tongue_out
                    • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 00:39
                      no to srusmile
    • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 11:25
      tak jak się zoperujęsmile
    • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 11:36
      katar wink
      a wczoraj tulipany
      • anguac24 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 13:58
        Zdrówka życzę. smile
    • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:01
      zmieni i to dużo, zapytaj kobiet z forum, któe dziecko urodziły czy ich uroda pozostała bez zmian, ciałko nadal jędrne, brzuch bez fałdek?wygląd w dzisiejszych czasach to podstawa, ale ty jesteś już leśny dziadek nie kapujesz, ale nie chcesz zrozumieć oczywistości, a może jesteś przystojniak i same ci baby na kutasa wchodziły więc wieszsmile
      • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:18
        dysmorfobia... poczytaj sobie o tym.
        • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:29
          czytałem witaminko to nie to, niestety jestem brzydki i trzeba się kroić, może wtedy łaskawie mnie społeczeńśtwo zaakceptuje...
          • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:33
            czemu Ci tak zależy na akceptacji społeczeństwa? w większości to są buraki/kretyni/chamy. Wystarczy się rozejrzeć, po co Ci ich akceptacja?
            nie będą mogli się przyczepić do wyglądu to doczepią się do czegoś innego.
            • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:44
              bo nie lubię jak się ze mnie śmieją bo jestem brzydki, tylko na tym mi zależy żeby ze mnie nie drwili, znajmych nie mam dziewczyny na stałę też nie chcę
              • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:50
                Drwili? Ile Ty masz lat? chyba masz skończone 30? drwiny z wyglądu to chyba dotyczą bardziej nastolatków, może wczesnych dwudziestolatków, a nie dorosłych ludzi po 30 tongue_out
                może zamiast zmieniać wygląd zmień środowisko, w którym jesteś?
                • czarny.onyks Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:52
                  myślisz, że On jest prawdziwy?
                  • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:55
                    jest i ciocia onysk, chyba już zamknęliśmy pewien etap? ja mam nowe citeczki więc idź sobie na poduchy, a tak na marginesie na fejku mnie zapraszałaś a nadal jestem zablokowanytongue_out
                    • czarny.onyks Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 13:00
                      wujaszku wybacz, ale robię co chcę, i kiedy chcę...smile
                      żadnych etapów nie było, więc i zamykać nie ma co...

ja Cię gdzieś zapraszałam? bez żartówbig_grin big_grin
                      • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 13:01
                        na fejsie pisaliśmytongue_out ale ja byłem w przebraniubig_grin
                        a ciocia zawsze będziesz bo już pewnie po 40 jesteśbig_grin czyli dekada więcej jak ja hłe hłetongue_out
                        • czarny.onyks Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 13:05
                          nie przypominam sobie..ale widać nie warto pamietać..big_grin

a facet, który kpi z wieku kobiety jest nadal małym, żałosnym chłopcem, a nie mężczyznąsmile
                          mam tyle lat, ile mam..i na ile się czuję i wyglądam...Ty od zawsze jesteś starysmile
                          • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 13:09
                            a usuwasz zmarchy? masz jakieś sprawdzone metody? laser?
                            • czarny.onyks Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 13:14
                              nie, bo nie mam zmarszczek...jestem atrakcyjna..winksmile
                              a że nie dla każdego to nie mój problemsmile

ja siebie akceptuję Fripie....i lubię innych ludzi nie ze względu na urodę..
                              ...ale na charakter, poczucie humoru, poglądy i sposób, w jaki traktuje innych ludzi...
                              dlatego my nigdy się nie dogadamy...ot czasem toczymy małe wojenki na forum, Ty kpisz...a ja w końcu uciekam, bo szkoda mi czasu i energii na wałkowanie ciągle tego samego...
                              • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 23:33
                                więc mi nie odpisuj będę wdzięczny
                • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:53
                  ale właśnie nastolatki sięśmieją z emnie, jak mnie widzą, a widzą codziennie jak idę np. poza zakupy, a dorośli się nie śmieją ale raguja jakby diabła zobaczyli, nie zrozumiesz tego i tyle
                • anguac24 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:55
                  Miłego dnia witamino. smile Nie ma co dyskutować. Frip wie swoje jak widać po kolejnych postach.
                  • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:57
                    chyba bez sensu bo syty głodnego nie zrozumie
                    • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 13:11
                      ja? przecież jestem stara, obwisła po porodzie i do tego po samcu alfa suspicious big_grin
                      zgodnie z Twoimi teoriami powinnam rozumieć Ciebie doskonale tongue_out
                      • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 23:38
                        miałaś swoje 5 minut nie masz co narzekać, ale przyjdzie i dla mnie dobre znajdę biuściastą babkę tylko na początek zmiana wyglądu
                        • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 23:39
                          a z brzuchem po porodzie coś kombinowałaś?
                          • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 23:55
                            owijam go sobie wokół lewej nogi
                            • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 00:02
                              haha czemu jeszcze nie śpisz?tongue_out czekałaś na mnie z kolacją pewniebig_grin
                              • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 00:23
                                Przygrzało Ci dzisiaj na tej hali chyba wink
                                • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 00:28
                                  o nie za bardzo powiedziałbym, ze tak rześko byłotongue_out czemu nie śpisz? bezsenność?
                                  • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 09:55
                                    Miałam coś do zrobienia. Nie mam problemów ze snem, wiem, że to troska z potrzeby serca ale nie martw się wink suspicious big_grin
                                    • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:14
                                      żądna troska lubię sobie popisać z nudów, dla mnie nie ma znaczenia z kim kiedy i gdzie oby popisać jak haszka pisała potrzeba ludziabig_grin
                                      • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:19
                                        ufff suspicious
                                        • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:21
                                          niech się troszczy o ciebie twój alfa alfabig_grin nie ma dla nic lepszego niż porzucona matka z dzieckiem woda na mój młynbig_grin a moim znajomym ze szkoły co się ze mnie śmiały też to się przytrafiłotongue_out oj jak się cieszębig_grin
                                          • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:35
                                            zieew...
                                            • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:38
                                              nie odpisuj jak cię to nudzibig_grin nie wiem czemu jeszcze to robisz, lubisz chyba tracić czas? albo z koniem się kopaćbig_grin
              • czarny.onyks Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 12:51
                tutaj nikt nikogo nie widzi...no chyba, że się niektórzy chcą chwalić swoimi zdjęciamiwink...

a mimo to ....chyba nie jesteś przesadnie lubiany..może zastanów się nad swoim charakterem zamiast zwalać na urodę ...
                inni drwią...a nie powinni, natomiast Ty możesz bez granic kpic z innych?
                dziwne podejście....
                • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 13:08
                  W punkt.
                  Ale zawsze łatwiej zwalić a wygląd i innych niż szukać czegoś do zmiany w sobie...
                  • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 13:11
                    a tak z czystym sumieniem to jaki facet cię zapłodnił? wysoki i przystojny czy niski i brzydki? jakie geny chciałaś dla swojego dziecka?
                    • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 13:16
                      był to sam Brat Pitt i przesłał mi nasienie światłowodem...

• marisella Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 14:46
                        Hahahahahahahha.... made my day big_grin big_grin big_grin
                      • czarny.onyks Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 14:59
                        i....nie podzieliłaś się z koleżankami....

ech...big_grin
                        • anguac24 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 15:43
                          No i chyba spłoszyłyście... hahaha. wink Teraz to dopiero będzie "załam".
                          • maruda2 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 15:48
                            anguac24 napisała:

> No i chyba spłoszyłyście... hahaha. wink Teraz to dopiero będzie "załam".

że Frippa ? to chyba Go nie znasz wink
                            • anguac24 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 16:25
                              Nie znam. Racja. Tylko ten Brat Pitt. Hihi. wink
                      • lesher Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 17:45
                        witamina_b12 napisała:

> był to sam Brat Pitt i przesłał mi nasienie światłowodem...
                        >
                        to ten ze skarbówki, czy jakoś tak?
                      • szarlotka_ja Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 17:57
                        Podziwiam Cię Witamna, że Tobie chce się z nim gadać big_grin
                        • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 18:16
                          Szarlotka bo ja sie wtedy czuje jak badacz obcych cywilizacji wink
                          • szarlotka_ja Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 18:33
                            Łeee, tak o tym nie pomyślałam big_grin
                          • anguac24 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 22:21
                            Dobre podejście. www.youtube.com/watch?v=HnDtvZXYHgE
                          • apersona Re: Co dostałyście dziś 12.03.16, 13:03
                            Niektóre cywilizacje lepiej niech zostaną nieodkryte
                        • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 01:01
                          no ty gadasz z silem i co z tego wynika?:d jak małe dzieciaki zamiast się umówić, choć moze lepiej nie
                          • szarlotka_ja Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 20:09
                            Sil przynajmniej nie jest monotematyczny big_grin
                            • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 20:59
                              Hmmm.... ciut bym polemizowała wink
                              Moze inaczej ale hmmm wink
                              • silencjariusz Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 21:15
                                Rozwiniesz?wink
                            • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 23:27
                              o takbig_grin
                      • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 23:36
                        brad pitt jest przereklamowany i niezbyt wysoki, sąo wiele przystojniejsi faceci i wyźsi,ale co kto lubi nie winikam ja bynajmniej jego wyglądu bym mieć nie chciał nie moja bajka, ale jakby nie patrzeć on to z waszych czasów jest
                        • maruda2 Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 23:41
                          z ciekawości - czyj wygląd chciałbyś mieć ?
                          • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 23:54
                            Witalija kliczkotongue_out albo jasona mamoy
                            • fripooo Re: Co dostałyście dziś 09.03.16, 23:59
                              i wielu innych przystojnych facetów, sorry bradzio picio to jak dla mnie aseksualny laluś
                            • maruda2 Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 10:25
                              Jason nie jest zły. Ale na niektórych zdjęciach widać, że też już się nieco posunął tongue_out
                              • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:13
                                no młody nie jest, ale wygląda ok mim zdaniem albo ryan reynolds
                              • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:15
                                ale czekaj czekaj lesio przystojniejszybig_grin
                                • maruda2 Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:33
                                  aż Cię skręca z ciekawości widzę tongue_out
                                  • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:37
                                    szczerze? nic a nicsmiledaje se kutasa obciąć, ze nia ma tutaj nikogo nawet w połowie tak przystojnego jak mamoa i z takim ciałkiem, za to jest kilku starych 40 letnich kawalerów i ich fanklub czyli wybig_grin
                                    • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:42
                                      Mamoa nice.... a wiesz, że ma żonę o 12 lat starszą od niego heh
                                      • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:50
                                        głupekbig_grin ale może przeleciał setki to na stare lata se wziął taką która chcarkterem pasuje, nic nie musi udowadniać jest ciacho i takim go ludzie zapamiętają, przynajmniej ma mięśnie a nie imitacja faceta z cycuszkami jak bababig_grin
                                        • maruda2 Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:57
                                          Fripp powiedziałeś TO big_grin czyli nie zawsze liczy się wiek i uroda ?
                                          • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 12:02
                                            za młodziaka pewnie kosił aż miło, teraz ma swoje latka więc na co innego patrzy, kobieta nie pasuje do niego urodą jest niżej kilka poziomów, ale to jego sprawa on może bo jest ciachem nikt go nie ywśmieje, ze ma taką żonę bo w mgnieniu oka mógłbym wyrwać fajna dupcie, też bym chciał mieć jego możliwości ja bym je o wiele lepiej wykorzystał, głupi facet i tylebig_grin
                                      • maruda2 Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 11:56
                                        Wicia co Ty mówisz, taka żona to fuuuj wink
                                        • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 12:06
                                          nie jest brzydka, może fajna babka z niej
                                      • flirting.shadow Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 20:36
                                        Musiałem spojrzeć o kim tak gaworzycie. Ona grała w Billu Cosbym. Ładna dziewczyna z niej była. Ale oni małżeńśtwem są od 9 lat i stawiam, że nie będzie to trwało wieczność. On w sile wieku, z niej prawie 50 letnia babcia. 9 lat temu on był jeszcze naiwny a ona ładniejsza wink
                                        • fripooo Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 23:26
                                          no widzisz jakbym ja to napisał to zaraz byłbym chamem a jak widać są równi i równiejsibig_grin
                                          • flirting.shadow Re: Co dostałyście dziś 11.03.16, 19:23
                                            Bo jest piękny, młody i bogaty, haha wink
                                            • fripooo Re: Co dostałyście dziś 14.03.16, 11:13
                                              on ma ok 40 stary klamot facet po 30 też więdnie jak kobieta
                                        • witamina_b12 Re: Co dostałyście dziś 11.03.16, 20:04
                                          W sile wieku?
                                          Nie łudź się...
                                          To, że któryś z Was jest niezdolny do uczuć wyższych nie oznacza, że wszyscy tak mają....
                                          • fripooo Re: Co dostałyście dziś 14.03.16, 11:13
                                            się odezwała specjalistka od uczuć wyższychbig_grin
    • silencjariusz Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 23:18
      I to wszystko?
      Racz więc spojrzeć na to moje pytanie z trochę szerszej perspektywy. Gdybym poznał jakąś duszkę, a potem się z nią rozstał, to kto wie... Może i ja prałbym tu brudy i darł koty ze swoją byłą w sposób równie widowiskowy jak to tu dawniej bywało. Nie byłoby nudy i powtarzania się.tongue_out Więc... Może masz jakieś rady co do tego w jaki sposób poznać odpowiednią duszkę w chutorze?tongue_out
    • silencjariusz Re: Co dostałyście dziś 10.03.16, 23:51
      Niestety, jestem ponurakiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka