bard-grzechu-wart 30.09.16, 06:44 to od kiedy jest właściwie? Może też bykowe wprowadzić by pojedynczych sztuk się wyzbyć? Czysty zysk dla każdego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witamina_b12 Re: stary kawaler 30.09.16, 07:07 To chyba bardziej stan ducha niż kinkretny wiek. A tak z innej beczki... Niby ludzie są wyzwoleni, ale dalej w braku partnera życiowego upatrują największą porażkę życiową. Można nie mieć pracy, mieszkania, wykształcenia, ale najgorszą rzeczą w cenie otoczenia, a czesto i nas samych jest brak partnera... Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 30.09.16, 09:36 Chyba nie zawsze tak jest z tymi porażkami. Zależy od człowieka, środowiska, od hierarchii wartości, którą każdy ma inną. Generalnie trzeba się jednak zgodzić że wg wszechobecnych standardów, tradycji każdy powinIen kogoś mieć, a to że sam zainteresowany nie chce lub nie może, mało kogo to interesuje. Odpowiedz Link
torado Re: stary kawaler 30.09.16, 20:38 a kogo ma interesować??? Żyje się przecież przecież według swoich standardów, a nie wymyślonych przez innych.... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: stary kawaler 30.09.16, 20:55 Ja z tej grupy co wymieniłaś to mam jeno pracę sasasa . Ni ma się z czego śmiać w sumie . Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 30.09.16, 21:36 Wyzwolenie nie obejmuje raczej zerwania z naturą cżłowieka. W genach, jako jednostki żyjące mamy pęd do przekazywania życia dalej. Sukcesem każdego życia jest przekazanie tego życia kolejnemu pokoleniu przed własną śmiercią. Brak Partnera, rodziny i dzieci jest zatem porażka i jest to zupełnie naturalne. Potrzeby wyższego rzędu jak samorealizacja, pomaganie innym,zdobywanie majątku, tworzenie czegoś dla potomnych mogą być realizowane obok satysfakcjonującego życia rodzinnego. Odpowiedz Link
jovian Re: stary kawaler 01.10.16, 19:11 No pacz pan, znaczy moja piramida potrzeb wisi w powietrzu? No proszę, zawsze przeczuwałem że moje geny są jakieś dziwne. Pewnie nie chce im się robić i przekazywać się dalej... małe, złośliwe, leniwe skurwysyny. ;P Odpowiedz Link
jovian Re: stary kawaler 03.10.16, 01:59 Nie używaj języka wykluczenia, ja bym obstawał za tym ze są sprawne inaczej a może nawet sprawne bardziej. Odpowiedz Link
kintar92 Re: stary kawaler 02.10.16, 13:15 Ja na "księcia" zamierzam czekać do 30stki. Czyli jeszcze ok. 5,5 roku. Później będę kierować się już tylko rozsądkiem. :p Odpowiedz Link
fripooo Re: stary kawaler 02.10.16, 14:19 po 30 te nieksiążęta mogą mieć ciebie zwyczajnie w dupie Odpowiedz Link
kintar92 Re: stary kawaler 02.10.16, 17:47 Jakoś nie obawiam się tego. Nie widzę już też sensu pisania dalej w tym wątku. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
fripooo Re: stary kawaler 02.10.16, 17:49 teraz się nie obawiasz, poczekamy jak już będziesz po 30 Odpowiedz Link
kintar92 Re: stary kawaler 02.10.16, 17:53 Wtedy na pewno dam Ci znać co u mnie słychać. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: stary kawaler 02.10.16, 23:44 Zobaczymy co będziesz mówić za 5,5 roku. Odpowiedz Link
jovian Re: stary kawaler 02.10.16, 20:28 Wiedzą, wiedzą, tylko stwierdziły że to za dużo zachodu jest z efektami tego przekazywania. I w sumie to nie mam żadnych poważnych argumentów żeby je przekonać, nie będę się przecież wygłupiał ze "szklankami wody na starość", straciłbym resztkę autorytetu w swoim genomie. Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 30.09.16, 22:17 To przecież myśl przewodnia całego życia, zna się ją nawet po pijaku To dobranoc Odpowiedz Link
kintar92 Re: stary kawaler 01.10.16, 01:34 Stary kawaler / stara panna - dziś te pojęcia mają zupełnie inne znaczenia. Nie będę pisała o tym,że przesunęła się granica wieku starokawalerstwa / staropanienstwa, że w szczególności dzisiejszych czasach przed założeniem rodziny trzeba się "dorobic"; bo to wszyscy to wiedzą. Napiszę za to o tym,że: Nic a siłę! Byle kogo można mieć w każdej chwili,a na przeznaczenie warto (po)czekac. Odpowiedz Link
kintar92 Re: stary kawaler 01.10.16, 01:39 * Stary kawaler / stara panna - dziś te pojęcia mają zupełnie inne znaczenia. Nie będę pisała o tym,że przesunęła się granica wieku starokawalerstwa / staropanienstwa, że w dzisiejszych czasach przed założeniem rodziny trzeba się "dorobic"; bo to wszyscy wiedzą. Napiszę za to o tym,że: Nic a siłę! Byle kogo można mieć w każdej chwili,a na przeznaczenie warto (po)czekac. Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 01.10.16, 07:22 Bardzo mądrze napisane, warte powtórzenia! Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 01.10.16, 22:15 Byle kogo można mieć, jeżeli jest się kobietą. Zawsze jakiś facet chętny na łatwy seks i nic więcej się znajdzie. Facet ma trudniej, zawsze musi choć trochę coś sobą reprezentować, żeby się nadał. Odpowiedz Link
kintar92 Re: stary kawaler 01.10.16, 23:06 Pisząc "byle kogo" miałam na myśli osobę,która nie do końca nam odpowiada,a nie kogoś na sex. O sexie nic nie pisalam. A faceci wcale nie mają trudniej,bo...widzę jaki gust mają moje koleżanki. ;] Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 01.10.16, 23:21 No facet tylko na seks to nie jest wymarzony kandydat na męża i ojca. Ale jakąś tam namiastkę bliskości tworzy i pewnie będzie wracał po więcej Zwykli faceci nie mają trudno. Natomiast ci z samego dołu atrakcyjności - bez kasy, stałej pracy, wyglądu, ciekawych zainteresowań, odwagi, życia towarzyskiego - nie mają szans na nikogo. Odpowiedz Link
kintar92 Re: stary kawaler 01.10.16, 23:25 Dalej chyba nie kumasz o co mi chodzi. Chodzil mi o to,że dziewczyny takich nic sobą nie reprezentujących biorą na mężów. Na szczęście nie wszystkie. Odpowiedz Link
kintar92 Re: stary kawaler 01.10.16, 23:27 Tłumaczą to tym,że dobry itd. A ja pytam: dlaczego do tego "dobry" nie może być jeszcze atrakcyjny i zaradny zyciowo? Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 01.10.16, 23:37 Może, może Ale to już wyższa półka. Nie każdą stać Odpowiedz Link
kintar92 Re: stary kawaler 01.10.16, 23:43 Też fakt. Ale i w odwrotnym przypadku jest podobnie - tzn. odnośnie wyborów facetów. Odpowiedz Link
marisella Re: stary kawaler 02.10.16, 15:15 kintar92 napisała: > Tłumaczą to tym,że dobry itd. A ja pytam: dlaczego do tego "dobry" nie może być > jeszcze atrakcyjny i zaradny zyciowo? A jak już będzie dobry, przystojny i zaradny, to ich zapytasz, czemu nie mógłby być przy tym bogatszy. To one rzucą tych i pójdą szukać bogatszych. Znajdą, a Ty zapytasz, czemu ci dobrzy, atrakcyjni, zaradni życiowo i bogaci nie mogliby być jeszcze lepsi w łóżku. Więc pójdą szukać lepszych w łóżku. Znajdą, a ktoś kolejny zapyta, czemu przy tym wszystkim nie mogliby mieć jeszcze poczucia humoru z wyższej półki. Rzucą tych i polecą szukać bardziej towarzyskich i humorem błyskających. Znajdą, ale ktoś zapyta, czemu zadowalają się tylko tym, bo czy ci dobrzy, atrakcyjni, zaradni, bogaci, zajebiści w łóżku i dowcipni nie mogliby jeszcze podzielać ich wszystkich zainteresowań? Bo czemu zadowalać się namiastką? Niektórym jest zawsze za mało... I przez to pewnie nigdy nie znajdą, a jak znajdą, ciągle będą niezadowoleni. Nigdy nie rozumiałam takiego szukania dziury w całym. Odpowiedz Link
kintar92 Re: stary kawaler 02.10.16, 15:40 Nie chodzi o to,żeby był idealny,ale o to,żeby spełniał jakieś kryteria. Jak już się taki znajdzie,to na pewno mądra osoba nie będzie szukała już nikogo innego. A z tego co piszesz wynika,że myślisz jak większości dziewczyn - tzn.: "lepszy rydz niż nic". Odpowiedz Link
marisella Re: stary kawaler 02.10.16, 15:52 kintar92 napisała: > Nie chodzi o to,żeby był idealny,ale o to,żeby spełniał jakieś kryteria. Ależ spełnia jakieś kryteria - ich kryteria. Twoich chyba nie musi, bo to nie Ty będziesz z nim w parze życie spędzać, c'nie? Zapewniam Cię, że jak znajdziesz swojego borowika, to będzie grupa takich, dla których będzie on byle rydzem i którzy będą ciumkać i cmokać, zastanawiając się, czy nie mogłaś wziąć kogoś lepszego, a nie zadowalać się pierwszym lepszym, byle był > Jak ju > ż się taki znajdzie,to na pewno mądra osoba nie będzie szukała już nikogo inneg > o. No widzisz, i się nagle okazuje, że nie takie głupie te Twoje koleżanki. Znalazły kogoś, kto im odpowiada i spełnia ich kryteria, i nie szukają kogoś innego. Czyli chyba wszystko tak jak ma być. Czy nie? > A z tego co piszesz wynika,że myślisz jak większości dziewczyn - tzn.: "lep > szy rydz niż nic". No no, wiadomo. Rozgryzłaś mnie. Niechby pił, niechby bił, byleby był. Odpowiedz Link
kintar92 Re: stary kawaler 02.10.16, 16:27 Każdy ma swoje racje i swój tok myślenia,więc myślę,że nie ma po co dalej ciągnąć tego wątku. Odpowiedz Link
fripooo Re: stary kawaler 02.10.16, 16:28 a czy polskie kobiety są takie wspaniałe pod każdym względem? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: stary kawaler 03.10.16, 08:22 Czulam sie jakbym czytala fragment Pisma Swietego, jakas przypowiesc (oki jakby ksiadz czytal ewangelie ) Odpowiedz Link
apersona Re: stary kawaler 03.10.16, 11:38 Nieznany apokryf "Księga mądrości Mariselli" odkryty ostatnio przez feministyczne teolożki Odpowiedz Link
marisella Re: stary kawaler 05.10.16, 18:36 apersona napisała: > Nieznany apokryf "Księga mądrości Mariselli" odkryty ostatnio przez feministycz > ne teolożki To by musiało być strasznie niedorzeczne pisemko Doprawdy, nie łączyłabym słowa "mądrość" i mojego quasipseudo w jednym zdaniu, bo to jak wzorcowy wręcz oksymoron Odpowiedz Link
apersona Re: stary kawaler 05.10.16, 22:34 "Książeczka mądrości niedorzecznych" - dla mnie zen Odpowiedz Link
fripooo Re: stary kawaler 03.10.16, 19:41 hahah podczytujesz mavika forum nie dasz rady stąd odejść Odpowiedz Link
apersona Re: stary kawaler 05.10.16, 22:36 Mam! Marisella napisała to stylem "Proroka" Khalila Gibrana > A jak już będzie dobry, przystojny i zaradny, to ich zapytasz, czemu nie mógłby > być przy tym bogatszy. To one rzucą tych i pójdą szukać bogatszych. Znajdą, a > Ty zapytasz, czemu ci dobrzy, atrakcyjni, zaradni życiowo i bogaci nie mogliby > być jeszcze lepsi w łóżku. Więc pójdą szukać lepszych w łóżku. > Znajdą, a ktoś kolejny zapyta, czemu przy tym wszystkim nie mogliby mieć jeszcz > e poczucia humoru z wyższej półki. Rzucą tych i polecą szukać bardziej towarzys > kich i humorem błyskających. Znajdą, ale ktoś zapyta, czemu zadowalają się tylk > o tym, bo czy ci dobrzy, atrakcyjni, zaradni, bogaci, zajebiści w łóżku i dowci > pni nie mogliby jeszcze podzielać ich wszystkich zainteresowań? Bo czemu zadowa > lać się namiastką? Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 01.10.16, 23:36 A ile mają czekać na księcia? Jeżeli znają swoją atrakcyjność, przez parę lat widzą, kto się wokół nich kręci, to biorą najlepszego z nich. Odpowiedz Link
fripooo Re: stary kawaler 02.10.16, 14:21 a kobieta musi być łądna, zresztą faceci też w dzisiejszych czasach Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 02.10.16, 17:26 Chłopaku, jeżeli każda kobieta (nawet ta najbrzydsza) amatora na łatwy seks znajdzie to i facet znajdzie... Jednak niektórzy zupełnie czego innego szukaja... czegoś zdecydowwnie więcej i tutaj dopiero pojawiaja się przeszkody, bo okazuje się, że szukaja tego czego... nie ma (?) Odpowiedz Link
fripooo Re: stary kawaler 02.10.16, 17:47 niektórzy to od lat szukają sami nie wiedzą czego Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 02.10.16, 23:12 Facet z tym seksem musi się mocno postarać. Zwłaszcza taki byle-jaki. A jak tam Twoje poszukiwania niemożliwego? Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 03.10.16, 18:45 Nie musi... Ci byle jacy nie zdaja sobie sprawy, że nie sa bogami i zagarniaja wszystko wokół... "A jak tam Twoje poszukiwania niemożliwego?" Jak zawitasz w moje rejony znajdę i niemożliwe stanie się możliwe... noo ale Ty przecież super laski szukasz, nie takiej szarej myszy Odpowiedz Link
fripooo Re: stary kawaler 03.10.16, 19:19 mam wrażenie, że i ty nie zdajesz sobie sprawy, że boginią nie jesteś..... Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 04.10.16, 00:19 Wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka Czyli ciągle w poszukiwaniu...Mam nadzieję, że się przynajmniej w tym czasie dobrze bawisz. Nikogo nie szukam, nie potrafię zawierać związków. Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 04.10.16, 17:45 Dlaczemu ciekawi, inteligentni, wrażliwi faceci sami się zamykaja, twierdzac że nie potrafia być z kimś (i myślac tak)... boja sie zwiazku, boja się czegoś prawdziwego, boja się podjać ryzyko, przebić ścianę własnych ograniczeń i po prostu spróbować? Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 04.10.16, 20:07 Pojęcia nie mam, dlaczego się zamykają Może przez tę swoją wrażliwość? Za mało twardzi, dostali kilka razy po tyłku, zniewieściali, nie chce im się cierpieć ponownie i szarpać nie wiadomo po co. Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 04.10.16, 20:22 I za niczym nie tęsknia, niczego im nie brakuje? Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 04.10.16, 20:32 Brakuje, brakuje, widzisz, jak jęczą po forach Ale cóż poradzić, jak się jest wrażliwym, to się cierpi (chyba, że jest się wziętym artysta i robi na tym kasę ) Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 04.10.16, 20:36 Głuptasy z tych chłopaków, niiee? Zamiast jęczeć odważyliby się skoczyć w to pole... stokrotek Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 04.10.16, 20:45 Dorośli są, widać wybierają mniejsze zło. Albo tak im się przynajmniej na razie wydaje. To może być pole pokrzyw, zamiast stokrotek Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 04.10.16, 20:57 Albo oszołomi ich piękno, zapach i słodycz albo się poparza, może jedno i drugie... ale chyba lepiej coś poczuć niż siedzieć na bezdechu Odpowiedz Link
fripooo Re: stary kawaler 04.10.16, 21:06 dokładnie....bez drugiego człowieka tez się da żyć i to całkiem znośnie Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 04.10.16, 21:24 A mamy jakieś wyjście? Nikt nie wybiera samotności, jeżeli ma jakąś sensowną alternatywę. Gorsze jest tylko cierpienie w nieudanych związkach albo ciągłe odrzucenia na etapie podrywu. Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 04.10.16, 21:30 Nie to ze się czepiam... ale... ta sensowna alternatywa to dwudziestoletnia blondyneczka, 175 wzrostu i duuuże czarne oczy Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 04.10.16, 21:49 Czepiasz się PS Wolę drobne brunetki około 25 lat Odpowiedz Link
fripooo Re: stary kawaler 04.10.16, 22:13 a ja drobnych nie dobrze zbudowane takie żeby orać można było pole Odpowiedz Link
fripooo Re: stary kawaler 04.10.16, 21:55 młodość i uroda to jedyne prawdziwe skarby na tym świecie, nie do kupienia Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 04.10.16, 22:25 Dodałbym jeszcze równo poukładane pod kopułą. Również bezcenne Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 04.10.16, 22:27 Ja w ogóle nie mierzę. Z racji małego przekonania o byciu dobrym kandydatem na partnera, męża czy ojca trzymam się z dala od kobiet. Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 04.10.16, 22:34 A tam połowa tej Silesi marzy po nocach o takim kandydacie ale nie, Ty się będziesz trzymał z daleka Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 04.10.16, 22:48 Taa, spać nie mogą, to stąd taka łuna nad Śląskiem Odpowiedz Link
ann.0 Re: stary kawaler 04.10.16, 21:11 Boją się Miłości..., boją się, że może nie wyjść, znowu zaboleć... Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 04.10.16, 21:17 Ale jeżeli nie próbowali... to nie może zaboleć znowu. Boja się tego czego nie znaja, boja się, że wyjda na wierzch wszystkie zranienia, których doświadczyli, które blokuja ich myślenie, zamykaja na jedno... że nie potrafia i skrzywdza siebie i kogoś... Ale to głupie... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: stary kawaler 04.10.16, 21:41 Próbują i to cały czas. Problem w tym, że dla kobiet nie są atrakcyjni. Ot i cała tajemnica. Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 04.10.16, 22:10 Guupi Inteligentny facet ZAWSZE jest atrakcyjny Odpowiedz Link
silencjariusz Re: stary kawaler 04.10.16, 22:12 No widzisz sama... Jestem głupi czyli i nieatrakcyjny... Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 04.10.16, 22:24 A Ty ciagle o sobie Na tych biednych mężczyznach byś się skupił.. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: stary kawaler 04.10.16, 22:28 No przecież biedny też jestem. Głupi i biedny. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: stary kawaler 04.10.16, 22:00 u mnie pod sklepem z piwem stoją stali bywalcy co całkiem inaczej to tłumaczą Odpowiedz Link
ann.0 Re: stary kawaler 04.10.16, 22:41 Jeśli nie próbowali..., to boją się odpowiedzialności... Odpowiedz Link
jovian Re: stary kawaler 04.10.16, 22:57 Hmmm... Najpierw: > Ale jeżeli nie próbowali... to nie może zaboleć znowu. A zaraz potem: > boja się, że wyjda na wierzch wszystkie zranienia, których doświadczyli, Się pani zdecyduje: albo nie próbowali albo mają głęboko poorane serca i utwardzoną od kopniaków dupę. Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 04.10.16, 23:05 Zranienia z dzieciństwa chociażby, niekochanie, odrzucenie przez rodziców i inne takie. Nie tylko partner może porzadnie poranić serce... Odpowiedz Link
jovian Re: stary kawaler 04.10.16, 23:10 Ach, z dzieciństwa. Tylko że pewnie dla większości dzieciństwo było dawno temu i jak mawia psych trzeba w końcu zacząć być dorosłym. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: stary kawaler 04.10.16, 23:16 O matko będziecie sięgać po wewnętrzne dziecko?? nigdy tego nie rozumiałam Odpowiedz Link
jovian Re: stary kawaler 06.10.16, 00:05 Szczerze mówiąc to ja też nie, ale podobno jest taka koncepcja wiele rzeczy tłumacząca. Odpowiedz Link
ann.0 Re: stary kawaler 04.10.16, 23:13 Prawda jest taka: kto chce, czy potrafi/boi się/ , ale... kocha życie i siebie , mimo wszystko spróbuje, bez względu...na...dzieciństwo.../ doświadczenia... Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 04.10.16, 23:24 Czasem dzieciństwo i doświadczenia są takie, że nie kocha się siebie, ani własnego życia. Odpowiedz Link
ann.0 Re: stary kawaler 05.10.16, 00:11 Dlatego powtórzę..., kto chce..., mimo.../bez względu... Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 05.10.16, 01:00 Tworzenie regułek pod ludzi jest totalnie bez sensu, podobnie jak ocenianie ich przez pryzmat siebie i własnych doświadczeń. Odpowiedz Link
ann.0 Re: stary kawaler 05.10.16, 23:07 Nie ma tu żadnej oceny ... Jest zachęta do życia , uczuć ... , zmiany, ktorą warto zacząć od siebie... I nie chodzi o zmianę w wyglądzie.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: stary kawaler 02.10.16, 23:18 "Chłopaku, jeżeli każda kobieta (nawet ta najbrzydsza) amatora na łatwy seks znajdzie to i facet znajdzie..." Jak Ty Agla życia nie znasz. Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 03.10.16, 18:48 Silek, a Ty kobiety na łatwy seks kiedyś szukałeś? Coś mi się wydaje, że znam odpowiedź... więc jak Ty Silu życia nie znasz Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 03.10.16, 19:42 Trudno mi uwierzyć, że czymś takim byś się zainteresował. Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 03.10.16, 19:54 Nie pasuje mi to do Ciebie... I za grzeczny jesteś i w chutorze na obstarzale wszystkich, do miasta byś pewnie musiał wybyć, a Ty za leniwy Odpowiedz Link
silencjariusz Re: stary kawaler 03.10.16, 19:56 Ale ja i niegrzeczny mogę być... I wcale nie leniwy. Jeno chętnych brak na mą urwisowatość. Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 03.10.16, 19:58 I nie zapominaj Silek, że bogiem nie jesteś... Bogu to co innego... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: stary kawaler 03.10.16, 20:05 No wiem, wiem, że wysokim, przystojnym, niedogolonym brunecikiem nie jestem... Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: stary kawaler 03.10.16, 20:09 I niezbyt inteligentny jesteś Ja o naszym bogu... forumowym.. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: stary kawaler 03.10.16, 20:11 Przeczył nie będę. O kogo się rozchodzi? Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 04.10.16, 00:21 No jak to o kogo Ma się pioruny, ma się władzę Odpowiedz Link
silencjariusz Re: stary kawaler 04.10.16, 18:55 Niby raca. Ma się pioruny, ma się władzę... Ale i tak myślę Bogu, że zazdrościsz Priapowi. Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: stary kawaler 04.10.16, 20:10 W sumie dopiero teraz pierwszy raz o nim słyszę. W szkole podczas omawiania mitologii dziwnym trafem nie poświęcono mu należytej uwagi. Byłaby sensacja w technikum Odpowiedz Link
silencjariusz Re: stary kawaler 04.10.16, 21:43 A to rzeczywiście niedopatrzenie. Tym bardziej, że piękne utwory mu poświęcano. Odpowiedz Link
torado Re: stary kawaler 30.09.16, 23:53 ja jakiś czasem temu zdałam sobie sprawę, że robię takie cuś, że opinie innych o mnie są ważniejsze niż opinia mnie samej o sobie i zaczęłam się zastanawiać czemu tak się krzywdzę i przestałam to robić. Odpowiedz Link
witrood Re: stary kawaler 01.10.16, 06:42 Ktoś Ci przygadał? Też słyszałem w tym tygodniu - kiedy?. Odpowiedź - nieprędko. Ja tam nie zamierzam bykowego płacić. A panny co by miały płacić? Jałówkowe? I z jakiego tytułu? Skoro ja płacę na obecnych emerytów, a oni podatku od bezdzietności nie płacą, to i ja nie zamierzam. Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 01.10.16, 07:33 Gwen, twoje elastyczne, jakże optymistyczne myślenie świadczy o tym, że na pewno nie jesteś stary... m kawalerem, brawo Ty. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: stary kawaler 01.10.16, 16:23 starym kawalerem jesteś wtedy gdy ktoś cię tak przezwie Odpowiedz Link
tdf-888 Re: stary kawaler 02.10.16, 21:06 chociaż raz na tym forum należę do wiekszosci 😊 Odpowiedz Link
maruda2 Re: stary kawaler 02.10.16, 22:51 tdf-888 napisał: > chociaż raz na tym forum należę do wiekszosci 😊 > nie sądziłam,że Ci na tym zależy Odpowiedz Link
tdf-888 Re: stary kawaler 03.10.16, 18:51 i masz rację. nie zależy mi. zwyczajnie stwierdzam fakt. Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 01.10.16, 17:10 Jako przedstawiciel myślenia odwrotnego jestem starym kawalerem na pewno i ok. Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 03.10.16, 18:12 No i starość rządzi się swoimi prawami, przespałby człek jesień i zimę, wygrzałby kości, to nie pozwolą, eh. Ciężki los starego kawalera... Odpowiedz Link
ann.0 Re: stary kawaler 02.10.16, 23:33 Wyzbywać się będą też kobiet wyzwolonych ( rozwódekkk ) -mam się bać ? Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 03.10.16, 21:27 Nic dziwnego, mnie się bać nie trzeba. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: stary kawaler 03.10.16, 23:34 Księżna pyta dlaczego nie trzeba się bać Barda. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: stary kawaler 03.10.16, 23:44 Bo jest ciekawa? Bo ćwiczy się w sztuce konwersacji? Bo się nudzi? Itp., itd. Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 04.10.16, 00:02 no tak, co nie udało się wczoraj, udać się może dziś, wybiła północ, konwersację czas zacząć! Odpowiedz Link
maruda2 Re: stary kawaler 04.10.16, 00:18 bard-grzechu-wart napisał: > no tak, co nie udało się wczoraj, udać się może dziś, wybiła północ, konwersacj > ę czas zacząć! teraz się rozgadali... spać idę, bo jutro będę jak zombi wyglądała dobranoc Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 04.10.16, 00:24 no nie idź, tylko pół godzinki jeszcze Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 04.10.16, 00:33 poszła to i koleżanka poszła, co Wy w związku partnerskim czy jak? Papużki nierozłączki trzymają się za rączki... eh, no co za świat... Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 04.10.16, 00:03 co Ty z tym językiem ostatnio, co chwila, spragniona jesteś czy jak? Odpowiedz Link
maruda2 Re: stary kawaler 04.10.16, 00:07 Może język ćwiczy. " Chodzi o to, by język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa " - że znów wieszcza zacytuję Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 04.10.16, 00:10 no może... pod warunkiem że językiem w klawiaturę stuka Odpowiedz Link
ann.0 Re: stary kawaler 04.10.16, 00:15 Bardzie, spragnionych napoić...., więc rano proszę przepyszną gorącą , gorzką czekoladę .... Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 04.10.16, 00:21 tia i może jeszcze frytki do tego? Taką obrazkową się nie napoisz a prawdziwą to jakiś okoliczny romeo niech zrobi. Odpowiedz Link
ann.0 Re: stary kawaler 04.10.16, 12:15 Frytki do gorzkiej, gorącej czekolady...? Bardzie ...- nie, nie , nie...-proszę o inny zestaw.... Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: stary kawaler 04.10.16, 12:52 Zły zestaw? Popatrz a ja właśnie taki zawsze proponowałem, teraz wiem czemu wszystkie uciekały, dzięki! Na pewno więcej ciężkich grzechów popełniłem, będę się za nie smażył w piekle... smażył jak te nieszczęsne frytki... Odpowiedz Link
apersona Re: stary kawaler 03.10.16, 11:47 Ty tu śmichy-chichy, a ja jestem gotowa odkrywać Odpowiedz Link