mavika_88 23.02.17, 19:29 Pozytywnie chodzi oczywiscie o tlumaczke Rapująca tłumaczka i raper Tadek w Pałacu Prezydenckim - Prezydent Andrzej Duda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witamina_b12 Re: TADEK :) 24.02.17, 10:09 a czy śpiewał ten kawałek: "Mam wy***ane na rząd polski, koalicje i ustawy,Mam wy***ane na patrole, chcę załatwiać swoje sprawy (...)C*** że z nimi, oni mają tak padakę,Własnym c***em się wy***ią w końcu we własną s***ę" ciekawy gust ma PAD najpierw Doda co się d*pą odwróciła a teraz Tadek co spiewa o wy**baniu we własną sr**ę... Odpowiedz Link
maruda2 Re: TADEK :) 24.02.17, 10:21 Może to taki rodzaj protestu. Odciąć się nie może to poprzez innych pokazuje co myśli Albo i nie. Odpowiedz Link
maruda2 Re: TADEK :) 24.02.17, 10:38 Nie może - w sensie, że jest na to za słaby. Albo mówiąc kolokwialnie nie ma jaj. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: TADEK :) 24.02.17, 10:42 a może jest porzadnym człowiekiem i zachowuje się jak trzeba Odpowiedz Link
tdf-888 Re: TADEK :) 24.02.17, 10:40 nic wam to nie da ☺ gazeta goni w pietke. judzacy przekaz dociera do garstki bezmyslnych. giełda rośnie złotówka się umacnia wskaźniki gospodarcze coraz lepsze. ludzie musieliby być głupi chcąc powrotu poprzedniej ekipy. co najwyzej to tu więzienie na Tuska czeka ☺ Odpowiedz Link
tdf-888 Re: TADEK :) 24.02.17, 11:55 raz sierpień raz młotem czerwona cholote! a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści Odpowiedz Link
tdf-888 Re: TADEK :) 24.02.17, 12:14 jak tak ci zalezy na drzewach to kup sobie ziemię zasadz na niej las i o niego dbaj. ja wiem ze komuniści by chcieli rządzić tym co na na prywatnej posesji rosnie ale to się dzieki madrosci i sprawiedliwosci zmieniło. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: TADEK :) 24.02.17, 12:47 przecież sam Jaro powiedział, że to zła ustawa i trzeba ją zmienić i jeszcze, że pewnie jakieś lobbowanie tam było nie nadążasz za swym guru Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: TADEK :) 24.02.17, 12:49 Ale i tak wszyscy wiemy, że oni tą złą ustawę uchwalili przez PO i .N bo musieli obradować w sali kolumnowej a tam nie było warunków itp... swoją droga ciekawe co w takim razie w budżecie za knoty mamy Odpowiedz Link
tdf-888 Re: TADEK :) 24.02.17, 12:53 budżet to tylko formalność. są tak mądre rozwiązania przez ministerstwo finansów i skarbu wprowadzone ze samo się kręci. ściągał noc podatków wzrosła a za pelo się nie dało. noooo... nie dało się bo łapówki dawali królikowi. o Amber gołd wszyscy wiedzieli nawet belka tak powiedział. straszne straszne jak tamten rząd nie dbał o ludzi. na złodziejstwo oczy przymykali bo sami kradli Odpowiedz Link
maruda2 Re: TADEK :) 24.02.17, 19:30 I o czym to świadczy ? Więcej niż połowa badanych darzy nieufnością sztandarowych polityków PIS Kaczyńskiego i Macierewicza. No i więcej niż połowa ufa Dudzie i Szydłowej, choć naprawdę trzeba chyba naiwności dziecka, żeby uwierzyć, że oni mogą sami działać, bez aprobaty Jaro Coś mi się widzi, że ta wytykana przez Ciebie garstka naiwnych jest nieco większa niż garstka Odpowiedz Link
tdf-888 Re: TADEK :) 24.02.17, 12:20 a najlepsze jest to ze zazwyczaj jako ilustracja do artykułów pt. rzeź drzew występują stare chore to pole zagrażające bezpieczeństwu albo samosieje nad Wisłą czyli chwasty. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: TADEK :) 24.02.17, 13:04 a czy ci ludzie nie dostali swoich pieniędzy z powrotem z funduszu gwarancyjnego? bo ja jakoś nie widziałem tych oszukanych placzacych ludzi (w przeciwieństwie do Amber gold formowane go przez von tuska) tylko słyszałem ze parę skoków upadło Odpowiedz Link
tdf-888 Re: TADEK :) 24.02.17, 13:12 Tuska syn tam pracował a downald wiedział ze to jest przekręt. wszyscy wiedzieli - belka tak powiedział przed komisją Odpowiedz Link