06.01.18, 01:46

Zapomnialam o forum big_grin zapomnialam zlozyc zyczenia noworoczne. Hmmm swiatecznych tez chyba nie zlozylam ale sie obudzilam ^^ no to.... wszystkiego co najlepsze. Spelnienia zycze pod wszystkimi postaciami smile
Tak w ogole.... bede miala blizniaki big_grin suspicious w domu dopiero na swieta sie przyznalam ze jest jakis kolega wink a po co mieli wiedziec wczesniej z kim sie spotykam ? tongue_out
Obserwuj wątek
    • tdf-888 Re: Ups.... 06.01.18, 03:17
      A po co im wiedzieć teraz jak wtedy nie mieli?
      • mavika_88 Re: Ups.... 06.01.18, 10:36
        Bo teraz juz wiem ze go poznaja smile tzn juz wczesniej wiedzialam.... ale wolalam poczekac smile poczekac rowniez na to by mu odp na kiedysiejsze pytanie. No wiec.... niech juz bedzie. Bede tym zwiazkowcem smile
        • tdf-888 Re: Ups.... 07.01.18, 20:28
          Gratuluję 😏
          • mavika_88 Re: Ups.... 07.01.18, 22:00
            Dziwnie to brzmi z Twoich ust bo takich rzeczy nie mowisz smile ale poznaja poznaja. Dobrze poznaja smile beda mieli na to czas. Kurcze nigdy nie wybiegalam tak daleko w przyszlosc. Tzn zdarzalo sie ale teraz te mysli i plany sa takie mozliwe do zrealizowania. I taktez sie stanie. A juz wiem czego sietyczylygratulacje. Ze stalam sie zwiazkowcem. Po prostu przeciagalam to w czasie wink no niech bedzie - Dziekismileniech siedarzy.
            • marcepanka313 Re: Ups.... 08.01.18, 17:11
              Mavika moje gratulacje. ❤
      • szarlotka_ja Re: Ups.... 06.01.18, 22:49
        A jak tam Tadeuszu znajdujesz najnowszy serial TVP? wink
        • tdf-888 Re: Ups.... 07.01.18, 20:29
          Nie lubię filmów kostiumowych z założenia wiec nie oglądam
          • szarlotka_ja Re: Ups.... 07.01.18, 20:46
            A Klan jeszcze nadają?
    • mavika_88 Re: Ups.... 08.01.18, 19:31
      smile dziekuje
      A czemu to serce jest czarne tongue_out
      Hmmmm aktualny juz mi powiedzial ze mnie kocha.... (poza Nim uslyszalam to od jednego faceta, jeden raz. Poprzedni wiedzieli ze nie powinni uzywac takich slow. Jak obecny mi powiedzial.... to sie wkurzylam i szturchanca na pewno ode mnie dostal smile mimo ze On powiedzial.... ze widze Jego uczucie to ja nic nie mowie. Nie odwzajemniam slowami ale na wszystko przyjdzie swoja pora smile aaaa i na poczatku nie tolerowalam Skarbie czy Kochanie. Z reszta.... ja jestem osoba ktora nie potrzebuje slow. Gestami mozna nieraz duzo wiecej powiedziec i jest w tym prawdziwosc. Dzieki mnie uczy sie odczytywac moje znaki wink
      • marcepanka313 Re: Ups.... 08.01.18, 20:27
        Wysłałam najbardziej czerwone.😊
        Fajnie, że nowy rok tak Ci się przyjemnie 😉zaczął.
        • mavika_88 Re: Ups.... 08.01.18, 21:48
          Eee no wlasnie nowy rok nie ma nic do tego. Tzn dobrze sie zaczelo juz wczesniej. Czyli prawie 3 mies temu smile czy przyjemnie? No wlasnie..... mogloby byc bardzoiej..... Ja tam widze czarne tongue_out
          • tdf-888 Re: Ups.... 08.01.18, 21:59
            Bierzesz go na parę dni do domu pokazać rodzince czy wracasz tam z nim na stałe? 😆
            • mavika_88 Re: Ups.... 08.01.18, 22:20
              Przyjdzie okazja to odwiedzi moja rodzine. Predzej jednak ja odwiedze Jego wink
              Zostaje tutaj.
              • tdf-888 Re: Ups.... 09.01.18, 16:48
                Czyli tradycyjnie (wedle twojej tradycji a ogólnej na opak) - najpierw ty do teściów a potem on do twoich. Chytrze suspicious
                I slusznie. Najpierw go rozkochaj porządnie żeby tak latwo nie uciekł po tym co tam u was zastanie tongue_out
                • mavika_88 Re: Ups.... 09.01.18, 20:46
                  Wiadomo ze bedzie wg mojej trqdycji smile no i... za pozno tongue_out probowalam wrecz w druga strone, nie rozkochiwac. Nie udalo sie.
                  • tdf-888 Re: Ups.... 09.01.18, 21:02
                    A on nie z pracy tylko z portalu?
                    Konto usunelas juz? Wiem że innym z innymi juz nje piszesz a jak piszesz to już inaczej traktujesz - zabawiasz ich zalotami myśląc sobie jacy oni są głupi. Twój jest ten jedyny najlepszy big_grin
                    • mavika_88 Re: Ups.... 11.01.18, 21:57
                      Nie pisze a dodatkowo ode mnie wyszla propozycja by usunac konto tongue_out on mial sentyment Przez pewien dluzszy czas pisalismy tam. Z tydz temu przeszlismy na gg ^^ w koncu!!! Tam najlepiej sie czuje piszac z kims. Wiadomo ze najlepszy smile
                      • tdf-888 Re: Ups.... 12.01.18, 16:30
                        Na GG? big_grin
                        Czemu nie smsy?
                        • mavika_88 Re: Ups.... 12.01.18, 16:42
                          Bo nie chce mi sie wysylac co chwile kolejnych smsow wole popisac bezposrednio smile smsy sa co jakis czas w pracy wink a jak sie ma czas to mozna sie rozpisac smile (kurcze.... to jest pierwszy facet gdzie pojawily sie mysli ze bedzie na dluga przyszlosc. On na pewno ze mnie nie zrezygnuje tongue_out glupie to... i to bardzo... bo bylabym gotowa nawet jutro wziac slub. Tym bardziej ze nachodza mnie mysli nad pewnym postanowieniem ale sie nie da ... chyba zeby slub byl szybko i tutaj. Byloby prawdziwie, pieknie i z wartoscia. Tak tez bym chciala, w tym miejscu ale rodzinka krzywo by na to patrzyla. Najwazniejsze sa przeciez dwie osoby i lacznik i posresnik lacznika.) Alem glodna!!! Pewnie na glodzie przespie sie. Malo w tym tyg snu. Po 4-5 godz max 6. Bez popoludniiwych drzemek. A jutro postanowilam isc jeszcze do pracy a potem wybyc. Mozliwe ze na nocke a nawet dwie smile jak ostatnio. Strasznie szybko leci mi czas. Niesamowixie.
                          • tdf-888 Re: Ups.... 12.01.18, 17:57
                            Rozumiem ze Myslalas żeby czekać z daniem mu seksik do ślubu.
                            Jak romantycznie ale przecież ty juz rozkladalas nogi przed innym wiec...
                            • mavika_88 Re: Ups.... 12.01.18, 19:23
                              Ales Ty glupi ^^ i wez przestan. Tyle w temacie.
                              W kazdym zwiqzku zyje sie na nowo. A ten trzeci wiem ze bedzie ostatnim. Tyle w temacie. Wiec? Pospalam smile przrd spaniem kefirek zjadlam by za bardzo nie ssalo.
      • tdf-888 Re: Ups.... 08.01.18, 21:32
        Ja bym cie mawi szybko pogonil za ta twoja infantylna dzikosc
        • mavika_88 Re: Ups.... 08.01.18, 21:40
          To tylko net wink
          Ty ponoc nie jestes taki chamski na jakiego tutaj wygladasz smile
    • mavika_88 Re: Ups.... 23.01.18, 23:14
      Zlozylam wypowiedzenie w pracy...
      • maruda2 Re: Ups.... 24.01.18, 10:54
        Co się stało ? Przecież chyba byłaś zadowolona.
        • tdf-888 Re: Ups.... 24.01.18, 12:07
          Bogatego znalazła big_grin
          • finka9 Re: Ups.... 24.01.18, 15:25
            Dowiedziała się że będzie miała czworaczki i stwierdziła że będzie żyła z 500+.wink
            • tdf-888 Re: Ups.... 24.01.18, 16:34
              Ale jako ciezarna na el4 mogłaby trochę system podoic
            • mavika_88 Re: Ups.... 24.01.18, 23:33
              Ej. Blizniakow nie bedzie . Tego tez nie dokonczylam big_grin co sie bede od razu rozpisywac i wszystko wyjasniac a nikt nie nadmienil o blizniakach wiec nie tlumaczylam dalej. Z blizniakami bylo tak ze na fejsie byla taka stronka ktora wrozyla co Cie czeka w nowym roku. Wyszlo mi ze blizniaki :: zrobilam to 3 razy. Facetowi wyszlo ze fortuna wink Nie bedzie blizniakow w tym roku, ani (mam nadzieje...) jednego dzieciecia. Nie jestem gotowa....
          • mavika_88 Re: Ups.... 24.01.18, 23:36
            Zarabiam wiecej niz facet smile mamnadzieje ze nie jest mu z tym zle... nie chcialabym.
        • mavika_88 Re: Ups.... 24.01.18, 23:26
          Haha nie dokonczylam mysli zebyscie sie mogli rozpisac (zeby sie cos dzialo wink ) . Jak to tedeegf napisal..."rzucila haczyk".
          Ztym wypowiedzeniem to.... taki mialam sen big_grin a dzisiaj zeby bylo smieszniej to podeszla do mnie liderka i zapytala ile juz pracuje... Niedawno pyknelo pol roku i tak po cichaczu czekam na dluzsza umowe. Mialabym lepsze swiadczenia i moze malutka podwyzka smile zadowolona jestem. Choc.... ta praca nie jest po kierunku.... i z tylu glowy ciagle mam mysli ze chcialabym w innej firmie. Nawet mam pomysly ale mega szkoda by mi bylo odchodzic. Za dobrze sie tutaj czuje smile
          • tdf-888 Re: Ups.... 25.01.18, 00:04
            Hahaha
            Ładnie ich strolowalas big_grin
      • szarlotka_ja Re: Ups.... 24.01.18, 18:44
        Wszystko OK, Mavi?
        • tdf-888 Re: Ups.... 24.01.18, 19:55
          Hehehe
          Jakie zainteresowanie
          Każdy chce przeczytać smutna historię big_grin
          • silencjariusz Re: Ups.... 24.01.18, 19:58
            Może złapała lepszą pracę.
            • tdf-888 Re: Ups.... 24.01.18, 20:07
              Jedno jest pewne.
              Gdyby mawi nie chciała żebyście mieli zagwozdke to by od razu opisała sprawę
              A tak to rzuciła haczyk 😏
              • witrood Re: Ups.... 24.01.18, 20:12
                chyba "żebyśmy"? wink
                • silencjariusz Re: Ups.... 24.01.18, 20:15
                  No właśnie nie chciało mi się pisać, że najbardziej po wrzutce Mawiki to Tadeusz się uaktywnił.wink
                  • tdf-888 Re: Ups.... 24.01.18, 20:42
                    A czy to ja wypytuje mawike?
                    Gdy jestem zainteresowany to nie mam oporów przed dopytywaniem. Dziś jakoś sobie nie przypominam bym pytał
                    • witrood Re: Ups.... 24.01.18, 20:55
                      To nieważne. Jak pisała, to nie mogła wiedzieć, kto zapyta. Tak więc adresatem była publika, która się udziela. wink
                      • mavika_88 Re: Ups.... 24.01.18, 23:28
                        Ale itak czulam ze bedzie tam dominowal Tedeef big_grin i podejrzewalam Jego ze sie odezwie jako pierwszy smile
                        • mavika_88 Re: Ups.... 24.01.18, 23:46
                          A byl dopiero drugi wink
                        • tdf-888 Re: Ups.... 25.01.18, 00:06
                          Hehehe
                          Mnie to najbardziej interesuje czy była już noc przedslubna i stawiam ze była
                          • mavika_88 Re: Ups.... 25.01.18, 10:54
                            No to sobie stawiaj ^^ nocy bylo juz nawet kilka wink pierwsza jak zwykle najgorsza. Praktycznie cala nieprzespana. Jak tylko sie do mnie przyblizyl i przytulil to Go odpychalam, mowiac zejest cieply big_grin musialam wylaczyc kaloryfer i otworzyc okno big_grin (normalnie nic nie zmienia). Az sie boje jakbymmiala spac z kims na codzien. Ja to jednak potrzebuje spokoju i ciszy. . Jak bede mieszkala z facetem bedziemy miec oddzielne lozk^^
      • witrood Re: Ups.... 24.01.18, 18:51
        Za chłopem się przeprowadzasz?
        Słusznie, związki na odległość słabo wychodzą, chociaż zdarza się.
        • mavika_88 Re: Ups.... 24.01.18, 23:38
          Facet mieszka blizutko ^^ 10 min autobusem.
          Jesli mowa o przeprowadzce to poszukamy czegos razem. Mysle ze jeszcze w tym roku. Na razie odrobinke za wczesnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka