Dodaj do ulubionych

AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:*

30.09.18, 23:00
AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! smilesmile kisskiss
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 30.09.18, 23:00
      Niniejszym wnoszę o beatyfikację Kurka ! Kto ze mną ? smile
    • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 30.09.18, 23:02
      Dolorka, przeflancowalaś fększuja, dawaj pyska ! smilesmile kisskisskiss
      • dolores2222 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 15:57
        Mówiłam, że jestem niedomagająca to i przeczucia mogę mieć mylne suspicious
        Cieszę się jak głupia smile
        I nie chodzi o twoje mlaskacze tongue_out
        • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:18
          Ani trochę ? Nic a nic ?? Abu sad
    • tdf-888 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 30.09.18, 23:18
      Brawo PiS! 😀
    • to_ja_pisze Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 30.09.18, 23:20
      W końcu nawet nie włączyłam TV tylko z doskoku poczytałam relacje.
      Fajnie, że jest jakaś dyscyplina sportów zespołowych w której są jakieś sukcesy.
      • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 30.09.18, 23:28
        Dokładnie, Toja. Serce rosło, jak chłopaki grali. I łatwiej im ten finał poszedł niż ten 4 lata temu, o dziwo. No a Kurek po prostu rozdawał karty (swoje, znaczone wink)
        • tdf-888 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 30.09.18, 23:31
          I medale wręczane przez naszego ministra sportu. Wspaniały widok 😁
          • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 30.09.18, 23:36
            Dobra, z okazji wygranej naszych zuchów - amnestia. Jak nie będziesz więcej przykry dla dziewczyn, będzie git.
            Wchodzisz w to ?
            • tdf-888 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 30.09.18, 23:40
              Brazylia się podłożyła naszym jak wcześniej Serbia 😄
              • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 30.09.18, 23:41
                ok, twój wybór
    • dolores2222 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 16:02
      "Kurek na polskie godło"
      Czy ja wiem, czy aż tak do orzeła jestem przywiązana? tongue_out
      • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 16:12
        Orzeły poziarły Kanarków ! smile
        • dolores2222 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 16:31
          Oj grali jak z nut smile
          Pięknie jest patrzeć na takie "kurki" wink
          • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 17:03
            Prawdę rzekłaś, nie inaczej smile Ale smagłolice przystojniaki chyba krasą naszych przebijali ? Pytam, bo do koneserów męskiej krasy się nie zaliczam, ale co śniade to śniade, nie ?
            • dolores2222 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 17:11
              Nie.
              Na mnie największe wrażenie zrobiła Bestia. smile
              Kiedy widzę takie zapamiętanie, obłęd w oczach, kiedy facet szybuje nie tylko ponad siatką ale daleko we własny kosmos, to może wyglądać jak Kurek, a dla mnie będzie Bestią, Diabłem samym i Aniołem w jednym. Uwielbiam!
              Takich facetów nam trzeba. wink
              Mówię za prawdziwe babki z jajami big_grin
              • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 18:54
                Ale sie fajnie to czyta smile Zasiewa nadzieję dla tych niewysmaganych południowym monsunem, szaraków
                Rację miały te jankeskie syny, co mi rzekły dnia onego, że tak zniewalających krasą i błyskiem w oczętach babek jak u nas, nigdzie nie widziały wink
                • dolores2222 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:03
                  Nie pisałam ku uciesze ale prawdę jak czuję.
                  Żaden facet, choćby nie wiem jak przystojny, jest dla mnie aseksualny, jeśli nie ma tego właśnie błysku w oku wink
                  I wszystko jedno, czy ma jobla na punkcie piłki, czy starych samochodów, jeżeli jest w tym świetny, a na dodatek potrafi to pokazać, jestem kupiona wink
                  • tdf-888 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:09
                    Ale musi mieć jakąś pasje czy wystarczy ten błysk w oku?
                  • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:12
                    I to jest w Was niepojętne i wspaniałe zarazem, że każda, nawet największa łajza ma szansę na fajną babkę. Niezależnie czy ma 2 metry czy 1.60, czy przystojna czy parchata. Byle miała w ślepiach iskrę bożą.
                    U nas nawet jak dama wycina podniebne piruety żonglują arbuzami, ale nie jest choć trochę nadobna - dupa zbita
                    Niefajne to, ale co zrobić ..
                    • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:12
                      niepojęte - miało być
                      • tdf-888 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:19
                        Ale nie wypowiadaj się za wszystkich bo jak ja widzę niektórych gości z ich potworami to sobie myślę: jak on ją może róchać. Także ten widzisz a bynajmniej ja to zauwazam ze nie każda musi być nadobna
                        • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:26
                          Zapraszał cię tu ktoś ? Załóż sobie swojego wątasa i tak długo jak nie będziesz przykry dla dziewczyn, nie zobaczysz ode mnie jednej kropki. Potraktuj to jako _grzeczne_ zwrócenie uwagi
                          • tdf-888 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:49
                            A ciebie tu zapraszalem?
                            Lizales rowy i jaja na niesmialkach to trzeba bylo tam zostac i rozkrecac impreze po kiego tu przypelzales rudy balasie?
                            • to_ja_pisze Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:54
                              Ja się pytam gdzie są admini na tym forum bo wyraźnie frajda się powoli kończy jak kapucynka tu biega i rzuca we wszystkich po kolei gównem.
                              • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:55
                                Toja, luz. Radzę sobie, a dodatkowo mam poczucie misji, że odśmiecam neta wink
                              • tdf-888 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:13
                                Toitoika
                                A ja się przy okazji zapytam bo gdzieś wyczytalem ze ty byś mi chciała zaebac (tak odpisałaś mortkowi apropos równouprawnienia) - zakładam ze musiałbym ci oddać i gdybym dalej obrywal poprosił kolegów / oplacil osilkow żeby tobie wpjerdolili? Tak dla przykładu. Czy to by było równouprawnienie? Bo zakładam ze gdybyś ty nie dała mi rady to ci co mnie nie lubią przylaczyliby się żeby tobie pomoc. No chyba ze to aż tak cienkie bolki... moze nawet bąka boją się puścić 😂
                                • undead.mortis Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:21
                                  wpadnij na onz lub namiar daj
                                  sam będę
                                  • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:25
                                    Mortuś, luz, bo screena zrzuci i będzie płakał że mu groźby karalne wrzucasz. Wyśmiać trzeba tłuka jak zwykle smile
                                    • undead.mortis Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:30
                                      luźny jestem a karalnej nie ma heh
                                      na piwo się ustawiam
                                • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:23
                                  Patrz nawet Chylińska ma ci cos do przekazania: www.youtube.com/watch?vshockiK2Cs1Ww-E
                                  > bo gdzieś wyczytalem

Nie blefujesz troche ? No chyba że na etykietkach mortdeli i podgardlanej się ćwiczyłeś, co tłumaczyłoby zresztą twój przaśny, buraczano-ziemniaczany zaśpiew. Zasiedziałeś sie tu z nami, a tam ci klopsy stygną. Ale wróć koniecznie bo mnie tęsknota wykończy smile
                            • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:00
                              Zdradzę ci coś, tylko obiecaj, że dziewczynom nie wychlapiesz. Dla ciebie tu jestem smilesmile I będę tak długo jak twoje oszczane ścierwo będzie się tu walać. Dlatego błagam pisz do mnie dalej, bo nadajesz nowego wymiaru mej szarej egzystencji wink
                    • dolores2222 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:48
                      Tak, jest to dla mnie niepojęte.
                      I przykre zarazem.
                      Przykre, że ty to mówisz na poważnie.
                      Chcesz mieć ładną lalę?
                      Są takie sklepy.
                      A jak się znudzi, spuść powietrze i kup nową.
                      Smutne sad
                      • tdf-888 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:52
                        Nie smutaj dolorka to było wiadome ze rudy w końcu się zapomni. Ja ci od razu mówiłem głupiś i morti nie warci twoich westchnień
                        • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:58
                          Widzisz plackotłuku jaki masz problem ? Wydaje ci sie, że ktoś prócz mnie, cię czyta. Bredź sobie dalej, fajnie ogladać krańcowego tłuka na wybiegu smile
                      • dolores2222 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 19:56
                        Ale czemu mnie to dziwi?
                        Przecież jako była bywalczyni portali randkowych, powinnam być świadoma faktu, że pan o średniej budowie ciała z nie średnio rozwiniętym brzuchem, brudnymi pazurami i w garniturku komunijnym szuka młodej, pięknej, zadbanej i broń boże z cellulitem.
                        Tak, mam cellulit. Ale to tylko kilka centów na udach. Mimo pedałowania i w miarę aktywnego trybu życia, kobieta 45+ miewa takie defekty urody. Szok? Tak, to szok przecież, że 45 letnia kobieta z niezłą figurą nigdy nie będzie miała ciała nastolatki. I dupa zbita. Bo panowie tylko tego oczekują.
                        Nie musisz być oczytana.
                        Nie musisz być ciekawa i otwarta na świat.
                        Nie musisz myśleć. Nawet lepiej żeby nie.
                        Ale masz być dojrzałą, ustawioną laską w ciele nastolatki. I już. Świat u twych stóp.
                        • to_ja_pisze Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:00
                          Dorka sporo kobiet, które mają odchowane dzieci i nie mają ciała 18-latki znajduje swoje szczęście. Znam mnóstwo takich Pań. Uszy do góry, może jeszcze kiedyś się zdarzy i przyjdzie nie wiadomo skąd.
                          • dolores2222 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:12
                            Toja, dzięki. smile
                            Wiem, że ty rozumiesz. Wiem, że jesteś życzliwa.
                            Ale wiem też, że z moim nastawieniem i doświadczeniami nie ma szans.
                            Myślę, że dużym błędem był portal randkowy.
                            Dużym błędem było myśleć, że skoro ja jestem szczera, to i oni będą.
                            Nic bardziej błędnego. Dojrzałość to nie metryka, to stan ducha.
                            Dzięki Ci z serca
                            • to_ja_pisze Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:21
                              Właśnie dlatego nigdy się tam nie zapiszę bo można wyjść jeszcze bardziej poobijanym zamiast z partnerem pod rękę.
                              • dolores2222 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:30
                                Skąd wiedziałaś?
                                Bo ja nie wiedziałam.
                                Sama mówiłaś, że na początku tu kogoś szukałaś...
                                Zaplątałam się kiedyś w te sieci, ale skumałam.
                                • to_ja_pisze Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:36
                                  aaa wiesz no z forum to zwykle są jakieś spotkania w wiele osób i możesz się pobawić, możesz poznać kolegę, a może kogoś więcej, taki lajcik raczej, a z tych randek to tak jak czytałam to przeroby mają i po kilkadziesiąt osób zanim na kogoś sensownego wpadną, to trzeba mieć czasu od cholery i samozaparcie jak nie wiem co, ja nie mam wink
                        • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:04
                          Nie byłem na randkowniach więc trudno mi z tym dyskutować, ale. Nie bardzo chce mi sie wierzyć, by prócz paru skrajnych egzemplarzy, większość facetów miało takie wymagania. A jeśli mają, to będą czekać latami aż życie te bzdety skoryguje.
                          • dolores2222 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:14
                            Nie, oni zaliczają kobiety jak znaczki w klaserze.
                            Tylko że znaczki uczuć nie mają, a kobiety owszem.
                            Na szczęście nigdy nie weszłam na tę drogę. Wyczuję fałsz na kilometr.
                            Bo gdybym dała się zbajerować i zaliczyła łoże z takim fiutem, to musiałabym pozbyć się luster.
                            • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:44
                              Po 40-tce jeszcze tak im bije ? To chyba testosteron bidasiom uszami im cieknie wink Ale po prawdzie, to mogłybyście mieć takie babskie komando, co by takich napaleńców wokół palca okręcało i w końcu ośmieszało, by ich szacunku nauczyć. Wiem, że mało realne, ale jakby Machulski taki film nakręcił, to pomysł mógłby wśród babek zaskoczyć smile Do jutra Dolorko i nic sie nie frasuj smile
                              • to_ja_pisze Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:47
                                Ty wiesz, że kiedyś była taka inicjatywa to się nazywało Randki z internetu bis. Na zamkniętym forum babaki się wymieniały informacjami o oszustach no. żonatych co udawali że nie mają rodziny, ale ponoć była jakaś afera, że ktoś się kapnął i groził sądem za udostępnianie danych osobowych
                        • undead.mortis Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:11
                          serio mało kumasz lub źle trafiasz sad
                          • dolores2222 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:15
                            Tak, jestem głupia jak but z lewej nogi.
                            Tego się trzymaj.
                            • undead.mortis Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:23
                              Twoje słowa
                              ja znam życie widocznie z innej strony
                              • tdf-888 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:36
                                Ale dramaaaa!!
                                Będzie fiutkowanie? 😁
                                • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 20:41
                                  Chodź do wujka, to będzie wink Tylko wykąp się byś mi się do dżinksów nie przykleił jak ostatnio, co cię kozikiem zdrapywać musiałem smile
                    • margott_2 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 21:18
                      Co to jest tak iskra boża, bo ja nie znam? I jaka to nadobna, bo też nie znam? Niech mnie forum nauczy.
                      • to_ja_pisze Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 21:33
                        forum to nie nauczy, to muszą chłopaki z forum smile
                        • margott_2 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 21:40
                          Bo właśnie mój problem jest taki, że ja tej iskry nigdy nie dojrzałam w męskim okiem, a jak słyszę przyjemne słówka z męskich ust, to o nadobnosci nic nie ma. Myślę, że może ja czegoś nie wiem
                          • to_ja_pisze Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 21:43
                            tylko oni potrafią nadobnie i z iskrą chyba wink
                            • margott_2 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 21:50
                              W mojej definicji nadobności to się kłóci, ale mówiłam, że mogę czegoś nie wiedzieć. Forum zamilkło jak nie forum to pewnie się nie dowiemwink. Przyjdzie mi z tą niewiedzą żyćsmile
                              • to_ja_pisze Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 21:55
                                W końcu któryś z pomysłodawców uchyli rąbka tajemnicy.

Zamilkło bo się nieprzyjemnie zrobiło, a niektórzy nic nie robiąc dają na to ciche przyzwolenie.
                                • tdf-888 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 21:59
                                  Uchyli rąbka tajemnicy a czy umiesz ty coś po swojemu napisać?
                                  Ja się pytałem czy być mi chciała przypjerdolic i co by było gdybym chciał ci oddać?
                                  • gyubal_wahazar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :):) :*:* 01.10.18, 22:30
                                    Ja ci odpowiem co by było: poszedłbyś na części do trabanta. Jakieś jeszcze wątpliwości ? smile

PS Toja, dzięki że nie odpisujesz, zostawiając mi tę przyjemność wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka