bunt_jest_moim_obowiazkiem 16.10.18, 09:33 Autosia, Mortek - nie macie ochoty wybrać się na Closterkeller? 21.10 w Proximie... Nie przepadam za zespołem za bardzo, ale na koncercie warto ich posłuchać... Jak ktoś inny chętny, bo nie znam Waszych preferencji muzycznych, to piszcie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autoteliczna Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 11:10 Dzięki, Buntosiu za propozycję, ale nie ma mnie w Wawie. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 12:50 O no to szkoda. Może następną razą coś będzie ciekawego grało. Chodzicie w ogóle na koncerty, czy nie bardzo? I czy Wy jesteście parą przepraszam za pytanie ale może nie powinnam się Wam wciskać do wątków? Dało mi do myślenia że nikt inny nic nie daje muzycznie... Status: "to skomplikowane" też zrozumiem Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 16:05 Już się sparowali??? A ja tu tyle lat tkwię i nic. Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 16:25 jakby się sparowali to by wyparowali... Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 00:49 zmiana strategii taka heh oj Uniak to już tak nie działa jak kiedyś Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 18:10 No ale to cos źle robisz! jak to możliwe że to w lata idzie? Może masz dziwne oczekiwania? Czy po prostu jest z Tobą bardzo źle pod jakimś względem ? Coś Ci wychodzi z analiz? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 19:02 Nie możesz być całkiem beznadziejny, skoro masz taką wysoką samoświadomość Czemu nie pracujesz nad sobą? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 19:33 No podciągnąć trochę aspekty, o których myślisz że Cię ciągną w dół... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 19:56 Mnie wszystko w dół ciągnie. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 20:11 … nie wszystko … masz szczątkowe poczucie humoru Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 21:45 Mogę coś dla ciebie zrobić Silencjariusz. Możemy spotkać się na pseudorandce, postarasz zachowywać się jak zazwyczaj na pierwszym spotkaniu... a potem ci powiem. Co Ty na to? Czy to ma sens? Weźmiesz coś z tego na poważnie? Tylko naprawdę musisz być sobą, zapomnieć że ci jestem przychylna, bo wspólne foro i takie tam,.. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 22:06 Chyba małoprawdopodobny, ale świetny pomysł. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 22:09 Dziękuję za chęć pomocy, ale nie skorzystam. Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 16.10.18, 23:08 w sumie co mu szkodzi? a ile by się o sobie dowiedział. ho ho! Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 00:47 BYT odkryty został heh Sil widzimy się w wawie Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 13:45 nieee nie został. za łatwo by było. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 00:54 Uny, jak Sil nie korzysta, to zapytaj pani, czy możesz się poczęstować, coby się nie zmarnowało Choć coś czuję, że i bez pytania byś brał A Ty, Silu, nie smutaj Co do foruma i jego skuteczności to wiesz - z siedzenia i czytania to baby nie wytrzaśniesz, nawet ziemniaczanej Już Ci tyle osób podpowiadało kierunek... Nikt nikomu nie zaręczy, że się uda, no ale przynajmniej próbować można. Ty już po próbie? (spoko, przyjmuję odpowiedzi wymijające, nawet skrajnie ) Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 06:24 A skąd wiecie, że nie próbował? Bo nie chwalił się na całe forum.? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 08:19 Ja nie wiem. Przecież zapytałam: czy już po próbie? i nie wnikam, co dalej. Ot tak. Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 08:56 autoteliczna -podziękował. Ja się o sobie już tyle nasłuchałem, że kolejna porcja rewelacji jest mi na przysłowiowy "plaster". Poza tym nie mam tego "czegoś" Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 19:15 Jak nie przyjął, to na "plaster" dziękował? Przyjmie, to podziękuje. Nie ma tego czegoś? "Plaster" niech chociaż weźmie, zawsze coś. Znudzi się - to se kupi słoik i se wsadzi. PS Jak już to mów Autośka Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 20:16 Nie znoszę tych zdrobnień. Jakieś kurde przedszkole. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 20:39 Przedszkole jest nieobowiązkowe, więc kurde wyluzuj To nie jest sprawa życia i śmierci, czy tam kurde krematoryjnego pieca. Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 21:00 Sorry nie będę z niczym luzował. Dla mnie to jakaś niezrozumiała dziecinada. Ciągnie się to już od wielu lat i chyba wiem kto to zaczął. Nieobowiązkowe mówisz? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 21:20 Nie chcesz, to nie luzuj, mi to zwisa i powiewa. Czego nie rozumiesz? Na żartach się nie znasz? No nie znasz. Nie pożartujemy, żadna strata dla mnie. A z tymi latami - czyżbym w końcu zasłużyła sobie na posądzenie o jakieś alter ego sprzed lat? Jaaaaaa, w końcu! Uny - jesteś pierwszy Do czego Ty pijesz? Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 21:28 Do niczego. Kilka lat administrowałem tym forum. Zdrobnienia męczą mnie do dziś. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 21:39 Ok, jak tylko o zdrobnienia, to z kolei ja luzuję. Wiem, że administrowałeś. Ja tam zdrobnienia lubię. A że nieobowiązkowe - no mówię przecież. Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 21:43 Skąd wiesz? Nie było tutaj żadnej "autotelicznej" za moich czasów. Plotkarze... eszzz Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 21:48 Jaskółki kukają czy tam kukułki ćwierkają Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 09:29 autoteliczna napisała: > Uny, jak Sil nie korzysta, to zapytaj pani, czy możesz się poczęstować, coby si > ę nie zmarnowało > Choć coś czuję, że i bez pytania byś brał Oj Wy sobie nie róbcie ze mnie jaj, oki może to i dziwny pomysł był, ale chciałam pomóc Chłopakowi Ale nie to nie ... nic się ni zmarnuje, dobrze konserwuję Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 19:16 Jak za kilkaset lat się pojawią doniesienia o wykopaniu pięknie zachowanej, to pewnie będzie o Tobie Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 20:06 Niii. Albo kremacja albo zamrożenie Boję się obudzić w trumnie, choć kocham te klimaty, więc pewnie każę się skremować... Ale jak jeszcze trochę pożyję i okaże się że jest fajnie, to zbieram kase na zamrożenie. Poczekam se w zamrażarce aż pokolenie metroseksualnych kolesi w rurkach przeminie i powoli wejdziemy w etap ludzkości duchowej. Będziemy medytować, uprawiać seks tantryczny, praca w biurze będzie już przeżytkiem. Będziemy mieszkać w zielonych dolinach, żywić się roślinami i tworzyć sztukę … Mam tylko nadzieję że z niektórzy przedstawiciele władzy nie ewoluują w Morloków Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 20:17 tiaaaa... obudzić się w piecu krematoryjnym. Nie wiem co gorsze? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 20:23 uny napisał: > tiaaaa... obudzić się w piecu krematoryjnym. Nie wiem co gorsze? > Podobno szybka akcja - człowiekowi nawet nerwy nie zdążą zareagować... zgłębiałam sprawę Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 20:45 badali wpływ ognia o odpowiednim natężeniu na szybkość rozkładu tkanek Ja tam im wierzę że nie będzie boleć, chcę wierzyć Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 20:46 Mówisz, że będzie pięknie..? A ja słyszałam, że odmrażane to niedobre. Spalone też nie dobre. Za to suszonym mięsem się niektórzy zajadają i chwalą - zwłaszcza Eskimosi. Podobno nawet dostarcza ono sporo energii podczas chłodów. Może zapytaj swojego buddysty, o co kaman z tą energią, formą, materią - jak będziesz dość mądra, to Ci może wykupi najkorzystniejszą opcję za swoje uciułane dutki Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 20:56 Odmrażane niedobre ale pracują nad tym Poczekam. Buddysta nie płaci mi za nic, lubię być niezależna Sama se uzbieram na lodową jesionkę... i niech się reszta wali. Zabiorę kota, psa i wibrator Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 21:02 Zamrozić się da, w drugą stronę jakby nie teges. Kryształy lodu szatkują komórki. Odmrozić się i być jak jakaś pulpa? Eeee nie! Nie wydaje mi się, że coś na to wymyślili. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 21:24 bunt_jest_moim_obowiazkiem napisała: Zabiorę kota, p sa i wibrator > > I koniecznie dwie baterie www.youtube.com/watch?v=3SDeKV84U2Q Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 22:17 Autosia, co ja bym bez Ciebie zrobiła! Wyobrażacie sobie moją minę gdy budzę się za tysiąc lat na wielkiej łące, cywilizacja wyginęła, mężczyźni wyginęli... ja odpalam swoją zabawkę a tam... brak baterii??? Bosze Aha, nie wyobrazicie sobie, bo nie wiece jak wyglądam, drobiazg, zapomniałam Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 22:33 Pojemnik na skostniałe ciało każ sobie obłożyć ogniwami fotowoltaicznymi. Wszystko podłączone do jakiejś przetwornicy z gniazdem do ładowarki na paluszki. Zabawkę wyposaż w akumulatorki o odpowiednim rozmiarze (AA lub AAA -choler ich tam wie jakie pasują). Jak się odmrozisz to wystaw ów pojemnik na słońce i ciesz się nielimitowaną energią do urządzenia. Nie dziękuj Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 23:15 uny napisał: > > Nie dziękuj > Muszę! Siła twego technicznego umysłu mnie poraziła, o uny! Ja Ci będę zupkę gotować, a ty mi w tym czasie opowiadać o ogniwach galwanicznych! To ma sens! Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 23:29 Solianka może być... O galwanicznych nic nie wiem Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Closterkeller 21.10 Proxima 17.10.18, 23:40 uny napisał: Zab > awkę wyposaż w akumulatorki o odpowiednim rozmiarze (AA lub AAA -choler ich tam > wie jakie pasują). obstawia R-20 heh Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 18.10.18, 08:49 Trudno mi się odnieść. Kompletnie nie znam się na tego typu wyposażeniu. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 18.10.18, 08:55 uny napisał: > Trudno mi się odnieść. Kompletnie nie znam się na tego typu wyposażeniu. > Jest dobrze. Umiem zaopatrzyć się odpowiednie baterie i zmienić - przeżyję po apokalipsie zombie (niedługo chyba nowe Walking Dead - ktoś ogląda? ). Jeśli solianka to taki rodzaj kapuśniaku to też lubiem Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 18.10.18, 09:01 Na tę apokalipsę to ty akumulatorki kup. A solianka to taka wschodnia zupina -kapuchy tam raczej nie widziałem. Za to mięcha od brzegu do brzegu. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 18.10.18, 10:23 uny napisał: > A solianka to taka wschodnia zupina -kapuchy tam raczej nie widziałem. Za to mi > ęcha od brzegu do brzegu. > Ok to sprawdzę w necie co to za wynalazek i jak zrobię, to cię kiedyś zaproszę. Daleko masz do wawy? Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 18.10.18, 10:35 W sumie niedaleko. Pytanie raczej czy daleko mam na prawą czy lewą stronę wawy? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 18.10.18, 11:04 Eeee, takie odległości to już bez znaczenia, jak o dobrą zupkę w miłym towarzystwie chodzi Z Rzeszowa... to można byłoby się zastanawiać Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 18.10.18, 11:13 E tam, kiedyś śmignąłem na obiad z wawki nad morze. Przypomniało mi się, że dobre jedzenie dawali w pewnej restauracji niedaleko Sasina. Pomyślałem -czemu nie? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 18.10.18, 11:26 uny napisał: > E tam, kiedyś śmignąłem na obiad z wawki nad morze. > Przypomniało mi się, że dobre jedzenie dawali w pewnej restauracji niedaleko Sa > sina. Pomyślałem -czemu nie? > O ja też se lubię skoczyć nad morze na chwilę, sobota-niedziela, rybkę zjeść, nogi zamoczyć, jodu powdychać. Kiedyś pojechaliśmy z exmężem na jeden dzień - ale jednak to męczące było. Ja zawsze biorę namiot żeby mieć całą sobote i niedzielę rekreacji, a nie marnować czas na szukanie noclegu. No jakoś tak w lecie mnie zawsze nachodziło, to się daje. Do Krynicy 4.5h i nóżki w bałtyku Odpowiedz Link
uny Re: Closterkeller 21.10 Proxima 18.10.18, 11:54 Coś tak jakoś. Z małą różnicą -mnie na namiot już się namówić nie da. Nie szukam na miejscu -zabezpieczam zaplecze przez wyjazdem. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Closterkeller 21.10 Proxima 18.10.18, 11:59 uny napisał: > Coś tak jakoś. Z małą różnicą -mnie na namiot już się namówić nie da. > Nie szukam na miejscu -zabezpieczam zaplecze przez wyjazdem. > hehe, taki stary czy taki wygodny? No u mnie czasem był spontan... wtedy w sezonie trudno o miejsce. jakoś się nockę przemęczyłam Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Closterkeller 21.10 Proxima 18.10.18, 12:00 coś mi się widzi heh Uny Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Closterkeller 21.10 Proxima 21.10.18, 00:00 Proxima jeszcze funkcjonuje? No proszę są jakieś rzeczy stałe na tym świecie Odpowiedz Link