witrood 04.12.18, 19:58 mi sygnały telefonem jakiś czas temu poznana babka. Nie podobała mi się ogólnie. Wygląda na to, że ja jej się podobam. Zignorować czy spławić? Nie umawiałem się z nią więcej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: Puszcza 04.12.18, 20:21 Za cholerę nie podoba mi się fizycznie. Drażni mnie jej głos i trochę mnie ona nudzi. Nie do przejścia. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Puszcza 04.12.18, 20:24 O matko, jakie te wielkomiejskie chłopy wybredne są... Odpowiedz Link
obrotowy ja bym sie do tej Puszczy jednak wybral... 05.12.18, 16:34 moze to i nie Puszcza Bialowieska - ale przejsc po chaszczach raz jeden nie zaszkodzi... Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Puszcza 06.12.18, 13:32 Moim zdaniem te odczucia dyskwalifikują jakikolwiek potencjał. Lepiej nie będzie. Odpuściłabym. Ewentualnie grzecznie napisała, że nie jesteśmy dla siebie (żeby przestała zaczepiać). Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Puszcza 04.12.18, 20:29 Zignorować. Powinna zrozumieć po dwóch dniach max (no dobra - po trzech, ale to już naprawdę max No chyba, że jest tępa. To wtedy spławić. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Puszcza 04.12.18, 20:59 Zastanawiam się tylko, po co o tym mówisz? Zignorować a spławić w jednym worku. Brzydkie też mają prawo być lubiane, ba, kochane nawet. Ale jeśli aż tak cię to drażni, to zablokuj numer. A może łechcze męską próżność jednak? Odpowiedz Link
witrood Re: Puszcza 04.12.18, 21:06 Bo lubię sobie coś napisać na forum (po to to jest). Nie mam obowiązku chcieć każdej, tak jak każda nie ma obowiązku chcieć mnie i często mnie nie chce. Nie łechce. Czasami jest to ciężko drugiej stronie w sposób przyzwoity zakomunikować. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Puszcza 04.12.18, 21:35 W tym samym celu co Ty pisałaś o poznawaniu rodziny swojego gołąbeczka. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Puszcza 04.12.18, 22:30 W ogóle to myślałam, że to wątek o puszczy, że Witek znowu gdzieś na urlop wybywa . Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Puszcza 04.12.18, 22:44 A ja myślałam, że jakieś rewelacje przyrodnicze typu: znalazłem kwitnącą akację Odpowiedz Link
samysliciel Re: Puszcza 04.12.18, 23:34 Sytuacja jaką opisujesz nie jest miła dla żadnej ze stron. Z jednej strony zainteresowania i nadzieja, z drugiej zakłopotanie i irytacja. Szczęśliwi ci, co zainteresują się sobą wzajemnie, w podobnym stopniu, w innym wypadku będzie to przeciąganie liny, a ta pod większym napięciem pęka. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Puszcza 06.12.18, 13:34 Najważniejsze nie zwodzić, nie robić nadziei... a grzeczną i mało bolesną info że nic z tego każdy przyjmie i zrozumie (chyba że świr, no to będzie drążył dalej). Wtedy zablokować. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Puszcza 05.12.18, 06:08 No skoro było i minęło bez echa to lepiej sobie zaoszczędzić frustracji a komuś złudzeń. Czytelne wydaje mi się Twoje niereagowanie na sygnały. Dziwi mnie tylko, że ona tego nie odczytuje. Pytanie techniczne :czym się różni w praktyce ignorowanie od spławienia? Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Puszcza 05.12.18, 11:06 Ignorowanie = nie odbieranie telefonu, nie odpisywanie na sms/mail Spławienie = odebranie lub odpisanie, gdzie odpowiedź jest prostym i jasnym przekazem.... Mam nadzieję, że wyjaśniłem Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Puszcza 05.12.18, 16:37 Wyjaśnienie zrozumiałe. Mało zrozumiałe jest tylko to, że ktoś nie potrafi przyjąć do wiadomości, że ignorowanie jest może niebezpośrednią, ale wyraźną formą braku chęci dalszego kontaktu. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Puszcza 05.12.18, 19:14 Niektórzy nie przyjmują do wiadomości nawet jasnych i bezpośrednich komunikatów. Takich prosto z mostu. Nie wiem co ja mam w sobie takiego, że masowo przyciągam kobiety kompletnie nie z mojej bajki. Wielu z nich żadną metodą, nawet WIELKIMI LITERAMI nie da się wytłumaczyć że jestem kompletnie niezainteresowany (I NIE, SWOJEGO ZDANIA NIE ZMIENIĘ!). P.S. I nie, nie będzie w przyszłości żadnego "a może jednak?". Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Puszcza 05.12.18, 21:33 Przypominam sobie kwestię ze shreka : "Daleko jeszcze? " "A może jednak? " Odpowiedz Link
facet699 Re: Puszcza 05.12.18, 18:44 zakomunikować brak Twojej chęci podtrzymywania dalszej znajomości Odpowiedz Link