eufemizm_tygodnia 09.01.19, 11:24 I po co te zmiany obrazków co chwilę? Pól ekranu bla bla za mało? Człowiek nie nadąży blokować. Wchodzi na forum - i przewijaj obrazek i całe bla bla.. do treści... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eufemizm_tygodnia Re: Marudzenie randoma 09.01.19, 11:56 No akurat kto jak kto - ale Ty najlepiej powinnaś wiedzieć, że wolę śnieg na pustkowiu Odpowiedz Link
eufemizm_tygodnia Re: Marudzenie randoma 09.01.19, 11:58 No ja myślałem, że mi się zdai......, że forum jest od rozmawiania a nie obklejania obrazkami. Ale fakt - wiem, niektórzy to uwielbiają. Osobiście jako moderator stosowałem takie wolą ludu wywołane zmiany tak raz w miesiącu. Kto tam chciał, to sobie adblocknął i miął trochę spokoju Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Marudzenie randoma 09.01.19, 17:21 "Kto tam chciał, to sobie adblocknął i miął trochę spokoju" To z czym masz problem? Adblocknij i nie marudź. Odpowiedz Link
eufemizm_tygodnia Re: Marudzenie randoma 10.01.19, 10:12 No przecie piszę - z tym, że muszę częściej niż co miesiąc. No co, każdy powód do marudzenia jest dobry! Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Marudzenie randoma 09.01.19, 12:41 Nie jest, to akurat sens ma. Bo to prowokacja Takie: No co? Bo co? Bo co mi zrobisz? (nocą, w ciemnej uliczce ) Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Marudzenie randoma 09.01.19, 17:09 winter is coming? hmmmmm winter is here heh Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Marudzenie randoma 09.01.19, 17:50 A ja tam lubię zmiany obrazków Jest na co pomarudzić, jest co pokomentować Powstają nowe wątki, licznik bije No ja wiem, że to żaden temat jest... Ale co komu szkodzi popieprzyć trochę? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Marudzenie randoma 09.01.19, 18:00 autoteliczna napisała: > No ja wiem, że to żaden temat jest... Ale co komu szkodzi popieprzyć trochę? bardzo delikatnie ujęte heh Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Marudzenie randoma 10.01.19, 13:28 A mogę sobie tu pomarudzić ot tak? Nie widzę sprzeciwu. Trzeci dzień przez tą pogodę głowa mi pęka. Wieje, sypie.... wieczorem spokój a rano abarot.... Noż dzień świstaka. Odpowiedz Link
witrood Re: Marudzenie randoma 10.01.19, 17:47 Mnie się to czyta raz "marudzenie rabina", a raz "marudzenie imama". Odpowiedz Link
eufemizm_tygodnia Re: Marudzenie randoma 11.01.19, 08:04 Jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nImam! Odpowiedz Link