szarlotka_ja 02.03.19, 15:37 W ostatnią sobotę karnawału? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undead.mortis Re: Balujecie? 02.03.19, 16:28 może karnawału ale... sobota nie ostatnia heh w kalendarzu właśnie zaczynam i już tłumaczę czwartek był tłusty bo był ale... to dziś 12 pączków kosztuje 2.49 heh Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Balujecie? 02.03.19, 16:36 a teraz tak na powagę bo pączki po tłustym bo zimowe w lecie bo termin za dwa dni itp itd wszystko to psychologia i chwyt marketingowy rozmieszczenie towaru heh szukając soli spotkasz siedem promocji i... wyszłaś tylko po sól a zostawiasz prawie stówkę bo 2 i drugie 50% taniej bo 3 w cenie dwóch Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Balujecie? 02.03.19, 16:52 Mortuś, zarzuć tam może '3 w cenie 5-ciu, w tym 2 gratis' - zobaczysz jak zaczną dziobać w kalkulatory Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Balujecie? 02.03.19, 16:57 to już też było heh jak data promocji mija Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Balujecie? 02.03.19, 17:12 jeść jadłem są oki to data przewodem bo do jutra a zostało tylko jakieś 1k opakowań wszędzie jest wszystko mrożone całości lub półprodukty więc heh to jest tzw postęp i dostęp do świeżego nawet o 21:00 ale nie mogę dużo gadać bo lojalka przy przyjęciu Odpowiedz Link
margott_2 Re: Balujecie? 02.03.19, 18:16 Kiedyś zapytałam dziewczynę, pracującą w sklepie spożywczym czy myją wędliny. Odpowiedziała, że wszędzie się myje. I już wiem. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Balujecie? 02.03.19, 18:45 powinienem nic nie jeść heh znając branżę ale sorry tak nas zbudowano że musimy jeść..... Odpowiedz Link
margott_2 Re: Balujecie? 02.03.19, 19:01 A to też zależy. Moja córka na studiach sprzedawała w fast-foodzie. Dużym i znanym. Takie zdaje się śmieciowe jedzenie, a mówiła, że były takie standardy, że całe mnóstwo nie sprzedanego w ciągu dnia towaru lądowało na śmietniku. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Balujecie? 02.03.19, 22:32 pełna zgoda bo tak jest heh na koniec dnia Odpowiedz Link
apersona Re: Balujecie? 02.03.19, 22:53 margott_2 napisała: > A to też zależy. Moja córka na studiach sprzedawała w fast-foodzie. Dużym i zna > nym. Takie zdaje się śmieciowe jedzenie, a mówiła, że były takie standardy, że > całe mnóstwo nie sprzedanego w ciągu dnia towaru lądowało na śmietniku. Nie tylko nieświeże jedzenie może zaszkodzić. Niektóre rodzaje są od nowości niezdrowe, za tłuste, za słodkie itp. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Balujecie? 02.03.19, 16:44 a Wy dalej tak tylko elektrony heh list napisz połowa drogi aktualna tylko znać daj Odpowiedz Link
witrood Re: Balujecie? 02.03.19, 17:24 A nie. Odpoczywam sobie. Nawet mi się balować nie chce. Odpowiedz Link
green.amber Re: Balujecie? 02.03.19, 19:27 yhy mozliwe, że zaraz się przeniosę na białą salę w ramach baletów a pączusie na wejściu słodkie bardzo chociaż muszę wspomnieć, że u mnie dziś coś białego latało w powietrzu i chyba nie był to styropian Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Balujecie? 02.03.19, 22:13 O, to zaraz się tam spotkamy, bo i ja w tym kierunku zmierzam . Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Balujecie? 02.03.19, 22:15 W sensie "Sernik pożegnalny"? Czy sernik żegnający coś? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Balujecie? 02.03.19, 22:22 Kiedyś szukając przepisu na jakiś ciekawy sernik znalazłam "sernik pożegnalny", myślałam, że taki piekłaś . Odpowiedz Link
apersona Re: Balujecie? 02.03.19, 22:30 O, dlaczego nazywał się pożegnalny i co w nim specjalnego było? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Balujecie? 02.03.19, 22:37 To był chyba ten babeczka.zuzka.pl/2012/08/sernik-malinowy-na-spodzie-brownies/ ale nie piekłam go, po prostu nazwa mi zapadła w pamięci . Odpowiedz Link