apersona 01.07.19, 12:01 Dziś mamy światowy dzień architektury, dzień psa i jeszcze jakiś tam, ale zapomniałam. Świętujecie? Który? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Światowy dzień 01.07.19, 12:14 Odnośnie architektury to moja znajomość nie wychodzi poza trójkąty i kwadraty www.youtube.com/watch?v=Wg4A_d9F7xk Ale mogę świętować, nie ma problemu Gorzej z dniem psa, bo mam sukę w domu i jak się dowie, to strzeli focha. Kiedy jest dzień DZIEŃ SUKI ?????? Odpowiedz Link
apersona Re: Światowy dzień 01.07.19, 12:51 obserwator-rzeczy-ulotnych napisał: > Gorzej z dniem psa, bo mam sukę w domu i jak się dowie, to strzeli focha. Zabierzesz na dłuższy spacer to udobruchasz Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Światowy dzień 01.07.19, 13:09 Ona ma już swoje lata, tak łatwo się nie nabierze - no i z racji wieku nie wiem czy to najlepszy pomysł... Co innego jakieś kwiaty z wołowiny albo coś w ten deseń Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Światowy dzień 01.07.19, 19:04 Ja też mam sukę, ale wygląda jak pies, także damy radę. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Światowy dzień 01.07.19, 12:15 Dzień psa? O, to dobrze, że mi powiedziałaś Chociaż w sumie moja sunia codziennie obchodzi... Odpowiedz Link
abc_meee Re: Światowy dzień 01.07.19, 19:14 teraz to codziennie jest jakieś święto. U mnie w pracy kiedyś była laska która codziennie ogłaszała wszystkim jakie jest święto. .. Święto liścia, święto kozy, święto buta. I jakie było ożywienie... większe niż do roboty p.s. święta zmyśliłam bo nie pamiętam co to było. Odpowiedz Link
apersona Re: Światowy dzień 01.07.19, 19:53 Jest to jakiś temat do small talku. Czasem warto zmienić kartkę w kalendarzu Odpowiedz Link
apersona Re: Światowy dzień 04.07.19, 10:28 Jako rzecze almanach: święto hot doga. Kto to wymyśla - lobby fastfoodów? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Światowy dzień 04.07.19, 12:18 Jutro za to można świętować w ramach profilaktyki, dobrze byłoby, żeby każda ze stron była poinformowana o celu .... Natomiast w sobotę sprawdzić by można czy/że filematologia nie kłamie. Wszystko tylko i wyłącznie dla nauki.... Mogę się poświęcić.... tylko nie wiem czy....akurat znajdzie się jakiś wolontariusz.... do kompletu.... Odpowiedz Link
apersona Re: Światowy dzień 05.07.19, 22:55 marcepanka313 napisała: > Jutro za to można świętować w ramach profilaktyki, dobrze byłoby, żeby każda ze > stron była poinformowana o celu .... Natomiast w sobotę sprawdzić by można czy > /że filematologia nie kłamie. To dziś jest jakieś święto? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Światowy dzień 05.07.19, 22:56 Łapania za biust, ale pewnie większość przegapiła . Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Światowy dzień 05.07.19, 23:03 Tak, większość wolontariuszy przegapiła.... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Światowy dzień 05.07.19, 23:04 To będzie dla nich straszne odkrycie... zaś rok czekać . Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Światowy dzień 05.07.19, 23:11 Okryją, wolontariusze bystre som. No chyba żeby się niebystre trafiły . Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Światowy dzień 05.07.19, 23:13 No właśnie te niebystre się trafiły.... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Światowy dzień 04.07.19, 12:20 Właściwie to można się pokusić o wymyślenie jakiegoś święta od czapy.... tylko z argumentacją to już trzeba na serio.... Odpowiedz Link