Dodaj do ulubionych

ZASZALALAM-kupilam ciuszek-maluszek :D

22.09.05, 13:43
A co tam! Wbrew przesadom, czarnym wizjom, zabobonom i innym takim
niepotrzebnie stresujacym wynalazkom, udalam sie do sklepu i w siodmym
tygodniu ciazy kupilam przesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiczny ciuszek, a dokladniej
dwa! Aj, co to za radosc! Rewelacja!
Pozdrawiam
kasia
Obserwuj wątek
    • nitka111 Re: ZASZALALAM-kupilam ciuszek-maluszek :D 22.09.05, 13:57
      Zgadam się smile)) radość. Jak byłam w pierwszej ciąży też tak robiłam ( Bartuś
      urodził się zdrowy, więc nadal nie wierzę przesądy), teraz mam pełno ciuszków
      po synku i nie mogę się doczekać aż będę mogła to przeglądać. Problem w tym, że
      mąż musi mi to ściągnąć z góry, a na razie nie chce mówi że nudzę wink. I tak
      będzie musiał niedługo, bo tam te są ciuchy ciążowe.
      • anja.t Re: ZASZALALAM-kupilam ciuszek-maluszek :D 22.09.05, 14:24
        Ja tez mam pełno ciuszków po pierwszej córeczce. Ale jakoś chyba teraz mniej to
        wszytsko przeżywam niz za pierwszym razem. I pewnie jeszcze minie dużo czasu
        zanim wyciągnę pudła z górnych półeksmile
        • xixx Re: ZASZALALAM-kupilam ciuszek-maluszek :D 22.09.05, 16:14
          To ja zaszalalam chyba jeszcze bardziej bo...mam już chyba z 20 ciuszków, odkąd
          się staramy, czli d dwoch miesiecy jakoś nie mogę sie powstrzymać, ale chyba
          bede musiala, bo jak tak dalej pojdzie, bede miala ubranka dla nie jednego
          dziecka a da calej druzyny wink
          • agness25 Re: ZASZALALAM-kupilam ciuszek-maluszek :D 22.09.05, 16:59
            hi hi ja też mam juz kilkanaście ciuszków, nie mogę się oprzeć jeśli coś
            ślicznego wpadnie mi w oko.Zawsze sobie tłumaczę , ze przeciez na pewno się
            przyda, więc nie ma co żałować.Tylko, że większość ciuszków jest dla
            chłopczyka, jakoś chyba instynktownie częściej sięgam po te męskie, nie wiem
            dlaczego..smile)
            • monikajacka Re: ZASZALALAM-kupilam ciuszek-maluszek :D 22.09.05, 20:57
              a ja nie kupiłam jeszcze nic choć mam wielgachną ochotę,pewnie bym się dziś
              skusiła ale mam jakąś chandrę i ciągle pytam J czy na pewno jestem w ciąży i
              czy aby mi sie to nie śni.Oby szybko mi przeszły te czarne myśli
    • pinik Re: ZASZALALAM-kupilam ciuszek-maluszek :D 23.09.05, 13:42
      Hej,

jestem w bardzo wczesnej drugiej ciazy.

W pierwszej od momentu kiedy sie dowiedzialam, zaczelam kupowac rzeczy dla
      dziecka. Nastawilam sie glownie na porzadne rzeczy uzywane i stwierdzilam, ze
      jak chce wszystko ladne i niedrogo skompletowac, to musze sie za to wczesnie
      zabrac. Ile mialam przyjemnosci!!! Pod koniec ciazy mialam gory ubranek, pokoj
      zrobiony chyba w czwartym miesiacu ciazy, wozek, fotelik do auta itd. wszystko
      b. wczesnie. Moje kolezanki tak nie robily i pozniej na gwalt wysylaly mezow po
      zakupy. Chlopy wracaly z niezbyt ciekawymi rzeczami. I teraz moje kolezanki tez
      lataja po second hand'ach i szukaja rzeczy dla jeszcze nie narodzonych dzieci.

ja juz znow mam cala piwnice smile

A synek urodzil sie zdrowy i wszystko bylo ok.
      • xixx Re: ZASZALALAM-kupilam ciuszek-maluszek :D 23.09.05, 13:57
        Ja też większą częśc tych moich małych coiszków kupiłam w lumpeksach, często
        nowe, śliczne, dobrych firm i za grosze smile Co do reszty też jestem za tym, aby
        wcześniej się urządzić, ale z grubszymi rzeczami poczekam jednak aż minie 3
        miesiąc, wtedy wezme się za wózek, łózeczko, i inne takie.

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka