abc_meee 16.08.19, 22:39 Jaki się zaczyna kochać życie, to znaczy, że człowiek się starzeje.. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać. Kurde. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasi1 Re: życie 17.08.19, 09:15 Że kochasz życie? Chyba się cieszyć. Co z tego że młodość skoro t ego się nie docenia Odpowiedz Link
frip77 Re: życie 17.08.19, 11:29 co z tego, że się kocha życie jak człowiek na 4 chodzi? Odpowiedz Link
stasi1 Re: życie 17.08.19, 20:50 Niby tak, oczywiście im się jest młodszym to teoretycznie szczęśliwszym Odpowiedz Link
vidmo76 Re: życie 04.09.19, 20:03 Życie jest jak alkohol, za młodu kosztujemy piwa. Coś tam w głowie zaszumi, takie niby fajne ale coś jak by brakowało ( mężczyznom czasem zostaje na stałe, bo to przecież wieczne dzieci ). 20 + jest niczym wino takie to niby wspaniałe, prestiżowe smak? Z tym różnie bywało . Po 40 + sięgam po poważniejsze alkohole delektując się wytrawnym kieliszkiem 40% etanolu zwanego Wódką. Jesteśmy starymi wyjadaczami i nie bawimy się w życiową nadzieję. Liczy się moc i efekt. A po 60+ pozostaje nam kac spowodowany piciem wódki. Tym zjawiskiem delektujemy się zazwyczaj już do samej śmierci. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: życie 04.09.19, 21:46 vidmo76 napisał: > A po 60+ pozostaje nam kac spowodowany piciem wódki. > Tym zjawiskiem delektujemy się zazwyczaj już do samej śmierci. Wprawdzie nie mogę powiedzieć, że z własnego doświadczenia, ale powiedziałabym raczej, że po 60 już wszystkie kace mijają i człowiek cieszy się po prostu wspomnieniami kosztowania różnych trunków. Pogodne wspominki wypitych specyfików tak! … kac? nieee Odpowiedz Link
stasi1 Re: życie 06.09.19, 09:48 To ja całkiem nietypowy . Do 35 prawie samo wino (tak że kolega o mnie trochę później mówił; w życiu wypiłem 15 piw z tego połowę z nim, co było prawdą). Teraz czasami samotnie piwo na tydzień, a wódki jak nie piłem to praktycznie nie piję. Czasami jak do rodziny w święta zawitam i nigdzie nie jadę to trochę więcej wypiję. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: życie 06.09.19, 09:55 ja tylko bro heh bo wyższe odstawiłem jakieś 12 lat temu tylko że te bro prawie nigdy nie samotnie bo... bo po co samotnie heh Odpowiedz Link
stasi1 Re: życie 07.09.19, 10:11 To całkowitym abstynentem bym był. Tylko praca dom i do dziecka Odpowiedz Link
obrotowy życie - toleruje. 06.09.19, 10:13 nie kocham i nie nienawidze. bo życie - to nie moja łaska. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: życie - toleruje. 06.09.19, 10:18 obrotowy napisał: > nie kocham i nie nienawidze. brak uczuć wyższych hmmmm wszystko sprowadzone do... pierwotnego czegoś Odpowiedz Link
obrotowy jezdzisz na wozku inwalidzkim ? 06.09.19, 10:22 - bo wtedy tfoje zale zrozumiem. inaczej smecisz. po prostu. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: jezdzisz na wozku inwalidzkim ? 06.09.19, 10:26 daj kobiecie kocyk i miejsce przy piecu heh kto ma żal Odpowiedz Link
obrotowy ponawiam pytanie 06.09.19, 10:54 jezdzisz na wozku inwalidzkim ? bo moja kobieta - to miejsce przy piecu dawno ma. Odpowiedz Link