Dodaj do ulubionych

Czuje się

02.11.19, 00:00
Jak gówno Kołacze mi się w głowie to zdanie nieustannie On jest taki fantastyczny jest kimś robi karierę ludzie go uwielbiają ma stosy przyjaciół którzy mnie nie cierpią i ja ich i mówi że mnie kocha A ja przy nim czuję się jak gówno Te wszystkie buźki w smsach i słodkie słówka A ja codziennie tocze walki w błocie z każdą najmniejszą sprawą On kładzie się i śpi jak niemowlę a ja tuzgam się do rana palę papierosy i jak Myslowitz dotykam stopą dna i czuję się nikim bo syty glodnego nie zrozumie i tylko przegryw zrozumie przegrywa
Obserwuj wątek
    • turma.mortis Re: Czuje się 02.11.19, 08:28
      ostro na start heh
      ale walić to
      poczekamy zobaczymy wink
      • letniaburza77 Re: Czuje się 02.11.19, 08:32
        Wpierf myślałam ,że to cytat z 50 twarzy ,a że go nie czytałam to pomyłka dopuszczalna .
        A właściwie o co chodzi ? Cierpisz na bezsenność ? Czujesz się gorsza od partnera ? Cierpisz na bezsenność bo czujesz się gorsza od partnera ?
        • basikkot Re: Czuje się 02.11.19, 09:08
          Chyba raczej to ostatnie ja tak zrozumiałam
          • pierzasta_beztroska Re: Czuje się 02.11.19, 09:32
            Gorsza od wszystkich A od niego najbardziej A grubo bo w nocy jakoś myśli robia się tłustsze bardziej
            A Greya nie oglądałam i dobrze mi z tym
            • silencjariusz Re: Czuje się 02.11.19, 09:42
              Skoro źle Ci z nim, to po cholerę się katujesz? Zostaw go i zacznij żyć bez kompleksów.
              • pierzasta_beztroska Re: Czuje się 02.11.19, 10:02
                Próbowałam ale nie było mi lepiej bez niego
                • silencjariusz Re: Czuje się 02.11.19, 10:13
                  A było gorzej?
                  • pierzasta_beztroska Re: Czuje się 02.11.19, 10:35
                    Było bardzo gorzej było strasznie To nie w nim jest problem tylko we mnie
                    A poza tym rzucać chłopa A może to tylko niedobór witamin
                    • dolores2222 Re: Czuje się 02.11.19, 11:02
                      Nie dziw się Silowi.
                      Z twojego pierwszego wpisu wynika, że winnym twego stanu jest on.
                      Jeśli widzisz już w sobie problem, to rób z tym coś.
                      Nie wiem, czy to jedynie niedobór witamin, ale życzę ci tego.
                      • pierzasta_beztroska Re: Czuje się 02.11.19, 11:10
                        Niedobór witamin niedobór ogólny Chyba nie chcę tu rozwiązać moich problemów Czasem człowiek musi inaczej się udusi Samo pisanie już dobrze robi Dzięks
                        • turma.mortis Re: Czuje się 02.11.19, 11:11
                          tu ci nikt i tak nie pomoże heh
                          trzeba samemu... wink
                          • pierzasta_beztroska Re: Czuje się 02.11.19, 11:17
                            Wiem dlatego tu jestem Zero ryzyka 👀
                            • 6688katarzyna Re: Czuje się 02.11.19, 13:39
                              Nie narzekaj.
                              Masz kogoś, jest z Tobą, to bardzo dużo.
                              Od takich problemów jak Twoje są specjaliści, można chociaż spróbować ratować swoje myślenie.
                              • pierzasta_beztroska Re: Czuje się 02.11.19, 13:46
                                No niby tak choć jednak mnie zawiódł bo obiecał A nie dotrzymał miał pomóc załatwić i nie załatwił A ja do końca nie jestem pewna czy zrobił naprawdę wszystko żeby było dobrze
                                • 6688katarzyna Re: Czuje się 02.11.19, 13:54
                                  Powiem coś, z perspektywy kobiety po 40 i z kilkoma związkami po drodze: nie ma sensu rozkminiać wszystkiego zbytnio. Uczucia i tak gasną, na co wielokrotnie nie ma się żadnego wpływu. Jeśli coś jest, trwa i nie masz wrażenia, ze się zmuszasz by w tym tkwić, to lepiej jest machać na drobne sprawy ręką, niedociągnięcia większej wagi omówić i raczej cieszyć się, ze jest ktoś, do kogo można buzię otworzyć.
                                  • pierzasta_beztroska Re: Czuje się 02.11.19, 14:40
                                    No i słusznie też tak sobie mówię Zastrzegam że też mam tę samą perspektywe co nie pomaga mi zbytnio bo jak pomyślę że już tyle lat Po sobie wcale nie widzę tylko po innych bo już uśmiechają się do mnie bardzo starsi panowie A młodzi już nie widzą mnie wcale
                        • dolores2222 Re: Czuje się 02.11.19, 11:16
                          Jeśli dobrze, to pisz.
                          Mamy tu jako taką wolność słowa wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka