pierzasta_beztroska 25.11.19, 15:37 Są dzisiaj Pamiętajcie o złożeniu życzeń swoim znajomym Kaśkom Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Katarzynki 25.11.19, 18:14 Ja nie znam za dużo Kasiek, ale jakby tu były to niech się szczęści Odpowiedz Link
searam Re: Katarzynki 26.11.19, 00:23 Wyslalem bukiet dla Katarzyny II. W podziece za trzymanie na pensji polskich poslow i polskiego krola.. Odpowiedz Link
obrotowy Re: Katarzynki 26.11.19, 17:25 searam napisał: > Wyslalem bukiet dla Katarzyny II. > W podziece za trzymanie na pensji polskich poslow i polskiego krola.. Ale Krol Stasio - to wobec niej na to uczciwie sie zasluzyl ... - nie tylko w polityce... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Katarzynki 26.11.19, 09:18 Fajnie że przypomniałaś. Wczoraj jedną poznałem, ale to już po fakcie, to zaległe złożę Odpowiedz Link
obrotowy faktycznie, czeba... 26.11.19, 17:23 pierzasta_beztroska napisał(a): > Są dzisiaj Pamiętajcie o złożeniu życzeń swoim znajomym Kaśkom jednej takiej nie zlozylem zyczen imieninowch (bo przykladam wage wylacznie do urodzin) i wkrotce potem mnie, jendza jedna, rzucila... Odpowiedz Link