20.12.19, 21:11
kto chętny do całowania pod jemiołą?wink
Obserwuj wątek
    • green.amber Re: To... 20.12.19, 21:41
      a ma Sil jakich sensownych kandydatów do zaproponowania/wyboru?? wink
      • silencjariusz Re: To... 20.12.19, 22:02
        No ja przecież całkiem gładki i sensowny jestem.tongue_out
        • green.amber Re: To... 20.12.19, 22:09
          mam na imię Janek i też mam jedenaście lat tongue_out
          • silencjariusz Re: To... 20.12.19, 22:17
            No i straciłaś szansę na długaśnego, mokrego całusa z bonusem.tongue_out
            • green.amber Re: To... 20.12.19, 22:28
              wirtualnego???

https://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/57/small/56.gif

o bonusa chyba się boję pytać... chlip chlip
              • silencjariusz Re: To... 20.12.19, 22:32
                Koszmarna emota.
                • green.amber Re: To... 20.12.19, 22:46
                  no w cierpieniu proszę Sila nie ma nic pięknego raczej chyba... co zrobić... czyli znaczy adekwatna o!
                  • silencjariusz Re: To... 20.12.19, 22:49
                    W jakim cierpieniu? Przecież nie cierpisz.tongue_out
                    • green.amber Re: To... 20.12.19, 22:54
                      no jak nie jak tak, tyle szans straciłam... co z tym bonusem, bo zasnąć nie będę mogła... tongue_out
                      • silencjariusz Re: To... 20.12.19, 22:59
                        Przecież nie lubisz całusów, to co się interesujesz? tongue_out
                        • green.amber Re: To... 20.12.19, 23:11
                          za wirtualnymi jakoś tak fakt nie przepadam a to taka tam babska ciekawość, ale jak nie to nie, idę się przytulić do jasia tongue_out
                          • silencjariusz Re: To... 20.12.19, 23:14
                            W bonusie mogę za biust chwycić. Albo za pupę. Albo jedno i drugie.tongue_out
                            • green.amber Re: To... 20.12.19, 23:24
                              wirtualnie ma się rozumieć?? to Sil łapie kogo chce i za co, ja idę namacalnie jasia przygarnąć tongue_out branoc
                              • silencjariusz Re: To... 20.12.19, 23:36
                                W realu nie ma chętnych. W koło same wilki, żubry i inne dziki.
                                • green.amber Re: To... 20.12.19, 23:50
                                  to zupełnie jak w miejskiej dżungli już już się wydaje, że jaki gładki superman a tu zaraz się pokazuje, że jednak dzik albo jaki inny żuber...
                                  uważa Sil na asefy i inne wścieklizny...
                                  • silencjariusz Re: To... 21.12.19, 00:05
                                    Asefy nie przechodzą na ludzi. Wścieklizny unikam. No chyba, że akurat mnie wściekłość dopadnie.
                                    • green.amber Re: To... 21.12.19, 11:27
                                      świnki morskiej swojej albo sąsiadce żeby Sil nie zaraził a i kto tam wie kiedy zmutują... aesefy, nie świnki morskie
                                      • silencjariusz Re: To... 21.12.19, 11:52
                                        Nie mam sąsiadek ze świnkami morskimi. Z innymi świnkami to już tak.
                                        • green.amber Re: To... 21.12.19, 12:03
                                          wietnamskimi?? światowy ten chutor wink
                                          • silencjariusz Re: To... 21.12.19, 12:12
                                            No nie. Według Warrona słowem porcus, "świnka", określano kobiece narządy płciowe. Terminem tym posługiwały się zwłaszcza kobiety.tongue_out
                                            • green.amber Re: To... 21.12.19, 19:48
                                              hymmm mam jakieś takie niezmiennie nieodparte wrażenie, że dziwne rzeczy Sil zapamiętuje z dziwnych lektur, które jakby mu chyba nie służą, by może Sil je zmienił jakoś
                                              drugie wrażenie jest takie, że coś Sil kręci... za chude te sąsiadki?? czy też mają wrażenie, że Sil kręci i nie zezwalają na międlenie krągłości... tongue_out
                                              • silencjariusz Re: To... 21.12.19, 20:18
                                                Czemu dziwnych? Fascynujących raczej. Prześledzenie tego jak antyk przenika współczesność niezmiennie mnie ciekawi. Wyobraź sobie Berenisiu, że ze świnki, porcus, wyewoluowało zachowane w językach romańskich pojęcie porcellana, oznaczające rodzaj muszli w kształcie kobiecych zewnętrznych narządów płciowych. Pomyśl czasem o tym spijając kawkę z porcelanowej filiżanki.tongue_out
                                                A sąsiadki są w wieku poprodukcyjnym.
                                                • green.amber Re: To... 21.12.19, 21:59
                                                  może dobrze, że już jestem po kawie, pomyślę o tym jutro wink
                                                  a coś poza damskimi narządami fascynuje Sila w antyku i obecnie??
                                                  coś tu było dziś o dyskryminacji, zatem Sil dyskryminuje sąsiadki ze względu na wiek, z tego co mi się zdaje to Sil też 20 lat skończył już jakiś czas temu... i co takiego by chciał produkować...
                                                  • silencjariusz Re: To... 22.12.19, 00:40
                                                    Nie ja o świnkach tu pisać zacząłem. Więc się mnie nie czepiaj.tongue_out
                                                  • green.amber Re: To... 22.12.19, 08:48
                                                    co poradzę na to, że się Silowi wszystko kojarzy, no, ale wybaczam próbę odwrócenia kota ogonem poszukiwaniem winnej, i jakby tak Sil wrócił do antyku bez narządów (chyba, że jednak tylko narządy Sila interesują) i dyskryminacji produkcyjnej wink
                                                  • silencjariusz Re: To... 22.12.19, 10:56
                                                    Mnie się świnka kojarzy z konsumpcją mięska. Więc proszę bez insynuacji i oskarżeń o dręczenie kota.smile
                                                  • green.amber Re: To... 22.12.19, 12:01
                                                    tośmy pogadali o antyku...
                                                  • silencjariusz Re: To... 22.12.19, 12:41
                                                    Nie wystarczy Ci, że tu zostały już same antyki?tongue_out
                                                  • green.amber Re: To... 22.12.19, 13:51
                                                    już się tak Sil nie samobiczuje, znam kilku straszych wink starość nie jest zaraźliwa, chyba że mentalna, ale ta potrafi dopaść osłabione osobniki w najróżniejszym wieku
                                                    no i dla zachowania równowagi fakt mam dobry kontakt z młodszymi, w tym i tak ze cztery dekady wink
    • szarlotka_ja Re: To... 20.12.19, 22:00
      Tak w ogóle to ciekawe skąd wziął się taki wyczaj wink.
      • silencjariusz Re: To... 20.12.19, 22:03
        Jakiś zboczeniec pewnie to wymyślił.
        • szarlotka_ja Re: To... 20.12.19, 22:13
          Może Dziadek Mróz?
          • silencjariusz Re: To... 20.12.19, 22:15
            Raczej amator wylizywania damskich migdałków.wink
            • szarlotka_ja Re: To... 20.12.19, 22:26
              A skąd Sil wie, że to facet wymyślił? tongue_out
              • silencjariusz Re: To... 20.12.19, 22:32
                No bo kobiety nie myślą tylko o jednym. A przynajmniej taką niepotwierdzoną plotkę słyszałem.tongue_out
                • samysliciel Re: To... 20.12.19, 22:35
                  dla faceta taka jemioła to nie cel, lecz gra wstępna wink
                • szarlotka_ja Re: To... 20.12.19, 22:41
                  Kobiety są porządniejsze tongue_out
                  • silencjariusz Re: To... 20.12.19, 22:50
                    Raczej bardziej dbają o pozory.tongue_out
                    • pierzasta_beztroska Re: To... 20.12.19, 22:58
                      Kolega mnie dzis oswiecil naukowym odkryciem Jak myslimy o bara bara to mózg się w tym czasie nie starzeje Podobno badania były No ale nie wiem czy wierzyć Bo ten kolega opanuje wodę i je jakąś indyjska czarna sól bo ma siarkę Może to diabeł jest jak lubi siarkę?
                      • pierzasta_beztroska Re: To... 20.12.19, 22:59
                        Ozonuje wodę
                • obrotowy iluzja. kobiety tez mysla o jednym. 20.12.19, 22:58
                  silencjariusz napisał:
                  > No bo kobiety nie myślą tylko o jednym.

iluzja. kobiety tez mysla o jednym.

- o stalym doplywie gotowki.
                  • pierzasta_beztroska Re: iluzja. kobiety tez mysla o jednym. 20.12.19, 23:00
                    Coś w tym jest Jakże mnie ucieszyła dziś na koncie nagła i nieoczekiwana premia od pracodawcy na koniec roku dana
                    • obrotowy pociesze... 20.12.19, 23:09
                      pierzasta_beztroska napisał(a):
                      > Coś w tym jest
                      Jakże mnie ucieszyła dziś na koncie nagła i nieoczekiwana premia od pracodawcy na koniec roku dana

ja dostalem dzis tylko zwrot nadplaconego podatku...
                      - niby moje pieniadze...
                      mala rzecz..
                      ale tez cieszy, ze przed Swietami, a nie po...
    • witrood Re: To... 21.12.19, 06:27
      Ten, kto da radę wleźć pod stół.wink
      • witrood Re: To... 21.12.19, 06:58
        A może pod ścianę w jakiejś kurnej chacie? Bo już nie wiem co to. wink
        • apersona Re: To... 21.12.19, 17:24
          się nie znasz na modzie vintage
    • searam Re: To... 24.12.19, 01:12
      Karp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka