01.02.20, 21:13
technologiczna, że tak wszystkich wymiotło? Czy może Isaurę nadają? surprised
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Przerwa 01.02.20, 21:26
      Ja jestem.wink
      • witrood Re: Przerwa 01.02.20, 21:34
        Pewnie po rowerowych szaleństwach. Dziś tak ciepło było.
        • silencjariusz Re: Przerwa 01.02.20, 22:30
          Nie. +6 było i pada. Drzewa przycinałem. W sumie udany dzień.
    • witrood Re: Przerwa 01.02.20, 21:36
      aaa... już wiem. To przez brexit pewnie. wink
      • kevinjohnmalcolm Re: Przerwa 01.02.20, 21:58
        witrood napisał:
        > aaa... już wiem. To przez brexit pewnie. wink

Na szczęście internet działa. Prądu też nie wyłączyli smile
        • witrood Re: Przerwa 02.02.20, 05:59
          Ooo... a nie wiesz, jak będzie teraz z połączeniami do UE? Wróci roaming?
          • kevinjohnmalcolm Re: Przerwa 02.02.20, 10:32
            witrood napisał:
            > Ooo... a nie wiesz, jak będzie teraz z połączeniami do UE? Wróci roaming?

Na razie nie, ale nie wiadomo co będzie w przyszłym roku.
    • szarlotka_ja Re: Przerwa 01.02.20, 21:37
      Co innego nadawali, ale już jestem wink
    • kevinjohnmalcolm Re: Przerwa 01.02.20, 22:07
      witrood napisał:
      > Czy może Isaurę nadają? surprised

Jak ja się wtedy wkurzałem jako dziecko, bo nikt się nie chciał ze mną bawić, tylko wszyscy byli wpatrzeni w telewizory i oglądali jakiś nudny serial.
      Przed chwilą znalazłem, że to było jedynie 15 godzinnych odcinków, ale wtedy miałem wrażenie, że ten tasiemiec się ciągnął przez rok!
      • witrood Re: Przerwa 02.02.20, 05:52
        Ja się nie wkurzałem, nie oglądałem, ale coś mi się o uszy obijało, że takie coś jest.
    • samysliciel Re: Przerwa 01.02.20, 22:30
      zamiotło pod dywan
    • marcepanka313 Re: Przerwa 02.02.20, 07:40
      Cały tydzień taki jakiś niemrawy. Myślałam, że wszyscy pracują nad sparowaniem....
    • j-k Przerwa _Tetmajer - to dla gustownych. 02.02.20, 08:28
      witrood napisał:
      > technologiczna, że tak wszystkich wymiotło? Czy może Isaurę nadają? surprised

a tu Przerwy-Tetmajera
      dziela:

literat.ug.edu.pl/tetmajer/017.htm
    • nerw_rdzeniowy Re: Przerwa 02.02.20, 15:23
      Może odeszli od komputera i próbują coś zdziałać w realu. Oby
      • witrood Re: Przerwa 02.02.20, 16:21
        Dziś niehandlówka. Wiele nie zdziałają. wink
        • apersona Re: Przerwa 02.02.20, 19:10
          nie wszystko można kupić ;p
          • witrood Re: Przerwa 02.02.20, 19:50
            Ale gdzie będą wyrywać, jak ludzie w domu siedzą? surprised
            • apersona Re: Przerwa 02.02.20, 19:53
              Na spacerze?
              • witrood Re: Przerwa 02.02.20, 19:58
                No można, ale tak czy siak możliwości jakby mniej.
              • kevinjohnmalcolm Re: Przerwa 02.02.20, 20:45
                apersona napisała:

> Na spacerze?

A co to za tajemnicze miejsce, w którym spacerują samotne dziewczyny? Na spacerach w lasach, parkach i nad jeziorami widuję jedynie pary trzymające się za rękę.
                • marcepanka313 Re: Przerwa 04.02.20, 21:08
                  Nie dziwię się, że w lesie to akurat samotnych dziewczyn nie ma....
                  Mało komfortowe miejsce pod względem bezpieczeństwa....
                  • kevinjohnmalcolm Re: Przerwa 04.02.20, 21:26
                    No własnie, to może samotne dziewczyny by tutaj napisały gdzie można je spotkać?
                    Podobno jest ich mnóstwo i są wszędzie, a ja takich w ogóle nie mogę w okolicy znaleźć.
                    Koleżanki, co robicie po pracy? Gdzie przeciętny facet może Was spotkać (i to w takich okolicznościach żeby miał szansę na zagajenie)?
                    • witrood Re: Przerwa 04.02.20, 21:30
                      Siedzą w domu i ogladają seriale z netlixa. Pary zresztą też. wink
                      • witrood Re: Przerwa 04.02.20, 21:30
                        *netflixa
                        • marcepanka313 Re: Przerwa 04.02.20, 21:37
                          Nie oglądają.... smile
                    • marcepanka313 Re: Przerwa 04.02.20, 21:38
                      kevinjohnmalcolm napisał:

> No własnie, to może samotne dziewczyny by tutaj napisały gdzie można je spotkać
                      > ?
                      > Podobno jest ich mnóstwo i są wszędzie, a ja takich w ogóle nie mogę w okolicy
                      > znaleźć.

No bo okolice inne.... wink
                      • apersona Re: Przerwa 04.02.20, 21:47
                        Ładniejsze?
                        • marcepanka313 Re: Przerwa 04.02.20, 21:50
                          Okolice.... wink?
                    • szarlotka_ja Re: Przerwa 04.02.20, 21:58
                      Mnie to ostatnimi czasy głównie można spotkać w łóżku wink.
                      • marcepanka313 Re: Przerwa 04.02.20, 22:06
                        Hmmm.... Brzmi co najmniej dwuznacznie.... wink
                        • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 16:46
                          Jakby nie brzmiało to i tak zainteresowania nie ma wink.
                          • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 17:33
                            Jak Szarlotta się miewa? Choróbsko odpuszcza?
                            • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 17:53
                              Depresyjnie suspicious
                              • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 17:57
                                Skoro Szarlotta marudzi to znaczy, że jest lepiej.tongue_out
                                • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 18:11
                                  Mogłoby być lepiej tongue_out.
                                  • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 19:24
                                    A to, to zawsze.tongue_out
                                    • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 19:44
                                      Film bym jakiś obejrzała suspicious
                                      Ale nie żaden sf, czy horror czy inny triler. Jakiś taki obyczajowy, ale chorób żadnych żeby tam nie było. Mógłby być jakiś z akcją w XVII czy XVII wieku. I żeby były ładnie krajobrazy pokazane smile.
                                      • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 20:03
                                        Ja bym jakieś sf pooglądał. Ad astra niech Szarlotta obejrzy. Albo Poldarka jakiego łzawego.wink
                                        • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 20:14
                                          Pisałam, że żadne sf, trilery i inne kosmosy mają nie być suspicious.
                                          • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 20:29
                                            Ale Szarlotta marudna...tongue_out
                                            • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 20:31
                                              To Sil nie czyta ze zrozumieniem, bo przecież dałam wytyczne tongue_out.
                                              • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 20:45
                                                A gdzie w Poldarku kosmosy?wink
                                                • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 20:48
                                                  Ale to jest serial, a miał być film tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 21:08
                                                    A serial to nie rodzaj filmu?tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 21:51
                                                    Oczywiście, że nie bo serial, to serial, a film to film tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 21:52
                                                    Nie widzę różnicy.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 21:53
                                                    Ja widzę, trzeba pamiętać co było w pierwszym odcinku tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 22:07
                                                    A oglądając film nie trzeba pamiętać co było na początku?
                                                  • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 22:11
                                                    Nie tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 22:18
                                                    To jaki jest sens w oglądaniu filmu skoro zabyło się co było na początku?
                                                  • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 22:29
                                                    Jak się zapomni to znaczy, że film był kiepski i nie warto go pamiętać wink.
                                                  • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 22:32
                                                    Czyli lepiej oglądać seriale, bo odcinki są krótkie i większe jest prawdopodobieństwo, że nie zapomni się co było na początku.
                                                  • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 22:37
                                                    Ale za to się wloką przez odcinki i sezony i nie wiadomo co tam jeszcze i sam Sil przyzna, że można zapomnieć tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 22:49
                                                    Nie przyznaję.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 22:51
                                                    Czyli Sil jest bardziej uważny niż ja tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 23:01
                                                    Jestem w stanie skupić się maksymalnie na 40-45 min. I to nie zawsze.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 23:06
                                                    W sumie to nie o skupieniu mowa, a o pamięci wink.
                                                  • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 23:16
                                                    No ale jak się nie skupię to i nie zapamiętam.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Przerwa 05.02.20, 23:33
                                                    Ok, ok, idę spać tongue_out
                                                    Słodkich snów kiss
                                                  • silencjariusz Re: Przerwa 05.02.20, 23:33
                                                    Dobranoc.kiss
    • marcepanka313 Re: Przerwa 07.02.20, 06:44
      witrood napisał:

> technologiczna, że tak wszystkich wymiotło? Czy może Isaurę nadają? surprised
      >
      >

Toż to odwyk.... wink
      • szarlotka_ja Re: Przerwa 07.02.20, 09:36
        Załóż jakiś fajny temat smile
        • marcepanka313 Re: Przerwa 07.02.20, 18:02
          Ale nie to fajne co fajne, ale co się komu podoba.... to nie wiem.... zakładać.... wink?
          • szarlotka_ja Re: Przerwa 07.02.20, 18:03
            Zakładać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka