witrood 08.03.20, 09:16 życzenia drogim Paniom. Całuski wirtualne (bo koronawirus).; Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
timiy2 Re: Najlepsze 08.03.20, 09:58 dołączam się do życzeń...zdrówka w dzisiejszych czasach... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Najlepsze 08.03.20, 11:23 Ślicznie dziękować Właśnie tak weszłam i się zastanawiałam, że żaden rycerz żadnego kwiatka... Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Najlepsze 08.03.20, 15:10 a ja dla tych prawdziwych heh www.youtube.com/watch?v=nX9XvW1ZxUg Odpowiedz Link
green.amber Re: Najlepsze 08.03.20, 15:19 wszystkiego najpiękniejszego wszystkim Paniom przez 365/6 dni kobiet w roku i dziękuję Odpowiedz Link
beneficia Re: Najlepsze 08.03.20, 20:28 Dzięki I wszystkim też wszystkiego, czego potrzebujecie 🌷 Odpowiedz Link
obrotowy Ziemia... 09.03.20, 10:27 beneficia napisała: > I wszystkim też wszystkiego, czego potrzebujecie 🌷 niemozliwe. Ziemia nie ma wystarczajacych zasobow na spelnienie tego zyczenia. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Najlepsze 09.03.20, 20:13 Dziekuje milo (przypomnialo mi sie jak wczoraj w kosciele na sam koniec "wszyscy" mezczyzni zaspiewali zyczenia. Mialam wtedy ciary... Dobrze sie sluchalo tylko meskiego niskiego glosu.) A ja sie przyznam ze to byl pierwszy dzien kobiet od dlizszego czasu. Hmmm mysle ze conajmniej 10 lat gdy...... Nie dostalam kwiatu hmmm glupie to ze tego dnia kobieta czeka na jakiegos habazia. To troche takie prozne? Albo po prostu przyzwycxzajwnie Dziwne ze tego dnia chce eksponowac swoje piekno a czasem nawet je podkoloryzowac. Tzn wymalowac sobie paznokcie, pomalowac usta czy wyprostowac wlosy. Na wszystko mialam ochote nie dostalam zieleniny (w sumie pietruszke do rosolu mialam ladnie w folie zapakowana ), nie dostalam kwiatu ale.... Dostalam cos do jedzenia. Nie jest to nic czekoladowego. Przewaznie jada sie na sniadanie ale mi najbardziej smakuje na kolacje oczywiscie sie ucieszylam. Przemyslalam sprawe i doszlam do wniosku ze lepsze ro niz kwiat. Zapcham brzuch i dluzej to cos wytrzyma. Co najmnien miesiac Peunta: Nie samym kwiatem zyje kobieta Odpowiedz Link