silencjariusz 17.05.20, 20:41 jest piękne. Szczególnie wiosną. Nawet jeśli jest tak zimna jak ta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Życie... 17.05.20, 21:18 Ciepło jest, mnie takie temperatury urządzają Odpowiedz Link
margott_2 Re: Życie... 17.05.20, 21:24 Ciepło jest po Szarlotty stronie. Z reguły chodzę zimą po domu z krótkim rękawem a dzisiaj skończyłam w polarze i skarpetach pod kołdrą. To ciepło mocno dyskusyjne. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Życie... 17.05.20, 21:28 A to fakt, w domu chłodniej niż na dworze, ale nie tak żeby po polar lecieć . Odpowiedz Link
green.amber Re: Życie... 17.05.20, 21:19 błyskawiczne nawrócenie, prowokacja czy randka się udała aż tak?? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Życie... 18.05.20, 19:38 Randka? Na samą myśl o randkach robi mi się słabo na żywocie. To już nie te lata żeby randkować. Takie spotkania zwyczajnie mnie nudzą i unikam ich. Wolę zaliczyć drzemkę albo spędzić trochę czasu w plenerze. Odpowiedz Link
margott_2 Re: Życie... 17.05.20, 21:19 Wszystko zależy od tego pod jakim kątem się patrzy. Na wiosnę też. Cytując pewnego Rosjanina: u nas tolko dziewiać miesiaczej zimy a potem wsio leto, leto i leto... Odpowiedz Link
obrotowy tak, ale... 17.05.20, 22:16 margott_2 napisała: > Wszystko zależy od tego pod jakim kątem się patrzy. Na wiosnę też. Cytując pe > wnego Rosjanina: u nas tolko dziewiać MIESIACEW zimy a potem wsio leto, leto i > leto... ale ta dobrotka juz im sie konczy... wczoraj na Syberii (Omsk, Nowosybirsk) - bylo po 30 °C i towarzystwo hurtowo (mimo zakazu wladz ze wzgledu na Corone) wyleglo na miejskie nadrzeczne. plaze... Odpowiedz Link
witrood Re: Życie... 17.05.20, 21:55 Ogólnie tak, czasami nie. No ale muszę się podszkolić w zarządzaniu smutkiem, jak czasami znienacka zaatakuje. Ale to nie dziś. Odpowiedz Link
searam Re: Życie... 20.05.20, 23:11 Nic bardziej wk.....go, gdy wychodzisz z domu w p...ej maseczce,a tu swieci slonce i ptaki spiewaja...! Odpowiedz Link