szarlotka_ja 17.07.20, 19:26 podoba mi się takie chłodne lato Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: W sumie to.... 17.07.20, 20:10 Wolę upał. Komary tak tną, że trudno wytrzymać. Odpowiedz Link
anirat Re: W sumie to.... 17.07.20, 20:52 Ja lobię bardziej słoneczne i ciepłe lato, lobię chodzić w sandałkach, mało rzeczy na siebie zakładać, spać przy otwartych oknach na oścież itd. A w tym roku często chodzę w spodniach, zakładam skarpety, swetry. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: W sumie to.... 17.07.20, 21:37 Ja w to lato, dwa razy założyłam sandały. Na początku sezonu kupiłam dwie pary. Jednego dnia założyłam jedne, drugiego drugie i po lecie . Odpowiedz Link
obrotowy mnie tesz... 18.07.20, 00:22 szarlotka_ja napisała: > podoba mi się takie chłodne lato i do tego ciepla kobieta w loziu... - like you ? Odpowiedz Link
obrotowy Re: mnie tesz... 18.07.20, 18:47 witrood napisał: > Z ciepłej niewiele będziesz miał pożytku. wiadomo, ze pozytek - to jest z robotnej. ale w chlodny dzien to nawet przy leniwej mozna sie przynajmniej ogrzac. Odpowiedz Link
obrotowy nie wiedzialem, ze... 18.07.20, 18:54 witrood napisał: > O ars amandi biega. nie wiedzialem , ze ochocze ruszanie zgrabna pupa - to nie jest ars amandi... Odpowiedz Link
witrood Re: nie wiedzialem, ze... 18.07.20, 18:55 Chybaś nie z tej epoki i mowy miejskiej nie kumasz. Odpowiedz Link
obrotowy Re: nie wiedzialem, ze... 18.07.20, 19:20 witrood napisał: > Chybaś nie z tej epoki i mowy miejskiej nie kumasz. nie musze. wystarczy, ze wiem co to: - "ochoczo ruszac zgrabna pupa" - i chcialbym zobaczyc te u Charlotty. Odpowiedz Link
e-zybi Re: W sumie to.... 18.07.20, 13:46 Chłodne lato, ciepła zima, to dla nas mieszczuchów raj. Choć za Tuska bywało lepiej, ciepły kwiecień i do tego jeszcze maj 😉 Prezes, Andżej...cała reszta mimo wielkich mocy, na pogodę wpływu nie ma i nas nie zaskoczy. Pozostaje z losem takim tylko się pogodzić, niechaj każdy jak potrafi, życie sobie słodzi 😉 Odpowiedz Link
obrotowy W sumie to.... - to ja najbardziej cenie to... 18.07.20, 18:51 ze suma rozpoczyna sie w niedziele o 12-tej - wiec zdarze sie prznyjmniej wyspac zanim na nia pojde. a druga zaleta to jest ta, ze to jest akurat dobra pora - by po niej pojsc do wyszynku na setke i sledzika. Odpowiedz Link