witrood 04.10.21, 13:55 dziś ze trzy godziny smętów (w związku z brakiem wyidealizowanego życia idealnego). Może norma kwartalna wyrobiona. Oby. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Miałem 04.10.21, 14:19 Zima idzie, człek więcej czasu będzie spędzał w chacie i smęty będą miały więcej czasu na dołowanie człeka. Odpowiedz Link
baenzai Re: Miałem 04.10.21, 20:47 Mnie bardziej dołują cieplejsze miesiące gdy na ulice wychodzą grupki znajomych i skąpo ubrane kobiety. W zimie tego typu widoków jest znacznie mniej a wiadomo, że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Miałem 04.10.21, 21:00 A ja lubię pogapić się (co za upadek, że tylko pogapić się) na te skąpo ubrane kociaki. Zimą mi tego brakuje. Odpowiedz Link
baenzai Re: Miałem 04.10.21, 23:04 W zasadzie też się lubię pogapić, ale jednak zawsze jest to ukłucie w sercu i ta druzgocąca świadomość, że nie dla psa kiełbasa. W przypadku ładnych bryk czy domów analogiczne uczucie w ogóle mi nie towarzyszy. Może i przez chwilę przemknie mi myśl, że fajne auto/ładny budynek, ale po 30 sekundach już jestem myślami zupełnie gdzie indziej i generalnie mam wyjebane, że jakiś X jeździ Ferrari albo ma willę na Lazurowym Wybrzeżu. Odpowiedz Link
obrotowy Mało Miałes... 04.10.21, 14:21 witrood napisał: > dziś ze trzy godziny smętów (w związku z brakiem wyidealizowanego życia idealne > go). Może norma kwartalna wyrobiona. Oby. Mało Miałes... u mnie to norma (co)tygodniowa. Odpowiedz Link
green.amber Re: Miałem 04.10.21, 15:06 Ale sam sobie czy ktoś Ci? I dlaczego w godzinach pracy, co na to smoczyca? Odpowiedz Link
obrotowy a od kiedy to facet sam sobie smeci ? 04.10.21, 15:55 green.amber napisała: > Ale sam sobie czy ktoś Ci? I dlaczego w godzinach pracy, co na to smoczyca? a od kiedy to facet sam sobie smeci ? najpewniej byla to kolezanka z pracy przy sasiednim biurku, bo jak jej mosz wyjechal w piatek wieczorem na ryby - to wrocil w niedziele, do tego. z pustym koszem Odpowiedz Link
witrood Re: Miałem 04.10.21, 16:04 Zdalnie nie wyczuje. A co se mam wolny czas na smuteczki tracić. W wolnym to chichotki jak już. Odpowiedz Link
witrood Re: Miałem 04.10.21, 17:01 W osiemnastce się hamulce zapaliły. Trza było po Zbawicielu ganiać wte i wewte. Odpowiedz Link
obrotowy muvisz o Kosciele na Placu Zbawiciela ? 04.10.21, 17:47 witrood napisał: > Trza było po Zbawicielu ganiać wte i wewte. Mowisz o Kosciele na Placu Zbawiciela ? bywalem tam czesto, (kochanka byla 100 m dalej) ale zeby zaraz tam biegac ? Odpowiedz Link
witrood Re: muvisz o Kosciele na Placu Zbawiciela ? 04.10.21, 18:45 Kościół duży. Da się. Odpowiedz Link
green.amber Re: Miałem 04.10.21, 20:30 ktoś bagaż zostawił, ale w tej drugiej linii, więc dojechałam spokojniej, tylko tłoczniej znów ostatnio a ludzie dziwni są i pewnie coraz dziwniejsi będą(dziemy)... Odpowiedz Link
witrood Re: Miałem 04.10.21, 20:21 A w ogóle koło 7 w Biedrze przy metrze Stokłosy kolejka była od ściany do ściany. Jak Ty rządzisz na tej dzielni? Odpowiedz Link
green.amber Re: Miałem 04.10.21, 20:27 rządzę w cyntrum, na dzielni się leraksuję 😜 a w biedrze to mogłam nie być z 5 lat... a 20 lat temu przy Stokłosach to był jakiś znośny markecik, co to jak nie miałam sił na Dołek czy do czegoś większego to wyskakiwałam w drodze powrotnej do dom, bo był tużtuż przy wyjściu z metra, ale nazwy to sobie pewnie nie przypomnę... Odpowiedz Link
green.amber Re: Miałem 05.10.21, 23:01 jak już fejsbuki wróciły to przeczytałam, że Mróz się pochwalił, że jego dzieła w dronce można kupić, ale że go do żadnego gangu nie dorzucili, to może po Chyłkę kolejka ta stała na Stokłosach Odpowiedz Link