nieszenka 10.12.02, 11:58 Wiecie może czy można ten kierunek studiować zaocznie w tym mieście? Z tego co wiem są już studia dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_citroni Re: Kosmetologia - Sosnowiec 10.12.02, 13:13 Ja jestem z Sosnowca, ale niestety nie mam pojecia czy sa takie studia :-( Ale zaraz... zerknelam na strone www.wiw.pl/szkoly/studia.asp?id1=5&id2=4 i tam nie pisza nic o Sosnowcu. Wg. nich kosmetologie mozna studiowac w Bydgoszczy, Lodzi i Wrocku. Odpowiedz Link Zgłoś
nieszenka Re: Kosmetologia - Sosnowiec 10.12.02, 13:18 Studia dzienne napewno są.Już chyba rok,a chce się dowiedziec czy są zaoczne. To podobno jest filia Akademii Medycznej Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Kosmetologia - Sosnowiec 10.12.02, 14:18 Jest cos takiego : Wydział Farmaceutyczny i Oddział Medycyny Laboratoryjnej w Sosnowcu i ma potem jakies jednostki. KOD: FKK NAZWA: Zakład Kosmetologii KIEROWNIK: dr n.farm. Agata Pytel ADRES: 41-206 Sosnowiec, ul.Niepodległości 5a Ale nie mam pojecia o co chodzi ;) Poszukaj na www.slam.katowice.pl/rekrutacja/r2002.htm Znalazlam jeszcze cos takiego: WYDZIAŁ FARMACEUTYCZNY I ODDZIAŁ MEDYCYNY LABORATORYJNEJ W SOSNOWCU Dodatkowe informacje Informacji udziela Biuro Dziekana Wydziału Farmaceutycznego ul. Ostrogórska 30, 41-200 Sosnowiec, tel. 0-32, c. 292-55-41 w. 439 lub bezp. 292-54-05. *kierunek farmaceutyczny - studia dzienne magisterskie, limit miejsc - 140 *kierunek analityka medyczna - studia dzienne magisterskie, limit miejsc - 40 *kierunek analityka - studia dzienne zawodowe licencjat, limit miejsc - 40 *kierunek kosmetologia - studia dzienne zawodowe licencjat, limit miejsc - 30 na w/w kierunki obowiązuje egzamin pisemny organizowany przez wydział z biologii i chemii. Kandydaci na na w/w kierunki składają dokumenty w Biurze Dziekana Wydziału Farmaceutycznego i Oddziału Medycyny Laboratoryjnej, ul. Ostrogórska 30, 41-200 Sosnowiec, tel. 0-32, c. 292-55-41 w. 439 lub bezp. 292-54-05. Termin egzaminu : 02.07.2002 - studia dzienne 15.07.2002 - licencjat i studia wieczorowe Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Kosmetologia - Sosnowiec 10.12.02, 14:20 Wydział Farmaceutyczny (3 letnie studia zawodowe w systemie dziennym - licencjat ) na kierunku - kosmetologia Termin egzaminu wstępnego 15 lipiec 2002 rok Forma egzaminu: konkursowy egzamin pisemny z : biologii, chemii. Termin składania dokumentów do 08.07.2002 roku 1) Limit miejsc na I rok studiów w roku akademickim 2002/2003 wynosi Wydział Farmaceutyczny - Kosmetologia - 30 miejsc 2) Kandydaci przyjmowani są według uzyskanej w postępowaniu kwalifikacyjnym liczby punktów, w ramach limitów przyjęć na poszczególne kierunki. Ponadto informujemy: 1) Jeżeli limit przyjęć określony przez Senat zostanie przekroczony lub niedopełniony przez kandydatów o jednakowej liczbie punktacji, Wydziałowe Komisje Rekrutacyjne mogą dokonać zwiększenia lub zmniejszenia limitu miejsc tak, aby ostateczna liczba przyjętych w najmniejszym stopniu odbiegała od limitu określonego przez Senat. 2) W postępowaniu kwalifikacyjnym nie przysługują żadne punkty dodatkowe. 3) Z pominięciem postępowania kwalifikacyjnego przyjmowane będą w ramach limitu laureaci I stopnia Olimpiad Centralnych: biologicznej, chemicznej, fizycznej i matematycznej, skierowani przez Główny Komitet Olimpiad na Wydział Farmaceutyczny i Oddział Analityki Medycznej. 4) Zakres egzaminu pisemnego na Wydział Farmaceutyczny i Oddział Medycyny Laboratoryjnej z biologii, chemii oparty jest o materiał znajdujący się w źródłach podręczników podanych do publicznej wiadomości przez Ministerstwo Edukacji Narodowej (Dz.Urz.MEN z dnia 23 lutego 1999 r. Nr 14). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieszenka Re: Kosmetologia - Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.02, 14:42 Dzięki za te wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś