anirat Re: Heloł... 12.10.21, 19:29 Jestem, ale nie daję znaku zycia, bo zawsze jestem ignorowana. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Heloł... 12.10.21, 19:40 Dokładnie. Tym bardziej, że Anirat zawsze pisze mądrze. Ja na ten przykład nie odpisuję bo mam wrażenie, że zaniżę poziom rozmowy. Odpowiedz Link
obrotowy jak to - nie masz pojecia ? 13.10.21, 16:23 szarlotka_ja napisała: > Nie mam pojęcia. jak to - nie masz pojecia ? pisalas, ze halny przelecial - to i wsiech wywialo. Odpowiedz Link
searam Re: Heloł... 12.10.21, 21:57 szarlotka_ja napisała: > Nie strasz OK...W takim razie jest to powolne przezuwanie wydarzen calego dnia...W ciszy.. Odpowiedz Link
witrood Re: Heloł... 12.10.21, 22:38 Też jestem, ale czekam, aż mi się pranie w pralce przekręci. I bilet próbuję kupić na pociąg, ale nie chce mi system sprzedać. Odpowiedz Link
witrood Re: Heloł... 13.10.21, 16:33 Idę zaraz przeciw grypie się zaszczepić,k to i ostrzegam, że mnie nie będzie. Pewnie dochtórka będzie się wypytywać, czemu przeciw kowidkowi się nie zaszczepiłem, ale ją wtedy pogonię. Odpowiedz Link
witrood Re: Heloł... 13.10.21, 18:47 Byłem. Coś się tam pogadała z musu, ale nie nachalnie. Odpowiedz Link
witrood Re: Heloł... 13.10.21, 18:52 Nic w tym ciekawego. Szczepionka przeciw grypie oparta jest na od lat znanej technologii, a przeciw kowidowi na zupełnie nowej o nieznanych jeszcze skutkach długofalowych. Jak widać, nie jestem antyszczepionkowcem, jak pociska propaganda medialna, a jedynie wątpiącym w tę metodę. Szczerze, jakbym miał się przeciw temu szczepić, wolałbym choćby szczepionkę kubańską. Odpowiedz Link
green.amber Re: Heloł... 13.10.21, 20:27 witrood napisał: > wolałbym choćby szczepionkę kubańską. znaczy na Kubę się wybierasz? jakiś pomysł to jest Odpowiedz Link
obrotowy rum tani... 13.10.21, 21:15 witrood napisał: > Mogłoby być. Podobno ładnie, mimo iż biednie. rum tani... panienki tez , ale... nie w Havanie pelnej Kanadoli. - trza jechac na provincje. Odpowiedz Link
obrotowy PS. bylem... czysta katastrofa... 13.10.21, 21:17 dlatego ze... z zona. to byl najglupszy pomysl mojego zywota. Odpowiedz Link
witrood Re: PS. bylem... czysta katastrofa... 13.10.21, 21:19 Ja nie byłem, bo nie było to jakieś moje wielkie marzenie. Ale można kiedyś zaliczyć. Odpowiedz Link
obrotowy Re: PS. bylem... 13.10.21, 21:27 witrood napisał: > Ja nie byłem, bo nie było to jakieś moje wielkie marzenie. Ale można kiedyś zal iczyć. polecam. ale tylko samemu, bez kobiety i z paczka prezerwatyw. Kuba to piekny i bezpieczny kraj. nie okradna Cie (bo policji wszedzie pelno) ale paniienki patrza tylko na kase... Odpowiedz Link