silencjariusz 05.01.22, 13:10 już się doczekać fajrantu. Katar mnie wykańcza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Nie mogę... 05.01.22, 13:13 A... I szukam bratniej, żeńskiej duszy, która zechce nieść mi pomoc, dogrzewając mnie własnym uroczym ciałkiem. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Nie mogę... 05.01.22, 13:36 Nie jesteś do tańca.... Phiii.... Ale i ja się tak jakoś dziwnie czuję, z tym że pani do niczego nie szukam.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Nie mogę... 05.01.22, 13:54 Chwileczkę... Jestem do tańca. Łóżkowe balety to przecież też jakiś rodzaj tańca (który chętnie pouskuteczniam z miłą oku dziewoją). To jak? Porozgrzewasz me niedogrzane członki? Odpowiedz Link
piwnooka_sokolica Re: Nie mogę... 06.01.22, 16:35 silencjariusz napisał: > A... I szukam bratniej, żeńskiej duszy, która zechce nieść mi pomoc, dogrzewają > c mnie własnym uroczym ciałkiem. Szukasz dla siebie czy przyjaciela, który coraz bardziej się wypala i gaśnie, biedaczysko? Odpowiedz Link
witrood Re: Nie mogę... 05.01.22, 15:35 A co to za skapcanienie? Na wybieg marsz i uważaj na latające omikrony. Sam już może miałem (bo miałem dziwną wysypkę znikąd, a to podobno symptomatyczne). Idę se pobiegać koło portu i bulwarem nadmorskim. Przed śniadaniem cross-fit zaliczyłem. A wczoraj i pobiegałem i całą Wyspę Sobieszewską złaziłem. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Nie mogę... 05.01.22, 16:10 A ja kufajka, worek ze słomą pod pupcię i derka do okrycia. Będę dogorywał zalegając. Odpowiedz Link
obrotowy w takich okolicznosciach 05.01.22, 20:19 silencjariusz napisał: > A ja kufajka, worek ze słomą pod pupcię i derka do okrycia. Będę dogorywał zalegając. w takich okolicznosciach Prezio Lukaszenka powinien Ci przyjsc z pomoca. On nigdy "bratcow" w potrzebie - nie odpuszcza*. *) - pardon - "nie opuszcza" - mialo byc. Odpowiedz Link
witrood Re: w takich okolicznosciach 05.01.22, 22:00 Jak byłem w Mińsku z 5 lat temu to wsiowo nie było. Mnie się miasto podobało. Odpowiedz Link
witrood Re: Nie mogę... 06.01.22, 14:43 No żesz. Prawieś wystygły, a kobiety forumowe żadnej litości/żałości nie okazały. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Nie mogę... 06.01.22, 15:24 Bom prawie wystygły. Znaczy, nie rokujący. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Nie mogę... 06.01.22, 15:24 No jak nie.... Szarlotka głaskała, ja pierwsza łączyłam się w bólu.... swoim też. Odpowiedz Link
green.amber Re: Nie mogę... 07.01.22, 23:44 jak bez??? a wykończenie z powodu kataru??? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Nie mogę... 07.01.22, 23:58 Już mi lepiej. Jeszcze z dwa dni i będzie dobrze. Nie wiem tylko czy trzeciej dawki nie przełożyć (zapisany jestem na piątek). Odpowiedz Link
green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 00:10 skoro nie było powodu do lekarza iść, to jaki jest do przekładania? twardym trzeba być, to chyba Sila wyprzedziłam, ja już mam trzeciego czipa od poniedziałku Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 00:15 Bo nie wiem czy jednak zdrowy będę całkowicie. Odpowiedz Link
green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 00:22 proszę Sila, w pewnym wieku... to już nigdy Sil nie będzie całkiem zdrowy dobranoc Odpowiedz Link
green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 10:19 ten no już pisałam, ale to dopominanie się się jest mega słodkie takżeten 😜 Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 11:44 Skoro jest słodkie, to co tak się bronisz? No dalej, całuj. Odpowiedz Link
green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 12:15 słodkie jest wyrażanie przez Sila pragnienie bycia pocałowanym a czy Sil słodko całuje to skąd ja mam wiedzieć... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 12:48 Oczywiście, że słodko. Żeby zachęcić dodam, że to czosnkowo-kiełbasiana słodycz. No dalej, całuj. Ja już dzibek do całowania zrobiłem. Odpowiedz Link
green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 13:36 proszę Sila, smakosz i mistrz robienia sosu czosnikowego w środwy wieczór przygotował mi taki zapas, ale wie SIl ten dziubek po trzeciej udanej randeczce to może może 😜 Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 13:44 Po trzeciej randce??? Ale z Ciebie konserwa. Odpowiedz Link
green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 14:22 tam zaraz, jeszcze pod warunkiem, że będą udane, wie SIl wiek wiekiem, ale jakieś standardy trzeba mieć Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Nie mogę... 08.01.22, 20:39 silencjariusz napisał: > Po trzeciej randce??? Ale z Ciebie konserwa. Silu, ależ Ty puszczalski.... znaczy nowoczesny.... no nie podejrzewałam.... Jak to pozory mogą mylić.... No ale na zdrowie.... Odpowiedz Link
obrotowy zarty na bok... 08.01.22, 20:46 marcepanka313 napisała: > Silu, ależ Ty puszczalski.... znaczy nowoczesny.... chcialby byc, ale w ""chutorze" Panienek nowoczesnych nima. wszystkie materialistki. viem, bo bylem w okolicy. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 20:54 Za zdzira mnie masz? No ładnie. Ta nowoczesność to pod wpływem filmów o miłości. A w nich rach-ciach parka się poznaje i za chwilę konsumuje. Prowincja czerpie ze światowych wzorców. Odpowiedz Link
obrotowy bzdety... 08.01.22, 20:58 silencjariusz napisał: Ta nowoczesność to pod wpływem filmów o miłości. A w nich rach-ciach parka się poznaje i za chwilę konsumuje. Prowincja czerpie ze światowych wzorców. tak, ta (provincja) majaca 18 lat. ale ty masz X-lat wiecej. Odpowiedz Link
obrotowy nadal Sila bzdety... 08.01.22, 21:23 silencjariusz napisał: > A co ma piernik do taczki? Pisz na firmy matrymonialne. tam na jedna meska oferte sa srednio 3 kobiece. tluke Ci to od lat. Odpowiedz Link
witrood Re: nadal Sila bzdety... 08.01.22, 21:27 Prześlij mu ze dwa tysiaki, jak tak tłuczesz od lat. To nie jest za darmo. Odpowiedz Link
obrotowy no wybacz, ale... 09.01.22, 16:13 witrood napisał: > Prześlij mu ze dwa tysiaki, jak tak tłuczesz od lat. To nie jest za darmo. znalezienie udanej partnerki - jest chyba wiecej warte ? - ostatecznie mozna wziac na ten cel kredyt w banku. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Nie mogę... 09.01.22, 11:22 silencjariusz napisał: > Za zdzira mnie masz? No ładnie. Ta nowoczesność to pod wpływem filmów o > miłości. A w nich rach-ciach parka się poznaje i za chwilę konsumuje. Prowincj > a czerpie ze światowych wzorców. Za mało filmów oglądam.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 21:58 tam zaraz puszczalski czy zdzir (), ale parę przykładowych tytułów mógłby podrzucić, żeby było wiadomo o jakiej długości chwili i rodzaju konsumpcji mowa... chyba, żeby lepiej nie podrzucał, no to już nie wię Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Nie mogę... 08.01.22, 20:36 silencjariusz napisał: > Oczywiście, że słodko. Żeby zachęcić dodam, że to czosnkowo-kiełbasiana słodycz > . No dalej, całuj. Ja już dzibek do całowania zrobiłem. Cóż za smakowity kąsek.... Łyżkami.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Nie mogę... 09.01.22, 11:59 No weź... Ja tu do Ciebie z języczkiem, a Ty nic? Cóż za oziębłość. Odpowiedz Link