Dodaj do ulubionych

Nie mogę...

05.01.22, 13:10
już się doczekać fajrantu. Katar mnie wykańcza.sad
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Nie mogę... 05.01.22, 13:13
      A... I szukam bratniej, żeńskiej duszy, która zechce nieść mi pomoc, dogrzewając mnie własnym uroczym ciałkiem.wink
      • marcepanka313 Re: Nie mogę... 05.01.22, 13:36
        Nie jesteś do tańca.... Phiii.... big_grin

Ale i ja się tak jakoś dziwnie czuję, z tym że pani do niczego nie szukam....
        • silencjariusz Re: Nie mogę... 05.01.22, 13:54
          Chwileczkę... Jestem do tańca. Łóżkowe balety to przecież też jakiś rodzaj tańca (który chętnie pouskuteczniam z miłą oku dziewoją).wink
          To jak? Porozgrzewasz me niedogrzane członki?wink
          • marcepanka313 Re: Nie mogę... 05.01.22, 13:57
            Głowa mnie boli.... wink
            • silencjariusz Re: Nie mogę... 05.01.22, 14:14
              He he... I po tańcach.wink
      • piwnooka_sokolica Re: Nie mogę... 06.01.22, 16:35
        silencjariusz napisał:

> A... I szukam bratniej, żeńskiej duszy, która zechce nieść mi pomoc, dogrzewają
        > c mnie własnym uroczym ciałkiem.wink

Szukasz dla siebie czy przyjaciela, który coraz bardziej się wypala i gaśnie, biedaczysko? wink

• silencjariusz Re: Nie mogę... 07.01.22, 22:39
          Sobie.
    • witrood Re: Nie mogę... 05.01.22, 15:35
      A co to za skapcanienie? Na wybieg marsz i uważaj na latające omikrony. wink Sam już może miałem (bo miałem dziwną wysypkę znikąd, a to podobno symptomatyczne). Idę se pobiegać koło portu i bulwarem nadmorskim. Przed śniadaniem cross-fit zaliczyłem. A wczoraj i pobiegałem i całą Wyspę Sobieszewską złaziłem. wink
      • silencjariusz Re: Nie mogę... 05.01.22, 16:10
        A ja kufajka, worek ze słomą pod pupcię i derka do okrycia. Będę dogorywał zalegając.
        • witrood Re: Nie mogę... 05.01.22, 17:13
          To żeś se wypoczynek załatwił. wink
        • obrotowy w takich okolicznosciach 05.01.22, 20:19
          silencjariusz napisał:

> A ja kufajka, worek ze słomą pod pupcię i derka do okrycia.
          Będę dogorywał zalegając.

w takich okolicznosciach Prezio Lukaszenka powinien Ci przyjsc z pomoca.

On nigdy "bratcow" w potrzebie - nie odpuszcza*.

*) - pardon - "nie opuszcza" - mialo byc.
          • witrood Re: w takich okolicznosciach 05.01.22, 22:00
            Jak byłem w Mińsku z 5 lat temu to wsiowo nie było. Mnie się miasto podobało.
    • szarlotka_ja Re: Nie mogę... 05.01.22, 21:50
      https://emots.yetihehe.com/3/glaszcze.gif
    • witrood Re: Nie mogę... 06.01.22, 12:21
      Wykończył? wink
      • silencjariusz Re: Nie mogę... 06.01.22, 13:06
        Prawie.
        • witrood Re: Nie mogę... 06.01.22, 14:43
          No żesz. Prawieś wystygły, a kobiety forumowe żadnej litości/żałości nie okazały. wink
          • silencjariusz Re: Nie mogę... 06.01.22, 15:24
            Bom prawie wystygły.wink Znaczy, nie rokujący.
            • silencjariusz Re: Nie mogę... 06.01.22, 15:25
              * nierokujący
          • marcepanka313 Re: Nie mogę... 06.01.22, 15:24
            No jak nie....
            Szarlotka głaskała, ja pierwsza łączyłam się w bólu.... swoim też.wink
    • green.amber Re: Nie mogę... 07.01.22, 20:04
      był Sil u jakiej młodej pani dochtórki? wink
      • silencjariusz Re: Nie mogę... 07.01.22, 22:39
        Nie.
        • green.amber Re: Nie mogę... 07.01.22, 23:17
          dlaczego???
          • silencjariusz Re: Nie mogę... 07.01.22, 23:35
            Tak bez powodu???
            • green.amber Re: Nie mogę... 07.01.22, 23:44
              jak bez??? a wykończenie z powodu kataru???
              • silencjariusz Re: Nie mogę... 07.01.22, 23:58
                Już mi lepiej. Jeszcze z dwa dni i będzie dobrze. Nie wiem tylko czy trzeciej dawki nie przełożyć (zapisany jestem na piątek).
                • green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 00:10
                  skoro nie było powodu do lekarza iść, to jaki jest do przekładania? twardym trzeba być, to chyba Sila wyprzedziłam, ja już mam trzeciego czipa od poniedziałku wink
                  • silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 00:15
                    Bo nie wiem czy jednak zdrowy będę całkowicie.
                    • green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 00:22
                      proszę Sila, w pewnym wieku... to już nigdy Sil nie będzie całkiem zdrowy tongue_out dobranoc wink
                      • silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 00:29
                        A buziaczek?wink
                        • green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 10:19
                          ten no już pisałam, ale to dopominanie się się jest mega słodkie takżeten 😜
                          • silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 11:44
                            Skoro jest słodkie, to co tak się bronisz? No dalej, całuj.wink
                            • green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 12:15
                              słodkie jest wyrażanie przez Sila pragnienie bycia pocałowanym a czy Sil słodko całuje to skąd ja mam wiedzieć...
                              wink
                              • silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 12:48
                                Oczywiście, że słodko. Żeby zachęcić dodam, że to czosnkowo-kiełbasiana słodycz. No dalej, całuj. Ja już dzibek do całowania zrobiłem.wink
                                • green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 13:36
                                  proszę Sila, smakosz i mistrz robienia sosu czosnikowego w środwy wieczór przygotował mi taki zapas, ale wie SIl ten dziubek po trzeciej udanej randeczce to może może 😜
                                  • silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 13:44
                                    Po trzeciej randce??? Ale z Ciebie konserwa.tongue_out
                                    • green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 14:22
                                      tam zaraz, jeszcze pod warunkiem, że będą udane, wie SIl wiek wiekiem, ale jakieś standardy trzeba mieć wink
                                      • silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 14:47
                                        No to powodzenia życzę.tongue_out
                                        • green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 15:07
                                          a dziękuję i wzajemnie oczywiście 😜
                                    • marcepanka313 Re: Nie mogę... 08.01.22, 20:39
                                      silencjariusz napisał:

> Po trzeciej randce??? Ale z Ciebie konserwa.tongue_out

Silu, ależ Ty puszczalski.... wink znaczy nowoczesny.... no nie podejrzewałam.... Jak to pozory mogą mylić.... wink
                                      No ale na zdrowie.... wink
                                      • obrotowy zarty na bok... 08.01.22, 20:46
                                        marcepanka313 napisała:
                                        > Silu, ależ Ty puszczalski.... wink znaczy nowoczesny....

chcialby byc, ale w ""chutorze" Panienek nowoczesnych nima.

wszystkie materialistki.

viem, bo bylem w okolicy.
                                      • silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 20:54
                                        Za zdzira mnie masz?suspicious No ładnie.tongue_out Ta nowoczesność to pod wpływem filmów o miłości. A w nich rach-ciach parka się poznaje i za chwilę konsumuje. Prowincja czerpie ze światowych wzorców.tongue_out
                                        • obrotowy bzdety... 08.01.22, 20:58
                                          silencjariusz napisał:

Ta nowoczesność to pod wpływem filmów o miłości.
                                          A w nich rach-ciach parka się poznaje i za chwilę konsumuje.
                                          Prowincja czerpie ze światowych wzorców.tongue_out

tak, ta (provincja) majaca 18 lat.

ale ty masz X-lat wiecej.
                                          • silencjariusz Re: bzdety... 08.01.22, 21:07
                                            A co ma piernik do taczki?
                                            • obrotowy nadal Sila bzdety... 08.01.22, 21:23
                                              silencjariusz napisał:
                                              > A co ma piernik do taczki?

Pisz na firmy matrymonialne.

tam na jedna meska oferte sa srednio 3 kobiece.

tluke Ci to od lat.
                                              • witrood Re: nadal Sila bzdety... 08.01.22, 21:27
                                                Prześlij mu ze dwa tysiaki, jak tak tłuczesz od lat. To nie jest za darmo. wink
                                                • obrotowy no wybacz, ale... 09.01.22, 16:13
                                                  witrood napisał:
                                                  > Prześlij mu ze dwa tysiaki, jak tak tłuczesz od lat. To nie jest za darmo. wink

znalezienie udanej partnerki - jest chyba wiecej warte ?

- ostatecznie mozna wziac na ten cel kredyt w banku.
                                        • marcepanka313 Re: Nie mogę... 09.01.22, 11:22
                                          silencjariusz napisał:

> Za zdzira mnie masz?suspicious No ładnie.tongue_out Ta nowoczesność to pod wpływem filmów o
                                          > miłości. A w nich rach-ciach parka się poznaje i za chwilę konsumuje. Prowincj
                                          > a czerpie ze światowych wzorców.tongue_out

Za mało filmów oglądam.... wink
                                      • green.amber Re: Nie mogę... 08.01.22, 21:58
                                        tam zaraz puszczalski czy zdzir (big_grin), ale parę przykładowych tytułów mógłby podrzucić, żeby było wiadomo o jakiej długości chwili i rodzaju konsumpcji mowa... chyba, żeby lepiej nie podrzucał, no to już nie wię wink
                                • marcepanka313 Re: Nie mogę... 08.01.22, 20:36
                                  silencjariusz napisał:

> Oczywiście, że słodko. Żeby zachęcić dodam, że to czosnkowo-kiełbasiana słodycz
                                  > . No dalej, całuj. Ja już dzibek do całowania zrobiłem.wink

Cóż za smakowity kąsek.... wink
                                  Łyżkami.... big_grin
                                  • silencjariusz Re: Nie mogę... 08.01.22, 20:55
                                    No to jużkiss.
                                    • marcepanka313 Re: Nie mogę... 09.01.22, 11:23
                                      To już? big_grin
                                      • silencjariusz Re: Nie mogę... 09.01.22, 11:59
                                        No weź... Ja tu do Ciebie z języczkiem, a Ty nic? Cóż za oziębłość.wink
    • searam Re: Nie mogę... 08.01.22, 20:52
      Lepiej, ze katar a nie katar akta...wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka