silencjariusz 01.03.22, 21:58 ktoś założy jakiś optymistyczny wątek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Może... 01.03.22, 22:06 A zauważył Sil, że wojna polsko - polska jakby przycichła? Nie ma to jak wspólny wróg 💪 Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Może... 01.03.22, 22:12 Zauważyłem. Że Matołusz i Adrian występują na tle flag unijnych. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Może... 01.03.22, 22:15 Ja nie zauważyłam, ale mi donieśli, że TVPis i TVN nadają to samo . Odpowiedz Link
green.amber Re: Może... 01.03.22, 22:21 jakoś wogle naszych nie widzę za bardzo, może tam gdzie się zabunkrowali jest flagowy deficyt? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Może... 01.03.22, 22:24 Wcześniej były tylko polskie. Teraz są polskie i unijne. Odpowiedz Link
obrotowy podwyzka mi sie szykuje... 01.03.22, 22:14 silencjariusz napisał: > ktoś założy jakiś optymistyczny wątek? podwyzka mi sie szykuje... ale dopiero w czerwcu, lub lipcu... i nie wiem, czy wyrowna inflacje... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: podwyzka mi sie szykuje... 01.03.22, 22:16 Do tego czasu, to już może Polski nie być . Odpowiedz Link
obrotowy jestem umiarkowanym realista... 01.03.22, 23:06 szarlotka_ja napisała: > Do tego czasu, to już może Polski nie być . jestem umiarkowanym realista... inflacja bedzie ca. 10 % na podwyzke licze w granicach 5 % (bo to budzetowka) i ze do lipca 2022 jeszcze dozyje. a mogloby byc w sumie gorzej. Odpowiedz Link
green.amber Re: Może... 01.03.22, 22:48 ale że efekt cieplarniany i anomalie pogodowe to ma być coś optymistycznego? hmmm i weśtusię człowieku zgódź ze Silem... to kapciem oberwiesz... Odpowiedz Link
green.amber Re: Może... 01.03.22, 23:22 o ja głupia pomyślałam sobie, że to ogólnie wątek optymistyczny miałby być a to tylko, że dla Sila... to ja może jutro założę wątek prosząco-proponujący założenie wątku optymistycznego dla mnie... Odpowiedz Link
green.amber Re: Może... 01.03.22, 23:46 skoro jak zwykle to mógł to Sil przewidzieć i tak napisać, żebym mogła zrozumieć bez czytania ze zrozumieniem 😜 a tak to muszę poprosić, żeby Sil powtórzył, teraz jakoś skuteczniej... czy cuś... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Może... 02.03.22, 00:04 Przecież to oczywiste. Początek sezonu rowerowego = wiosna = optymizm. Z wiosny każdy może korzystać. Nie tylko cykliści. Odpowiedz Link
green.amber Re: Może... 02.03.22, 00:21 nie wiem czy mnie to przekonało, zupełnie nie wiem, przecież z zimy też każdy mógł korzystać, jeśli by była zima i gdyby każdy mógł korzystać... no i gdzie tu optymizm? Odpowiedz Link
baenzai Re: Może... 02.03.22, 18:24 silencjariusz napisał: > Przecież to oczywiste. Początek sezonu rowerowego = wiosna = optymizm. Z wiosny > każdy może korzystać. Nie tylko cykliści. Ja nie widzę zbyt wielu korzyści. No może jest jedna - skóra na dłoniach przestaje mi się wysuszać. W zasadzie to pogoda/klimat ma marginalny wpływ na komfort i jakość życia (chyba, że ktoś jest np. fanatycznym cyklistą albo surferem). Odpowiedz Link
obrotowy gorzej... 02.03.22, 15:09 szarlotka_ja napisała: > I po optymizmie gorzej - bo po karnawale. i znowu szara codziennosc...z domieszka czerni... eehhh... Odpowiedz Link