szarlotka_ja 11.03.22, 18:46 już weekend. Ciężki tydzień to był Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy ciesz sie tym weekendem. 11.03.22, 18:57 szarlotka_ja napisała: > już weekend. Ciężki tydzień to był ciesz sie tym weekendem.- bo nastepny tydzien - nie zapowiada sie lepszy. . www.whosampled.com/Magda-Umer/Ta-Ostatnia-Niedziela/ Odpowiedz Link
obrotowy Re: ciesz sie tym weekendem. 11.03.22, 21:27 szarlotka_ja napisała: > Nie strasz. nie naleze do falszywych pocieszycieli. (nickow tu nie wskaze) wiec mowie otwarcie: - nastepny tydzien bedzie jeszcze gorszy. ale swiatlo w tunelu jest: - moze kwiecien nas nim przywita... ? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Tak się cieszę, że 11.03.22, 22:09 Tak czułam, że nie ma czego Idę bo mnie głowa boli Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Tak się cieszę, że 12.03.22, 18:33 Raczej zmęczenie. Od pewnego czasu jest bezwietrznie. Odpowiedz Link
baenzai Re: Tak się cieszę, że 12.03.22, 08:25 Ja w piątki prawie zawsze padam ze zmęczenia niezależnie od intensywności danego tygodnia. Sobota to z reguły chill out, zamulanie i jakieś drobne rozrywki. Dlatego zawsze wolałem robić zakupy w niedzielę niż w sobotę. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Tak się cieszę, że 12.03.22, 14:28 U mnie weekend zaczął się w czwartek i niestety mialem poprzedni tydzień przechlapany w pracy. Nowy zacznie się w czwartek Odpowiedz Link
obrotowy ja Tak się cieszę, że dobrze, ze sie cieszysz. 13.03.22, 22:31 szarlotka_ja napisała: > Przeleciało... ale przyszly bedzie jeszcze gorszy - remember dopiero w kwietniu zaswieci slonce. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Tak się cieszę, że 25.03.22, 22:23 W sensie, że też po ciężkim tygodniu? Odpowiedz Link
green.amber Re: Tak się cieszę, że 25.03.22, 22:26 ano, w sensie, że jeszcze nie mam sił się cieszyć, ale mam nadzieję, że kiedyś to nastąpi Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Tak się cieszę, że 25.03.22, 22:35 Znowu jakieś spotkanie ze szkłem było? Odpowiedz Link
green.amber Re: Tak się cieszę, że 25.03.22, 22:53 nie w stopie w stopie jakiś czas temu ceramika była, ale tyle co nic a teraz to by mnie kto mógł nawet za lewą nogę do łóżka zaciągnąć, bo nie wię czy sama sie dowlokę a może zostanę na kanapie... Odpowiedz Link
obrotowy Ja tesz się ceszę, byle czym. 25.03.22, 21:55 i to od dawna. kazdemu "pa uwazaniju" Odpowiedz Link