baenzai Re: Cisza... 15.10.23, 22:33 Chyba wszyscy poszli pić. Z radości albo z rozpaczy. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Cisza... 16.10.23, 21:14 silencjariusz napisał: > Ja nie. Bastion PiSu nie zawiódł? 😆 Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Cisza... 17.10.23, 21:55 Ale Silowi w tum ciemnogrodzie dobrze więc proszę nie narzekać Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Cisza... 17.10.23, 22:57 Na starość klimat trochę dla mnie za ostry się zrobił. Nienawidzę zimna. Odpowiedz Link
obrotowy Wiatr... 18.10.23, 15:40 silencjariusz napisał: > Na starość klimat trochę dla mnie za ostry się zrobił. Nienawidzę zimna. ale sucho... zawsze , gdy jestem w okolicach "Polski B"" (przepraszam za to okreslenie - a inaczej mowiac: - w rejonie dorzecza Wisly) - oddycham pelnym odechem. w moich okolicach jest cieplej, za to ciagle wiatry i wilgotnosc 70 % ... o pelnym oddechu nie ma mowy... Odpowiedz Link
obrotowy wsio ma swoje "zady i walety" :) 18.10.23, 17:04 silencjariusz napisał: > W chutorze zimno wchodzi w kości... a u mnie wilgoc nijak nie chce wyjsc z pranych ubran - na strychu musza sie suszyc 3 dni... a snieg ogladalem ostatnio 10 lat temu... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: wsio ma swoje "zady i walety" :) 18.10.23, 21:57 "a snieg ogladalem ostatnio 10 lat temu..." Zazdroszczę... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: wsio ma swoje "zady i walety" :) 18.10.23, 22:03 A u mnie rześkie powietrze, w dzień słońce, teraz bezchmurne niebo Odpowiedz Link
silencjariusz Re: wsio ma swoje "zady i walety" :) 18.10.23, 22:28 No i słońca mi brakuje... Odpowiedz Link
baenzai Re: Cisza... 22.10.23, 15:34 Niby tylko śmieszki heheszki, ale faktycznie bez brody to taki chłopek roztropek a z brodą jest znacznie lepiej. Ja gdy próbowałem kiedyś zapuścić brodę to usłuszyłem, że to mnie postarza i że zmieniam się w menela. Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Cisza... 22.10.23, 18:38 Zdjęcia są tendencyjne. Na pierwszym ma minę jak człowiek specjalnej troski. Na drugim inteligentne spojrzenie, sympatyczny uśmiech. Mężczyznom, którzy mają drugi podbródek, którym twarz zaczyna wraz z wiekiem opadać, zapuszczenie brody odejmuje latvi kilogramy. Z tym, że o brodę trzeba dbać. Zobacz, jak ładnie przystrzyżoną brodę ma Władzio. Jeśli się nie dba to faktycznie wygląda się jak menel. Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Cisza... 23.10.23, 22:29 Mnie ostatnio zaskoczył Khal Drogo. Jak to możliwe? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Cisza... 23.10.23, 11:17 baenzai napisał: > Niby tylko śmieszki heheszki, ale faktycznie bez brody to taki chłopek roztrope > k a z brodą jest znacznie lepiej. > > Ja gdy próbowałem kiedyś zapuścić brodę to usłuszyłem, że to mnie postarza i że > zmieniam się w menela. Niestety....Ale często facet w odróżnieniu od kobiety z wiekiem zyskuje,do pewnego momentu oczywiście. Odpowiedz Link
baenzai Re: Cisza... 23.10.23, 20:41 Zależy jaki facet. Pitt, Depp czy DiCaprio we wczesnej młodości wyglądali strasznie lalusiowato, jak członkowie jakiegoś boysbandu. U nich faktycznie szczyt atrakcyjności przypadł po trzydziestce. Odpowiedz Link