aga.andro 27.08.08, 20:44 zalogowałam się w poszukiwaniu znajomych... I zostałam krótko mówiąc opieprzona ! Bo nie szukam miłości ani przygody! Cos tu jest nie tak chyba... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorti-one Re: cafe.pl 27.08.08, 20:48 hmmm.... jak to możliwe ? a któż mógł to zrobić ? to forum chyba nie tylko do tego służy żeby szukać ??? .... czyżbym ja się pomyliła ??? Odpowiedz Link
aga.andro Re: cafe.pl 27.08.08, 21:16 dorti ja tez tak myślałam, ale widocznie niektórzy traktują cafe jak sklep - dopasować "coś" do siebie i już- załatwione - druga połowa tudzież towarzystwo do rozrywki znalezione gorzej jak "coś" okazuje się być "kimś" i mieć własne zdanie Odpowiedz Link
vidmo76 Re: cafe.pl 27.08.08, 21:10 Oj pewnie źle trafiłaś ,któż ci takie oskarżenia!! Odpowiedz Link
iwu Re: cafe.pl 27.08.08, 21:13 Ja też się tam zalogowałam. Natychmiast zostałam poproszona o pokazanie nóg. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: cafe.pl 27.08.08, 21:25 Mówią że niedostępne i takie tam,więc nie wiem po co tyle hałasu? Odpowiedz Link
dorti-one Re: cafe.pl 27.08.08, 21:46 Aga wybacz starszej "pani" to pytanie... ale czy Ty zalogowałaś się na to cafe.pl ? Odpowiedz Link
aga.andro Re: cafe.pl 28.08.08, 09:45 Rumcajs - mi to nawet ja sama nie wystarczam Dorti - zalogowałam się na to gazetowe...A jest jakieś inne?? Odpowiedz Link
aga.andro z dystansu 28.08.08, 10:19 poniosło mnie wczoraj chyba trochę, bo "opieprzona" to dużo powiedziane,ale tak odebrałam zdanie następującej treści: "ty nic nie szukasz, to po co tu jestes ?????????????????????????????????????????" Pytanie do dziewczyn - czy wy czasem w trakcie rozmowy netowej nie macie wrażenia, że bierzecie udział nie w miłym dialogu dwojga osób, ale przesłuchaniu? Czy to tylko ja mam takie odczucia... może jestem przewrażliwiona...? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: z dystansu 28.08.08, 13:13 Aga, ja też jestem na cafe) I powiem Ci, że tam i tak jest stosunkowo wysoki poziom. A może dasz się znaleźć??) Odpowiedz Link
aga.andro Re: z dystansu 28.08.08, 13:21 łobuz... mogę dać się znaleźć, ale uprzedzam - aby zminimalizować szanse na powtórkę z rozrywki nie zamieściłam zdjęcia, nie napisałam o sobie prawie nic... może jeszcze zdecyduję się na ujawnienie jakichś informacji, ale póki co... P.S. mój tamtejszy nick znajdziesz na poczcie Zapraszam, jeśli jeszcze masz ochotę Odpowiedz Link