sekia 02.09.08, 11:07 jak to jest, że wciąż spływają, jakby nie było końca? I co gorsza same służbowe, długie i żądające natychmiastowej odpowiedzi ) A co tak mnie jakoś naszło) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorti-one Re: Maile, maile... 02.09.08, 11:09 uuu.... to rzeczywiście ... nie fajnie...i jeszcze odpowiedź natychmiast. Ja jednak bym wolała dostawać je tylko jako prywatne...ehhhh... marzenia Odpowiedz Link
sekia Re: Maile, maile... 02.09.08, 11:49 slw28, a czy trzeba od razu czegoś oczekiwać? Czasem dobre słowo wystarczy, a czasem po prostu chęć wygadania się... Odpowiedz Link
slw28 Re: Maile, maile... 02.09.08, 11:52 No nie trzeba, myślałem jednak, że oczekujesz czegoś, skoro takie maile Cię nie zadowalają i w sumie się nie dziwie. Odpowiedz Link
sekia Re: Maile, maile... 02.09.08, 12:00 slw28, Wolałabym maila z zaproszeniem na jakąś bezludną wyspę, czy przynajmniej spacer, ale nie zawsze życzenia się spełniają. Wracam pracować ) Odpowiedz Link
slw28 Re: Maile, maile... 02.09.08, 12:07 No nigdy nic nie wiadomo, ale może przyjdzie upragniony mail. Odpowiedz Link
wlo79 Re: Maile, maile... 03.09.08, 19:19 ...a czego oczekiwać? za dużo wolnego czasu mam, wiec patrze tu i tam hehe nawet rymem pojechałoMiSię, singiel sporo czasu ma nawet wtedy gdy zupełnie nie jest sam...bo rodzina to nie wszystko jest potrzebny ktoś jeszcze jest by przytulić się. pozdrawiam Ja. Odpowiedz Link
aretah Re: Maile, maile... 02.09.08, 13:27 sekia napisała: > jak to jest, że wciąż spływają, jakby nie było końca? I co gorsza same > służbowe, długie i żądające natychmiastowej odpowiedzi ) > > A co tak mnie jakoś naszło) A do mnie nikt nie pisze.... Niech ktos napisze... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Maile, maile... 03.09.08, 19:37 Przynajmniej ktoś pisze, trudno, że służbowe a nie prywatno-miłosno- flirtujące , ale skoro służbowe tzn. że jesteś potrzebna. Maile zastępują listy, kiedyś było "wysyłaj choć puste koperty", a teraz co? Odpowiedz Link