krzychlater 27.10.08, 09:50 Co byście mogli poświecić lub, z czego zrezygnować lub zrobić dla miłości i przyszłego partnera? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniab1311 Re: Poświęcenie 27.10.08, 10:21 To znowu jest kwestia tego, jak bardzo kochasz, a może czy kochasz w ogóle i jak bardzo Ci zależy i czy partner w ogóle chce od Ciebie jakiegokolwiek poświęcenia... bo nie wiem czy to dobrze jak chce... Odpowiedz Link
anirat Re: Poświęcenie 27.10.08, 15:58 Nie umiem modpowiedziec na to pytanie, bo tak się chyba nie da, ale pamietam takie zakręcenia, kiedy potrafiłam zrezygnować z bardzo wielu rzeczy, o których chyba nawet nie moge napisac, niektóre irracjinalne, ale to sie własnie miłośc nazywa. Nawiązując do innego watku, który jest tak długi, ze juz sie tam nie wpisywałam - to mi nie przeszkadzaja pasje innych i nie chciałabym, żeby ktos na siłe mnie zmuszał do tego czego ja nie lubie, bo to nie ma sensu i pasje nie sa podstawa zadnego związku. ja nie musze podzielac pasji mojego partnera i wice wersa, choc zazwyczaj stram sie podzielac w granicach tzw, zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link