mappi 25.01.09, 14:22 ostrzegam przed przestarzałymi pieczarkami...jak sie je je dusi robia się gorzkie i psuja smak schabu... pod pieczarki można wstawić kogo się chce... ja akurat mam na myśli mój nieudany dzisiejszy obiad... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hesse.1 Re: ostrzegam!!! 25.01.09, 14:44 z"doświadczenia" wiem, że w takich wątkach, to sie lepiej nie odzywać. Odpowiedz Link
mappi pomóżcie... 25.01.09, 15:07 gdzie można kupić "królów przeklętych" ..wszedzie niedostepne w żadnej pozycji...już tyle szukam... pomóżcie...może ktoś wie Odpowiedz Link
mappi Re: pomóżcie... 25.01.09, 15:35 nie mam konta...ale rzeczywiście pewnie tylko tam..bo to stare wydawnictwo dzieki Odpowiedz Link
gapuchna Re: pomóżcie... 25.01.09, 15:37 Podobno w telewizji idzie film. Jeśli to ten sam, co kilka lat temu, to nic specjalnego i faktycznie skiążki lepsze. Odpowiedz Link
gapuchna Re: pomóżcie... 25.01.09, 16:27 Oj, ja się dopiero rozglądam po domu, co jeszcze zrobic )) Odpowiedz Link
finka9 Re: ostrzegam!!! 25.01.09, 15:56 Przepraszam że tak nie na temat,bo rozmowa biegnie juz innym torem.Chciałam tylko powiedzieć ,że też miałam dziś mały wypadek w kuchni-przypaliłam sos do pieczeni.Dodałam trochę kwaśnej śmietany , mnóstwo ziół i wmówiłam wszystkim ,że to według najnowszego przepisu Pascala .Wszyscy byli zachwyceni. Odpowiedz Link
mappi Re: ostrzegam!!! 25.01.09, 16:06 haha...widzisz finka pozytywna siła perswazji ja mogłam wmówić tylko sobie...powiem tak...zjadłam a teraz staram się szybko zapomnieć Odpowiedz Link