mandalek 23.02.09, 10:59 czy Ktoś wie, gdzie jest wiosna? Mam dość śniegu, zimna, wczesnych wieczorów... Każdego dnia można być szczęśliwym, wystarczy się postarać. ---------- 13730054 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frip0 Re: I znowu sypie 23.02.09, 11:00 A mnie aż ciary przechodzą jak pomyśle że już się kończy I hate summer Odpowiedz Link
gapuchna Mandalku, nadejdzie .... :) 23.02.09, 11:03 Naplotkowała sosna, że już się zbliża wiosna, Kret skrzywił się ponuro: -Przyjedzie pewno furą... Jeż się najeżył srodze: raczej na hulajnodze. Wąż syknął - Ja nie wierzę , przyjedzie na rowerze. Kos gwizdnął: Wiem coś o tym, przyleci samolotem. Skąd znowu - rzekła sroka - ja jej nie spuszczam z oka i w zeszłym roku w maju widziałam ją w tramwaju. -Nieprawda! Wiosna zwykle przyjeżdża motocyklem! -A ja wam to udowodnię, że właśnie samochodem, -Nieprawda, bo w karecie! - W karecie? Cóż pan plecie? Oświadczyć mogę krótko, że płynie własną łódką! A wiosna przyszła pieszo. Już kwiaty z nią się spieszą, już trawy przed nią rosną i szumią: - Witaj wiosno! Odpowiedz Link
ninka.1 Re: Mandalku, nadejdzie .... :) 23.02.09, 11:08 Ehh...aż mi się cieplej zrobiło... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mandalku, nadejdzie .... :) 23.02.09, 12:11 Ja już tęsknię za takim słońcem, takim kolorytem, takimi baziami Odpowiedz Link
mappi Re: Mandalku, nadejdzie .... :) 23.02.09, 12:17 mój ulubiony wiersz...dzieciństwa ech Gapuchna Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mandalku, nadejdzie .... :) 23.02.09, 12:19 Prawda, że dobrze jest czasem zatonąć w takich kochanych bzdurkach )) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: I znowu sypie 23.02.09, 12:47 ja też mam dość sniegu a ten jak na złość ciagle przybywa, wczorak w nocy sypał, i sypał... marzę o wiośnie słońcu ciepłych porankach.... i wreszcie będę mogła założyć półbuty Odpowiedz Link