uny Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 00:00 kto wie. ale w tej chwili Warszawa wchodzi w gre. Odpowiedz Link
uny Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 00:04 no dobra -niech bedzie Toruń. sam sie czasami zastanawiam czy ze mną jest wszystko w porządku -jak mi odbije to i do Torunia zawitam (w celach kulturalnych rzecz oczywista) Odpowiedz Link
gapuchna Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 00:15 )) No to zerknę do repertuaru. jest taka fajna jakby "podscena". Kawiarnia "Maska", w tym samym budynku i ci sami aktorzy. Mają świetne recitale muzyczne. To to mogę w ciemno polecić Odpowiedz Link
pote Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 00:30 Jak w Warszawie do do Romy na Upiora w Operze polecam wybrać się. Tanio nie jest, ale przeżycia niezapomniane Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 08:19 z całym szacunkiem, ale słyszałam różne opinie o upiorze, jedna z nich głosiła, że dla wyrobionego widza to raczej rozrywka taka sobie. moim znajomym jednak sie podobał, kwestia oczekiwań. polecam jezioro łabędzie, ale to opera narodowa. zatańczone wyśmienicie. w kwietniu grają tylko raz. jeśli chodzi o teatr to polecam polonię, chociaż nie wiem, co ostatni grają Odpowiedz Link
pote Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 10:31 Rozumiem. Sam bywam w teatrze bardzo okazjonalnie i zdaje sobie sprawę, że Upiór to strasznie efekciarskie i (to chyba będzie odpowiednie słowo) komercyjne przedstawienie. Co nie zmienia faktu, że fajnie się ogląda spadający żyrandol i kilka innych sztuczek . Odpowiedz Link
finka9 Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 08:29 Gorąco polecam -"Kolacja dla głupca" teatr Ateneum w Warszawie.Świetna komedia w doskonałej obsadzie.Sprawdziłam. Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 09:40 Mam pytanie-prośbę trochę na uboczu. Parę lat temu późnym wieczorem trafiłem na występ nowoczesnego baletu irlandzkiego (w TVP2). Niestety, nie od początku, więc bez czołówki z nazwą, nazwiskiem prowadzącego. Przeżyłem duchową ucztę. To był taniec założyciela i jego zespołu. Nieprawdopodobna maestria. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie może zechce łaskawie jakiegoś linka, albo chociaż namiary? Odpowiedz Link
joaszkaa Balet? 18.03.09, 09:41 byłam na balecie "jezioro łabedzie" wrazenia niesamowite, przedstawienie zachwycające,zreszta muzyka tez. polecam Odpowiedz Link
uny Re: dziękuje wszystkim za podpowiedzi 18.03.09, 10:12 zastanawiam sie nad tym "upiorem" i teatrem Jandy (Polonia). kurcze dawno nie byłem w teatrze. czas to zmienić Odpowiedz Link
ewamag12 Re: dziękuje wszystkim za podpowiedzi 18.03.09, 10:41 zależy na co chcesz iść, jeśli na komedię to polecam w Kwadracie Szalone nożyczki, a jeśli cos poważniejszego to w Małym Poduszyciel i teatr Jandy. Nie byłam, ale kto widziala to dawal dobre recenzje Porucznik z Ishmore we Współczesnym. Odpowiedz Link
dwagrosze Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 10:28 Niebezpieczne Związki, w teatrze na Żoliborzu, chyba Teatr Komedia. Jak lubisz damskie piersi na wierzchu... Luźne, można się pośmiać, około dwóch godzin. Bez specjalnych męczarni, ale i wodotrysków Odpowiedz Link
clooney_g Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 10:38 uny napisał: > polecicie coś? > Tak. Teatr jednego aktora. Ciebie... Widownią lustro może być ! Odpowiedz Link
uny Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 10:46 ćwiczyłem to ostatnio. do niczego -klapa rzekłbym Odpowiedz Link
dwagrosze Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 11:28 Jeśli nie obrzuciłeś się jogurtem, to tak zle nie było... Odpowiedz Link
clooney_g Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 14:00 uny napisał: > ćwiczyłem onanizm ostatnio. do niczego - klapa rzekłbym ojoj ! taka farsa ! Odpowiedz Link
uny Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 14:29 boli ciebie coś człowieku? problem masz? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: do teartu bym poszedł... 18.03.09, 14:30 eeee, uny, luzuj, to nawet zabawne Odpowiedz Link