bianco.bianco 23.03.09, 11:24 Drodzy koledzy - czym jest dla Was seks ? Czy potraficie spotykać się z kobietą wyłącznie dla niego ? Poważnie pytam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktoj-akto Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 11:52 Wyłącznie dla niego, to juhas z owcą. Czasem dla odmiany - z kozą. Odpowiedz Link
kawamija Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 12:05 bianco.bianco napisała: > > Drodzy koledzy - czym jest dla Was seks ? > Czy potraficie spotykać się z kobietą wyłącznie dla niego ? > > Poważnie pytam. Nie odpowiem .........z 2 powodów. Po pierwsze bo pytasz powaznie ;- ) a po drugie tylko jakis kolegów........................ Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 12:53 Dobra. Kobiety tez moga sie wypowiadac Odpowiedz Link
amicek Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 13:10 Ależ oczywiście! To tyczy się zarówno mężczyzn jak i kobiet. Oczywiście tylko tych nie będących w stałych związkach Wiesz bianco.bianco jak od "takich spotkań" poprawia się cera Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 13:12 A podobno to o cerze - to mityczne? Hm... DD Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 13:17 Żeby mieć pewność, że mityczne (lub nie) to trzeba dokłaaaaaadnie i solidnie sprawdzić Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 13:29 Ale zalecałbyś zewnętrznie czy wewnętrznie? Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 13:32 gapuchna napisała: > Ale zalecałbyś zewnętrznie czy wewnętrznie? No to nam gapuchna poleciala po bandzie )) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 13:35 Bianco - ja już osiemnastkę skończyłam kilkanaście lat temu ))))))))) Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 13:37 gapuchna napisała: Bianco - ja już osiemnastkę skończyłam kilkanaście lat temu ))))))))) Ja też. Ale zeby tak wprost zapytac. Gapuchna jestes boska Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 13:38 Wiesz, ja już dawno zauważyłam, ze kluczenie nie prowadzi do niczego dobrego. Na innym forum panowie udzielili mi odpowiedzi, ze należy wprost i czytelnie. Więc wyciągam wnioski z podpowiedzi Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 13:37 Mam na myśli wszystkie aspekty Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 13:40 vertigo5 napisał: > Mam na myśli wszystkie aspekty No to juz wiemy, jaki rodzaj seksu kolega vertigo preferuje )) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 13:41 No to juz wiemy, jaki rodzaj seksu kolega vertigo preferuje )) -a ależ nie wynika takie stwierdzenie z tej wypowiedzi..... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów i nie tylko ;-))) 23.03.09, 13:40 No proszę - proste pytanie - prosta odpowiedź. DD Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 13:12 Owszem, można tylko dla seksu, ale znacznie lepiej jak towarzyszy trochę temu seksowi choć trochę ciepłych wzajemnych uczuć. Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 13:28 Hmmm. Dwa razy powtorzyles slowo "troche". To ile tego "troche" musi byc, zeby pojsc do lozka ? )) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 13:42 chcialbym zauwazyc ze zeby pojsc do lozka to musi sie pojawic zwykle pozadanie a nie koniecznie milosc Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 13:45 Ale z miłością jest bezpieczniej, bo jak pan - powiedzmy, ze nie stanie ..... na wysokości zadania, to kochająca zawsze utuli i powie: .... nic to Baśka, nic to! Bez miłości usłyszy: spadaj! Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 13:44 Uzyłem słów "trochę" z prostego względu - po traumie jakim był dla mnie rozpad mojego malżeństwa boję się takiego uczuciowego zaangażowania które mogłoby znów sprowadzić na mnie emocjonalne nieszczęścia... Żeby pójść do łóżka warunki muszą być dwa - kobieta musi mi się podobać i musi być osobą z którą z ogromną przyjemnością będę mógł spędzać czas w sposób z igraszkami łózkowymi nic wspólnego niemający Naturalnym jest, że w życiu nie poszedłbym do łóżka z kobietą która jest czyjąś żoną czy zyje w nieformalnym związku z innym facetem Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 13:49 Jakiś szlachetny ........... upajam się ........... Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 13:53 A śmiej się. Ale ja wiem jak zdrada straszliwie boli... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:06 Nie wiem, jak boli zdrada. tego nie doświadczyłam. Ale wiem, jak boli odejście. Och, Vertigo, ja nie śmieję się, ani nie kpię. Ja chcę humorem nadrobić własne smutki. Ale to już sobie kiedyś wyjaśnialiśmy Zawsze jeszcze może zostać rozmowa o Bobkowskim. Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:12 Ale dylemat, sam nie wiem co ciekawsze - seks czy Bobkowski Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:19 Przez seks do Bobkowskiego (toż on chyba też jakieś życie erotyczne musiał prowadzić???) Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:21 No, małżonkę miał. Może nawet posiadał czasami Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:37 Wiesz, obawiam się jednak - ale opieram się tylko na pozorach, ze faktycznie - od czasu do czasu. W końcu kiedyś pisać musiał. A seks ma to do siebie, że jak jest dobry, radosny i spełniony, to zabiera każdą wolną chwilę. Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:44 Ostatnie zdanie zapewne jest rodzajem świadectwa osobistego, czyż nie ?? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 15:07 Tak. Nie kryję - to bardzo piękna część życia. Szkoda, ze czasem ludzie to wulgaryzują. Ale już żart, nawet mocny, nie odstrasza A seks? och, dotyk to coś boskiego. To nie musi być zaraz wszystko, od a do z. Muśnięcie wierzchem dłoni policzka może ekscytować...włosy ....., nawet czuły uśmiech ma w sobie moc afrodyzjaku Ale tu chyba musi jednak działać miłość... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 16:19 gapciu, ładnie to napisałaś mmmmmmmmmmmmmm..... Odpowiedz Link
robert.83 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 13:55 Dobrze prawisz. Dodałbym tylko tyle, że nie popłynąłbym z kobietą, o której wiedziałbym, że coś więcej sobie obiecuje względem mnie. Nie umiem wykorzystać tak laski (ku własnemu zaskoczeniu to stwierdzam, ale dobrze mi z tym). Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:11 Az dwa warunki trzeba spelnic, zeby dostapic tego zaszczytu Punkt 1 - wyglad. Jestem blondynka. Moze byc ? Punkt 2 - spedzanie wolnego czasu. Tutaj poprosze o podpowiedz Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:15 AD 1) kolor włosów istotny nie jest AD 2) Czas wspólny to np. oglądanie podobnych filmów, czytanie podobnej literatury, chodzenie po górach... Acha, no i ważne jest baaardzo posiadanie poczucia humoru Tobie tego na pewno nie brakuje Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:21 vertigo5 napisał: AD 1) kolor włosów istotny nie jest Super AD 2) Czas wspólny to np. oglądanie podobnych filmów, czytanie podobnej literatury, chodzenie po górach... Acha, no i ważne jest baaardzo posiadanie poczucia humoru Tobie tego na pewno nie brakuje Znaczy sie pierwszy etap wstepnej selekcji zaliczylam Az sie boje zapytac jaki bedzie drugi Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:23 Chyba nie będzie, bo admin nas zbanuje za nieobyczajność Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:26 vertigo5 napisał: >Chyba nie będzie, bo admin nas zbanuje za nieobyczajność Zawsze pozostaje poczta gazetowa Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:34 A jak i ona jest monitorowana ? Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:46 vertigo5 napisał: A jak i ona jest monitorowana ? Moze gadu gadu nas uratuje Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:54 Albo skype - to i cielesne i intelektualne walory sobie nawzajem ocenimy Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:20 Bianco - to ty o sobie założyłaś wątek? Hmmm, oj dziewczynko, dziewczynko ))) Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:23 gapuchna napisała: Bianco - to ty o sobie założyłaś wątek? Hmmm, oj dziewczynko, dziewczynko ))) Ciiiiiii Gapuchna. Nie dekonspiruj mnie. Jak sie zalapie u Vertigo i bedzie ok, to dam Ci znac. Ja tam nie jestem taka. Podziele sie Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:29 Nie nie, ja z vertigiem to raczej o literaturze DDDD Seks zostawiam dla was )) (ale słówko skapnąć możesz, tak w ramach sojuszu kobieco-kobiecego ) Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:32 Mowa. Bedzie relacja z pierwszej reki Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:38 ))))))))) (czy to już wielka bezczelność, jeśli o zdjęciach napomknę?) Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:44 Zdjęcie oczywiście Umieścimy na jakiejś stronie, Ty wyślesz smsa pod podany numer za jakieś 9 zeta plus VAT i pooglądasz Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 14:44 gapuchna napisała: > ))))))))) > > (czy to już wielka bezczelność, jeśli o zdjęciach napomknę?) Uffff. Dobrze, ze o transmisje LIVE nie poprosilas Pomysle o tych zdjeciach. Moze Vertigo ma jakas palme w domu, to bede miala gdzie ukryc aparat Odpowiedz Link
gapuchna Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 15:09 O matko jedyna - to kiedy się spotykacie??????? Uszy już mi płoną DDDD Odpowiedz Link
mar-ek_001 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 18:50 Sex to coś cudownego ale sam sex to nie może na krótką metę ale nic więcej jednak było by czegoś brak i nie każdy tak lubi i chce Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 20:14 sex łączy ludzi: przynajmniej na kilka minut ewentualnie na kilkanaście minut Odpowiedz Link
konrad.80 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 20:30 Z przerwami to i czasem na kilka godzin Odpowiedz Link
konrad.80 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 20:51 Przyuwazylem, ze cala ta gatka szmatka, o tym ze Wy kobiety, chcecie partnera na stale, to jeden wielki kit, Wy tak naprawde chcecie polaczenia na kilke, kilkanascie min i to Wam wzupelnosci wystarcza Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 20:57 oczywiscie, ze chcemy parnera na stałe, z ktorym laczymy sie na kilka, kilkanascie minut i tak do konca zycia dzien w dzien, noc w noc. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 22:19 "i tak do konca zycia dzien w dzien, noc w noc." To, Moja Droga, są obiecanki cacanki. Albo dotychczas miałem pecha. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Seks - pytanie do facetów 23.03.09, 20:44 a czasem to nawet na dłużej Odpowiedz Link