Dodaj do ulubionych

kurczę...

27.04.09, 12:52
Ktoś próbuje wystawiać na próbę moją wrodzoną skromność... wink Jak dalej będą
podlinkowywać moje wątki na głównej to normalnie przestanę pisać big_grin !!!
P.S. Dawno się tak nie pośmiałam big_grin
Obserwuj wątek
    • rumunska_ksiezniczka Re: kurczę... 27.04.09, 13:20
      to chyba jakoś cyklicznie się zmienia, bo teraz królują stare mężatki ;-PPP
    • hesse.1 o kurcze, o w morde.. ;) 27.04.09, 14:06
      a kurczę, to tak po inteligętnemu? wink
      • aga.andro Re: o kurcze, o w morde.. ;) 27.04.09, 14:18
        Hmmm lubię kurczaczki - i uwielbiam używać polskich literek - czasem nadużywać
        nawet ;P. A do ynteligęta brak mi kilku dyplomów wink
        • hesse.1 Re: o kurcze, o w morde.. ;) 27.04.09, 14:30
          jeszcze są skurcze i skurczybyki i skurczysyny i skubani pośród kurczaków smile , a
          w dyplomach jenteligencji siła wyrazu
          i negocjacji, bo o perswazji to myślę jak o wyrafinowanym terroryzmie.., ale to
          tak na złość czasem. Może jeszcze nie ten czas? Może jeszcze nie dorosłem i nie
          dojrzałem? Widząc wszelakie niuanse mógłbym stać sie uniwersalną i poręczną
          skarbnicą wiedzy, a tego wręcz nie chcę, bo kto wówczas będzie mną? wink
          • aga.andro Re: o kurcze, o w morde.. ;) 27.04.09, 14:45
            Nawet nie będę udawać, że rozumiem co piszesz, bo mam wrażenie, że piszemy w
            zupełnie różnych językach.
            • hesse.1 Re: o kurcze, o w morde.. ;) 27.04.09, 14:48
              zrób rozbiór zdań.. nie myśląc przy tym zbyt perwersyjnie, a okaże się, że
              prościej już być nie może. zresztą, cóż znaczą słowa, jeśli rezonans tkwi i
              brzmi gdzieś indziej?
              • aga.andro Re: o kurcze, o w morde.. ;) 27.04.09, 14:55
                Hesse - ostatnio dochodzę do wniosku, że zupełnie niepotrzebnie chcę wszystko
                zrozumieć, i chcę, żeby zrozumiano mnie. A przecież to i tak niemożliwe - pozwól
                zatem, że na Twoich postach poćwiczę hamowanie tych niezdrowych zapędów wink
                • hesse.1 Re: o kurcze, o w morde.. ;) 27.04.09, 15:08
                  "aga.andro napisała: Hesse - ostatnio dochodzę do wniosku, że zupełnie
                  niepotrzebnie chcę wszystko zrozumieć, i chcę, żeby zrozumiano mnie. A przecież
                  to i tak niemożliwe..."

nosz DOKŁADNIE jest tak jak Piszesz.
                  Popatrz- zacytuję tu siebie: Może jeszcze nie ten czas? Może jeszcze nie
                  dorosłem i nie dojrzałem? Widząc wszelakie niuanse mógłbym stać sie uniwersalną
                  i poręczną skarbnicą wiedzy, a tego wręcz nie chcę, bo kto wówczas będzie mną?

Zapytam i nie zażądam odpowiedzi: czyż nie lepiej być sobą wtedy, gdy jest to
                  najmocniej potrzebne. Czyż wtedy nie stajemy się Bardziej Atrakcyjni i
                  Fascynujący dla innych. Z Aglają ( dobrze piszę? wink ) też był ten problem.. hehe

, a kurczaki to tylko przykrywka, zresztą.. są i takie, które dużo rozumieją
                  same z siebie i wcale się tym nie przejmują zbytnio.. wink
                  • aglajaaa Re: o kurcze, o w morde.. ;) 27.04.09, 17:51
                    Kto mnie rusza??wink Nie wolno burzyć mojego spokojuwink
                    Nie, Stepowy... źle!!! Agłaja!!!
                    Agłają, Agłaji...wink No, ale ja przecież nie będę uczyć Poetysmile ani innych pomniejszych językoznawcówsmile
                    Ech... nikt nawet nie wie skąd ta Agłaja pochodzi... Smutno mi...
                    faktem jednak jest, że mnie nie wszyscy rozumiejąwink a ja czasami udaję, że kogoś nie rozumiem... ale zważywszy na moje różnorodne „braki” mam prawo nie rozumieć czasamiwink
                    A bywa, że nic zupełnie nic nie rozumiem... czasami fajnie się tak poczuć, naprawdęsmile szczególnie wśród pojęć technicznych...

Aga, ale już smutki uciekły daaaaleko?wink
                    • aga.andro Re: o kurcze, o w morde.. ;) 27.04.09, 21:24
                      smutki jeszcze się czają po kątach, ale coraz mizerniejsze wink
                      • aglajaaa Re: o kurcze, o w morde.. ;) 27.04.09, 21:29
                        smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka