rumunska_ksiezniczka 15.05.09, 19:44 czy w nazwie forum nie powinno być przecinka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 19:48 o to to to....kropek tam brakuje;DDD Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 19:56 jakich kropek? samotni... łączmy się. <- o tak? Odpowiedz Link
dwagrosze Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:11 A ja bym samotnych w cudzusłów wział, oj wziął bym... Odpowiedz Link
dwagrosze Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:14 Nie powiem Ci, bo znowu wyciągniemy wątek... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:15 a wyciągajcie sobie co tam chcecie ;-PPP Odpowiedz Link
gapuchna Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:16 Mnie się nic nie uda wyciągnąć! Ja nie ten egzemplarz Odpowiedz Link
gapuchna Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:16 Patrz - dwa dni mnie prawie nie było, a ty strachliwy się zrobiłeś.... Odpowiedz Link
dwagrosze Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:17 Ja wiem czy strachliwy, poprostu bardziej się rozglądam... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:11 liczy się treść ale pisownia również. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:13 takie kropeczki, jak majteczki w kropeczki łohohoho taaaak, kropeczki. proszę pana admina, proszę Odpowiedz Link
hesse.1 Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:45 kurde.. zjadło mi myślnik: samotni- łączmy się. z wielokropkiem bym uważał.. sam już nie stosuję, zastępując go dwiema.. hehe wielokropek zaciera zbyt dużo, więc lepiej czasem z niego zrezygnować, no chyba, że czasem chce się pomarzyć. To forum jest niezwykle tolerancyjne i przyjazne, więc pole do popisu ma tu każdy potencjalny "emotikon" Zresztą ta zabawa interpunkcyjno-słowna rozgrywa się także werbalnie w mowie potocznej w której znaleźć można mnóstwo ekwilibrystycznych brzmień danego sensu wypowiedzi. hehe Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:46 dobra, weź nie pierdziel, tylko wstaw ten myślnik, nooo! Odpowiedz Link
dwagrosze Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:49 A ja go lubię czytać, bo nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:56 no dokładnie - aleee osohozi? Odpowiedz Link
hesse.1 Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:01 "W języku polskim myślnik używany jest najczęściej:przed wyrazami, na które chcemy zwrócić uwagę, np.: Przede wszystkim nie lubię w tobie" – głupoty i tępoty, eee.. znaczy braku otwartości.. hehe.. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:04 ogólnie podałem przykład zastosowania myślnika.. P.S. Księżniczko- a co znaczy to: ;-# ? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:05 to znaczy, że zaraz cię ugryzę! co ty na to? Odpowiedz Link
hesse.1 Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:29 WoW!!! "Siostro"- nie tak ostro.. Bloody Kisses? video.libero.it/app/play?id=9a4965e8d57772a14567ce9d27894e58 www.youtube.com/watch?v=dg7qS2_TYjk Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:31 gdzie cię ugryźć? no powiedz? od dawna o tym marzysz, cooo? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:11 oj hesse, rośniesz w moich oczach! ale... ten myślniczek coś nie po środku wyszedł, jakby bliżej samotnych a nie łączenia się. rozumiem, że to efekt zamierzony. ale co oznacza? ;-P Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:23 hesse - rośniesz coraz bardziej! podoba mi się teraz Odpowiedz Link
hesse.1 Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:11 sugestia, nakaz: samotni , łączmy się. propozycja: samotni łączmy się. w domyśle, ( a może?) prośba: samotni ... łączmy się ... plisss... do sugestia do przemyślenia: samotni łączmy się. hmmm.. hehe.. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 20:11 kropki... kropki... kropki... Przecinki coś oddzielają, jakieś fragmenty, części. A kropki..kończą lub pozostawiają coś niedopowiedziane, zostawiają miejsce na refleksję... /taaaak... znowu ten nastrój na kropki/ Odpowiedz Link
aglajaaa Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:12 Ja się wcale nie przyczepiam, wcale... Ale myślnik(?) To co chcecie zaakcentować??? A przed myślnikiem spacji nie powinno być? A tak w ogóle to dlaczego samotni? A dlaczego łączmy się? A jak się łączyć? Sorry, doła mam To się przyczepiam, nie bierzcie mnie serio - dziś... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:14 boże, jak ja uwielbiam, kiedy ty się czepiasz! rób mi tak, rób i wyłaż z tego doła. chodź na imprezę w sąsiednim wątku Odpowiedz Link
aglajaaa Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:18 eeee... ja aspołeczna jestem... zbytnio się odizolowuję ostatnio, chyba znów coś buduję... A imprezę to dziś "olałam" jedną... integracyjną... To beznadzieja, bo po ci integrować się z ludźmi, z którymi dotąd nie złapałam porozumienia? Że niby przy alkoholu wszyscy się pokochają? A od poniedziałku znów wyścig szczurów... eeee... Wam też imprezę tylko mogę popsuć. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:20 ja nie namawiam, bo po co? sama musisz chcieć! Odpowiedz Link
aglajaaa Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:31 taaak... Problem w tym, że ja chyba nigdy nie chcę... A jak wyciągną "za uszy" zawsze jest super No, ale pewnie wszyscy też już mają dość tego wyciągania... a ostatnio z inicjatywą własną, kiepsko... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:29 czasem warto wbrew sobie iść na taką integracyjną imprezę... zrobić coś wbrew sobie... wiem i rozumiem ,,taką '' aspołecznośc czesto przerabiałam i przerabiam a nastroje... nie można być cały czas uśmiechniętym.... od czasu do czasu trzeba naładowac akumulatory optymizmem Odpowiedz Link
robert.83 Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:26 > To się przyczepiam, nie bierzcie mnie serio - dziś... Chłopakyyyy!!!! Bierzemy ją! Serio!! O tak mamy nie brać? Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:31 Robert, leć na imprezę obok. Dwagrosze nie ma konkurencji Odpowiedz Link
aglajaaa Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:35 Jeżeli "bierzemy" miałoby oznaczać przyłączenie się do wycieczki rowerowej lub coś tego typu... wskoczenie na listę rezerwową, to "brać" można (chyba)) Innego znaczenia sobie nie przypominam.. Oj, Robercie.. leć na imprezkę Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:37 Nalewam następnego drineczka. Może Aglajaaa masz ochotę ? Odpowiedz Link
aglajaaa Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:42 Hmmm... ochotę to może i mam... ale pić mogę tylko, gdy obok jest ktoś, kogo znam i ufam... by nie przesadzić.. nie tylko z piciem... No, ale może coś znajdę u siebie... w Wy czym dzielicie? Bianko, ty mnie normalnie namawiasz do zarzucenia abstynencji, będziesz mnie miała na sumieniu Odpowiedz Link
clooney_g Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:34 rumunska_ksiezniczka napisała: > czy w nazwie forum nie powinno być przecinka? Nieważna ortografia. Ważna miłość nasza jest ! Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: samotni, łączmy się. 15.05.09, 21:36 na imprezę w wątku obok - ale to juuuuż! Odpowiedz Link