06.06.09, 16:41
Nie ma sensu?
Obserwuj wątek
    • robert.83 Re: To Forum 06.06.09, 16:55

Bardzo przeciwniesmile.
    • basia799 Re: To Forum 06.06.09, 17:04
      ma
      dla mnie
      fajnie tak poczytac, czasem coś napisac..smile
      • listopad02 Re: To Forum 06.06.09, 17:10
        A ja chce znaleźć odpowieź jak nie być samotnym, i nie być samotnym.
        Nie chcę tylko czytac i pisaćsmile
        Masz jakies rady?
        • czarny.onyks Re: To Forum 06.06.09, 17:23
          wiekszośc szuka odpowiedzi na takie pytanie....

czasem wystarczy się umawiać z ludzmi
          czasem trzeba coś zmienic...

a czasem tak sie zastanawiam, czy aby nie trzeba pogodzić z samotnością....
          • listopad02 Re: To Forum 06.06.09, 17:27
            Pogodzić nigdy.
            • czarny.onyks Re: To Forum 06.06.09, 17:29
              brawo dla tego panawink
              skoro jest chęć i siła woli nie jest żlesmile
              powodzeniasmile

a ja muszę uciekać do garów;D
          • altea7 Re: To Forum 06.06.09, 17:30
            Żeby być z kimś, trzeba poznać siebie i nauczyć się być ze sobą.
            Może jest tak, że nie każdy będzie z kimś... tak też się może zdarzyć...

• listopad02 Re: To Forum 06.06.09, 17:35
              Ja sie tego nauczyłem lub ucze, a właśnie, samotność prowadzi czasem na manowce, potrzeba bycia z ludźmi sprawia że spędzam nieraz czas z osobami i w miejscach w których/z którymi nie chciałbym być.
              Czasem lepiej samemu poczytać książkę.
              • altea7 Re: To Forum 06.06.09, 17:48
                Dobrze, że się uczysz smile. Człowiek to "istota stadna", ale moim zdaniem - nie za
                wszelką cenę. Już wiem, że mając do wyboru kiepskie towarzystwo, czy czas, by
                pobyć z sobą, wybiorę to drugie.
                • listopad02 Re: To Forum 06.06.09, 17:53
                  Właśnie, ja niepotrzebnie się dostosowuje do innych tracąc siebie. Za wszelką cenę, tak bywa, a później niewygodne uczucie.
                  Dziś robie to co chcę, chyba nic, poczytam, posłucham muzyki.
                  • altea7 Re: To Forum 06.06.09, 18:00
                    Dobrze, że to zauważyłeś. Teraz możesz z tym coś zrobić. Oczywiście, jeśli tego
                    chcesz. Uwielbiam robić, to , co chcę... nic... Czas, by poczytać, odłożone
                    książki, gazety, leżące stosami, bo wciąż coś ważniejszego...
                    • listopad02 Re: To Forum 06.06.09, 18:01
                      Ja kupuje miesięczniki, a nic nie czytam, poczytam dziśsmile
                      • altea7 Re: To Forum 06.06.09, 18:09
                        Mam podobnie, kupuję ogrom gazet. Taka rodzinna tradycja, gdzie sporo się
                        kupowało. Mam tak i ja. Nie wyobrażam sobie dnia bez papierowej Wyborczej nad
                        kubkiem porannej kawy, a miesięczniki, kupuję i czytam zachłannie, choć coraz
                        trudniej o dobry artykuł.
                        • listopad02 Re: To Forum 06.06.09, 18:13
                          Ja sobie muszę to dziś przeczytać, tak przypadkiem znalazłem.
                          www.charaktery.eu/razem/1525/Wybieram-to-przed-czym-uciekam/1/
                          Ja zrezygnowałem z kupowania niektorych miesięczników, kiedys kupowałem nieprzerwanie latami, ale poźniej jak zobaczyłem że kupuje i nie czytam od miesięcy to porzuciłem, teraz nieregularnie kupuje.
                          • altea7 Re: To Forum 06.06.09, 18:22
                            Czytam Charaktery, choć miewają lepsze i gorsze numery. Zresztą, jak wszystko.
                            Tu akurat sporo prawdy ...
                            • listopad02 Re: To Forum 06.06.09, 21:08
                              Ja poczytuje czasem, właśnie nieregularnie, a kupuje jak temat z okładki mnie zainteresuje.
                              Jednak nie sądze by te artykuły dużo zmieniły, trzeba samemu pracować nad sobą.
    • uny po czym wnosisz? 06.06.09, 17:10
      jak wyżej.
      • listopad02 Re: po czym wnosisz? 06.06.09, 17:45
        Wiesz ja spędziłem kilka lat na pewnym forum, poznałem stamtąd ..oj ..dziesiątki osób w realu, i chyba skończyłem pewien etap, to było całkiem cos innego, i może niepotrzebnie porównuje.
        Trafiłem tu, zeby coś rozwiazać, bede próbował.
        A napisałem tak, bo własnie nie wiem, jaki jest tu sens, wogóle internet, tego typu kontaty itd.
        Jakbym podsumował, to jednak bardzo dużo mi one dały.
        Moze taki sens, kontakt z ludźmi.
        • robert.83 Re: po czym wnosisz? 06.06.09, 18:21
          Mogę się przyłączyć do dyskusji?

Wiki:
          Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.

Ja w tytule okna widzę:
          Re: po czym wnosisz? - Samotni - łączmy się. - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Czyli jak dotąd się zgadzawink

Pytanie o sens forum jest jak pytanie o sens samochodu czy sens butów. Ot, jakiś twór człowieka mający ułatwiać mu życie. W jakiej materii forum może utrudniać lub ułatwiać cokolwiek? Skoro tylko rozmawiamy, to pewnie chodzi o rozmowęwink. Forum jest tworem człowieka ułatwiającym rozmowę. Nie wiem jaki jest sens życia... nie wiem jaki jest sens kontaktów międzyludzkich... nie wiem jaki jest sens rozmowy... nie wiem jaki jest sens forum. Mogę się tego tylko domyślać.

A tak serio traktując Twoje pytanie. Ostrzegam, że odpowiedź będzie bardzo subiektywnasmile... No więc dla ludzi z nie do końca poukładanym życiem/harmonogramem dnia/sytuacją osobistą... forum jest kanałem interakcji z ludźmi. Jak suplement diety. Względnie łatwo tu porozmawiać o tym na co masz ochotę, nie do końca trzeba brać do siebie zdanie innych (nie tyle, co podczas fizycznej rozmowy), zawsze można zakończyć temat i całą znajomość... nie trzeba się umawiać tygodniami. Zobacz jak ciężko warszawiakom się spotkać w rzeczywistości! A tu? Jesteśmy regularnie. Bez forum, bez czytania wypowiedzi osób z którymi czasem całkiem się nie zgadzam (z którymi bym nie rozmawiał, nie mając wspólnego języka) byłbym uboższy. Nie dałbym szansy ich poglądom przeniknąć do mojej makówki.

Nie spotkałbym też w rzeczywistości ciekawych osób. TYCH konkretnie osób.
          • listopad02 Re: po czym wnosisz? 06.06.09, 20:07
            Forum powinno wyjść do reala, taki cel i sens smile
    • dwagrosze Re: To Forum 06.06.09, 17:13
      Przecież nikt nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje...
      Jest tyle innych fajnych np: Brak kłótni w małżeństwie, Forum smakoszy kwaszonej fasoli, Dla lubiących miętówki i szczypior wprost z doniczki, czy Forum miłośników sznytów i innych fetyszy...
      Trza tylko poszukać, a nie pisać, że sensu nie ma, jednym słowem - noł senstongue_out
    • altea7 Re: To Forum 06.06.09, 17:14
      A co ma sens? I czy wszystko musi mieć sens?

A tak w ogóle to "Dzień dobry" smile

A ja wciąż chora w domu sad Co to za lato?
      • 17lipiec1976 Re: To Forum 06.06.09, 17:17
        Malwo to wiosna jest przeciez, lato za 2 tyg
        • altea7 Re: To Forum 06.06.09, 17:24
          Niby racja, ale tej wiosny to też nie było w nadmiarze smile
      • listopad02 Re: To Forum 06.06.09, 17:31
        Nie musi miec sensu, wystarczy czuć dobrze i czuć się dobrze.
        Może małe ilości snu i za duże ilości kawy skłaniaja mnie do takich refleksji. Tak to działa zdecydowanie depresyjnie.
        Dzień dobry, dopiero wstałaś?smile
        Pogoda jest koszmarna, ja dziś niegdzie nie wyruszam i nie byłem, chyba że cud.
        Przeziębiłaś się, to zjedz cos ciepłego i wypij cos ciepłegosmile
        • altea7 Re: To Forum 06.06.09, 17:42
          Oj, rzeczywiście wygląda mi to na Twój gorszy dzień. Brak snu wiele wyjaśnia
          smile, ale nie a tyle. Proszę tu nie rozsiewać dodatkowych smutków, tylko
          optymistycznej spojrzeć na światsmile
          Wstałam ponownie smile Piję, łykam a paskudztwo jak się przyczepiło to nie chce się
          odczepić smile
          • listopad02 Re: To Forum 06.06.09, 17:46
            No to trzeba przeleżeć i przespać to paskudztwosmile
            • altea7 Re: To Forum 06.06.09, 17:51
              Nic innego nie robię, no może jeszcze poza klikaniem i czytaniem smile
              Jednak nie lubię chorować.
    • czarny.onyks Re: To Forum 06.06.09, 17:16
      nie ma sensu? ;>wink

a ja je bardzo lubię...choć coraz mniej czasu by tu bywac;/
      te rozmowy o niczym, ranne pogaduchy do kawy...dzielenie się lub nie;> ciasteczkami i napojami...
      i te powazniejsze wątki....opisujące małe i duże ,,doliny'' w naszym zyciu...
      gdzie czasem razniej na samą myśl, że ktoś czuje podobnie jak my, że przezył to samo...
      i te wybuchy smiechu po przeczytaniu niektórych watkówwink

ale najwazniejsze to...te znajomości forumowe:]]]

i właśnie oczekuję niecierpliwie dwóch duszyczek, które jadą do mnie z końca świata na małe co nieco w Krakowie;DD
      • dwagrosze Re: To Forum 06.06.09, 17:19
        Śmieszą Cię jakieś wątki?
        Smutno tu przecież ostatnio.
        • czarny.onyks Re: To Forum 06.06.09, 17:21
          ostatnio nie bywałam...
          a wcześniej chyba nie zaprzeczysz, że bywało wesoło...i ekscytująco;P

zresztą teraz też nie powinnam tu siedzieć, inaczej powitam gości pustymi talerzami;DD
          • dwagrosze Re: To Forum 06.06.09, 17:23
            Oj czasem bywało, skleroza co prawda postępująca, ale co nieco pamiętam. Musze sobie kapitana Żbika odkopaćtongue_out
            • czarny.onyks Re: To Forum 06.06.09, 17:25
              HAHA..
              gdybym miała czas...i wenę;D

a tak Żbik pomyka sobie ulicami szukając sensu w bezsensie ...
              może trzeba poszukać dla niego nowej damy sercawink
            • bianco.bianco Propozycja ;-) 06.06.09, 17:30
              Skoro szukasz drugiej połówki (niekoniecznie takiej z procentami) ,
              to wybiesz się jutro na zlot wielbicieli BMW wink

Facetów ci będzie pod dostatkiem. I to w JAKICH furach ! tongue_out
              • czarny.onyks Re: Propozycja ;-) 06.06.09, 17:32
                że niby ja??;DD

oj...chyba nie ten typ;DD
                i daleko, bo jak kojarzę to chyba Warszawasmile
                • bianco.bianco Re: Propozycja ;-) 06.06.09, 17:33
                  No coś Ty Onyks. Nie wyglądasz mi na "lasię" bola z BMki tongue_out
                  • czarny.onyks Re: Propozycja ;-) 06.06.09, 17:49
                    pozory mogą mylić;DD

może po drugiej stronie siedzi blondyna z solarium z duzymi...uszami i slicznymi tipsamiwink
                    nigdy nie wiadomo, z kim mamy doczynienia...

jak ja nie mam czasu to nagle się rozmowa tutaj rozkręca..echwink
                    • bianco.bianco Re: Propozycja ;-) 06.06.09, 18:06
                      Jak będę następnym razem w Krakowie, to koniecznie musimy się
                      spotkać. Koniecznie muszę zerknąć na te tipsy, że o dużych, tych
                      no ... oczach nie wspomnę wink
                      Zdam później relację na forum tongue_out
                • dwagrosze Re: Propozycja ;-) 06.06.09, 17:34
                  A wiecie jak najszybciej zrobić sałatkę z buraków?
                  -Wrzucić granata do bmw.

Proszę się nie czepiać, nie ja to wymyśliłemtongue_out
                  • bianco.bianco Re: Propozycja ;-) 06.06.09, 17:35
                    Mówisz tak, bo ZAZDRASZCZASZ wink
                    Nie masz złotego łańcucha, dresika i łysej pały tongue_out
                    • dwagrosze Re: Propozycja ;-) 06.06.09, 17:46
                      Z tym ostatnim nie do końca bym się zgodził.
                      Ale fakt, dresika nie posiadam i nie zamierzam.
                      Ciężkie życie... ech
                      • czarny.onyks Re: Propozycja ;-) 06.06.09, 17:49
                        na dresik możemy zrobić zrzutkę, skoro pozostałe elementy juz masz;D
                        • gapuchna Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 17:57
                          Tylko zależy, co kto szuka smile

Napisałabym więcej, ale muszą mi wyschnąć paznokcie smile
                          • listopad02 Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 17:59
                            Bordowe?
                            • gapuchna Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 18:00
                              A w życiu! smile Tylko przezroczysty smile
                              • gapuchna Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 18:06
                                Listopadzie, nie martw się, ja też mam dziś zły dzień. Taki do de....

Najpierw na Starówce nie umiałam tyłem wjechać w dziurkę parkingową i pan musiał
                                to za mnie zrobić _ WSTYD! A potem zaszalałam i machnęłam sobie stanik za taką
                                kupę szmalu, że nawet nie napiszę za ile, bo jak zobaczę cyfry, to się
                                rozpłaczę. A samochód miałam dać do klepania i malowania sad((((

W Carrefourze zrobiłam cały kosz zakupów i kartę mi odrzuciło - jest zniszczona
                                i chyba nie czyta i wróciłam bez połowy potrzebnych mi rzeczy. Moje ukochane
                                zakupy kosmetyczno-szminkowe, w pięknej torebce Douglasa zostawiłam w rossmanie.
                                Ale jakaś litościwa dusza się zlitowała i oddała do kasy. Byłabym bez szminki i
                                kredki do oczu. Nawet z tego wszystkiego kulki lodów sobie nie kupiłam, bo
                                spłukałam się do ostatniej złotówki w portfelu, a mojego bankomatu nie widziałam
                                jakoś po drodze.

Wychodzę jeszcze - więc naprawdę nie wiem, czym ten dzień się zakończy.

big_grinDDD
                                • listopad02 Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 18:10
                                  smile
                                  Dzień pełen wrażeń miałaś, ale może wszystko jeszcze przed Tobą skoro jeszcze wychodzisz.smile
                                • altea7 Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 18:19
                                  Gapuchna, jak tak czytam, to Ty nic tylko po sklepach latasz smile

Samochody to powinny same się parkować, szczególnie jak jest mało miejsca big_grin
                                  • listopad02 Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 18:20
                                    big_grin
                                    • altea7 Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 18:29
                                      Co to za uśmiechy? big_grin
                                      • listopad02 Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 18:31
                                        Z tych biegów po zakupach.smile
                                        Ja nie przepadam, jak coś chcę kupić zagladam do internetu i.. ojej, jaki wybór, idzie sie do sklepu i wybór żaden.
                                        • gapuchna Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 18:59
                                          Listopadzie, w internecie też kupuję! Dzień w dzień robię rundkę po allegro smile
                                          Upolowałam kilka dni temu buty mckinleye za 160 zł. Uważam, że to wielka okazja!
                                          A nie miałam takich stricte butów trekingowych. Więc się cieszę, zaoszczędziłam
                                          to, co dziś mogłam upłynnić smile

• listopad02 Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 21:03
                                            Właśnie chce kupić spiwor, plecak, itdsmile
                                            Tego ostatnio szukam.
                                  • gapuchna Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 18:24
                                    Och, bo od ponad roku sieknęło mnie na zakupomanię. Wcześniej było mi to
                                    kompletnie obojętne.

Uwielbiam to - jak nigdy wcześniej!!! Ciuszki, buty, a przede wszystkim
                                    kosmetyki i torebki. Mniammmm.
                                    • altea7 Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 18:39
                                      Zazdroszczę smile Mnie to nie sprawia żadnej przyjemności. Jednak chęć posiadania
                                      zwycięża. Wpadam raz na jakiś czas i wtedy kupuję smile
                                      • gapuchna Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 19:01
                                        Och. to ja mogę łazić codziennie. Nie robię tego, bo z wielu powodów zwyczajnie
                                        nie mogę, no i nie stać mnie na szaleństwa. Ale chodzić po sklepach U W I E L
                                        B I A M smile

Jestem jak jakaś neofitka smile Ale pewnie za jakiś czas mi przejdzie. Cieszy mnie
                                        to, jak to nowość.
                          • kawamija Re: Ma sens. Ma sens! 06.06.09, 23:15

Jak w tytule.(kropka)

a dlaczego ?

odpowiem nieco nieskromnie wink.......bo w przeciwnym razie moja
                            obecność TU byłaby bez sensu..........a tak być nie może smile

-*-*-*-
                            ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś
                            sam.....
                            • hesse.1 Re: Ma sens. Ma sens! 07.06.09, 01:33
                              Więc proszę Kawo: kawałek sensu:
                              Boże wiedzieć chcę
                              Czy wszystko ma na pewno sens
                              Ty jedyny wiesz
                              Co komu z nas pisane jest
                              Jak wytłumaczysz mi znów brak współczucia w nas
                              Tak trudno odróżnić nam dobro od zła
                              Czy wiedzieć chcesz, że z każdym mym dniem
                              Bardziej i mocniej ten odczuwam lęk

Co może przynieść nowy dzień ?
                              Dla Ciebie płacz a dla mnie śmiech
                              Dla Ciebie raj a dla mnie śmierć

"Nie ukrywaj nic
                              Skoro wszystko tak najlepiej wiesz
                              Czy ty nie czujesz nic
                              Gdy ktoś przelewa ludzką krew
                              Jak wytłumaczysz mi znów brak współczucia w nas
                              Tak pełen sprzeczności jest nasz podły świat
                              I czy wiedzieć chcesz, że z każdym mym dniem
                              Bardziej i mocniej ten odczuwam lęk

Dla Ciebie raj a dla mnie śmierć

Pociesz mnie i ucisz mój płacz
                              niech ciszej i ciszej i ciszej
                              sobie łkam

Dla Ciebie raj a dla mnie śmierć"

Kasia Kowalska
                              Co może przynieść nowy dzień
    • aglajaaa Re: To Forum 06.06.09, 20:16
      Jedni nas pogłaszczą po główce, inni nawrzeszczą, jeszcze inni ustawią do pionu,
      są też i tacy, którzy rozbawią, zdenerwują, wyprowadzą z równowagi, zafascynują...
      wątki, nicki, ludzie...
      Nikt nikomu nie nakazuje TU być...
      • listopad02 Re: To Forum 06.06.09, 20:22
        Uciekać?smile
        • aglajaaa Re: To Forum 06.06.09, 20:26
          Sam musisz sobie odpowiedzieć...
          Ucieczka w życiu nie rozwiązuje niczego... dobrze o tym wiemy, a czasami nie potrafimy inaczej...
          Ale na forum nie jest ona potrzebna.. Jesteś tu albo nie. Rozmawiasz albo dajesz sobie spokój i tylko wyrzucasz z siebie nadmiar słów (nadmiar myśli)...
          Poznajesz albo nie masz na poznawanie ochoty... Wchodzisz tu albo unikasz tego miejsca...
          • listopad02 Re: To Forum 06.06.09, 20:38
            smile masz bardzo naukowe podejście.
            A emocjonalnie..
            Ja tu jestem, czy trafiłem, bo wiadomo samotność sprawia mi duzy ból, no i chcę to zmienić, myslę ze czegoś się nauczę, może poznam troche osób.
            Nie chcę, aby to działało na zasadzie swoistego uzależnienia tu w wirualu i braku efektów w realu, nie chodzi nawet o spotkania z ludźmi, a po prostu by coś dzięki temu realnie na lepsze zmienic.
            W zyciu chyba nie uciekam, a się irracjonalnie i jakby poza własna kontrola bronię, robie i mówie cos innego niż chciałbym rzeczywiście, to musze zmienić.
            • aglajaaa Re: To Forum 06.06.09, 21:42
              Naukowe podejście? Jest wręcz odwrotnie, na wszystko reaguję zbyt emocjonalnie, to uczuciami się kieruję nie rozumem... Ja tylko udzielając rad potrafię "madrze" mówić, choć też chyba ni zawsze.. a we własnym życiu nie szkiełkiem i okiem... jednak zawsze czucie i wiara.. i to chyba błąd... Ale trudno się zastosować do własnych radwink

Zaczytałam się w Charakterach, do których podesłałeś tu linka.
              Ja uciekam... to mechanizm obronny, który nie ma sensu... bo co to daje?

A forum... Jako stary samotnik z tego forum (wkrótce pół roku mojej obecności tu, to chyba zbyt długo..) powiem, że nie potrafię tak poznawać ludzi, w oderwaniu od rzeczywistości. Zdaję sobie sprawę, że tu rozmawiam z ludźmi, z którymi w realu nie zamieniłabym słowa, bo nie są z mojej bajki...
              Ty szukasz tu ludzi, Realnych ludzi... Abyś ich poznał i zmienił coś na lepsze.. realniesmile
              • listopad02 Re: To Forum 06.06.09, 21:53
                Ja mam bardzo duże doswiadczenie w poznawaniu ludzi z internetu, nie mam oporów aby kogos poznać, spotkać tak spontanicznie, porozmawiać chwilę. Nie nastawiałem sie i nie nastawiam, ze poznam kogos w internecie i to zmieni moje życie, nigdy nie byłem ani nie próbowałem na portalu randkowym itp., nie zamierzam na raziesmile
                Tak naprawdę trochę zaprzeczę w/w mysli teraz, bo w sumie poznałem tyle osób i to napewno zmieniło moje życie, najlepsi znajomi to właśnie Ci z internetu. Właśnie z nimi mam realne kontakty i najbardziej szczere, może właśnie dlatego, ze najpierw w sieci pękły pewne bariery i nie trzeba niczego udawać, ukrywać itd.smile
    • hesse.1 Re: To Forum 06.06.09, 21:16
      "listopad02 napisał: To Forum Nie ma sensu?"
      Dla pojedynczej myśli rzeczywiście marny ten sens.
      Dla ogromu uczuć, wątpliwości i natłoku obaw jest Tu sporo dobrej "roboty". (
      czasem nawet w wersji hard wink )
      www.youtube.com/watch?v=Iijklrtljnw
    • basia799 Re: To Forum 06.06.09, 21:45
      rady na to jak przestac byc samotnym?
      ojej, to trudne strasznie przecież, tak poradzic... myślę, że każdy musi sam
      szukac swojej drogi.

ja wiem np. dlaczego ja nie mogę na razie byc z nikim - bo jeszcze nie
      przebolałam rozstania. ale wiem, że jak stanę na nogi, to pozwolę komuś się do
      siebie zbliżyc. i będę czekac, co los mi przyniesiesmile
    • mappi no to ja odpowiem 08.06.09, 21:39
      ...bo chwilowo znam odpowiedz..
      jaki sens ma to forum?...
      ...jaki?

właśnie odwiedziła mnie jedna duszyczka i podarowała mi mnóstwo dobrych
      chwili....forumowa duszyczka smile

a czy to jest ten sens?
      cel?

....z pewnością
      smile

niechby nawet i w kilku procentach
      • rumunska_ksiezniczka Re: no to ja odpowiem 08.06.09, 21:41
        zgadzam się, mappi.
        nawet jeśli tylko jednej osobie to forum podarowało jeden uśmiech, to już jest
        jego sensem.
        i to jest jego celem (mam nadzieję, że nie jedynym).
        • listopad02 Re: no to ja odpowiem 08.06.09, 22:09
          smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka