salsa13 10.06.09, 07:33 Jeszcze kilka godzin i zaczynam weekend i urlop tygodniowy Jedyne co zamierzam robić, to pływanie, zwiedzanie i obijanie się A co należy mi się po tych moich chorobach, szpitalach i innych kiepskich dniach. Miłego weekendu wszystkim Wam życzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.andro Re: Weekendowo:) 10.06.09, 07:43 Dzięki ! Przede mną też zasłużony urlop, który zacznie się za 7 godzin i 45 minut W końcu się wyśpię Odpowiedz Link
dona_76 Re: Weekendowo:) 10.06.09, 08:01 Ja też Aga Ja też Pozdrawiam wszystkich prawie weekendowo Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Weekendowo:) 10.06.09, 08:02 dziewczyny, bawcie się dobrze, a nawet lepiej mój zasłużony urlop dopiero w sierpniu i już mam fajne plany Odpowiedz Link
uny Re: Weekendowo:) 10.06.09, 08:50 pogratulować tylko. spokojnego i słonecznego weekendu życze Odpowiedz Link
kasiabrzoza Re: Weekendowo:) 10.06.09, 08:54 Hejo, ja wyjeżdżam na 4 dni, byczyć się nad Jeziorem Żywieckim. Mam zamiar totalnie się zrelaksować. No po prostu uciec . Wszystkim życzę aby czas się dłuuuużył i pogoda dopisała Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Weekendowo:) 10.06.09, 09:03 ale Ci dobrze ja dzisiaj i w piatek pracuje i wyjezdzam dopiero w piatek po poludniu i tylko do niedzieli. wracaj opalona i wypoczeta Odpowiedz Link
kasiabrzoza Re: Weekendowo:) 10.06.09, 09:29 Jeszcze nie wiem czy wrócę Jak dobrze, że już wakacje za pasem, i nie ma "zadań domowych" i nie ma sprawdzianów, kartkówek i dyktand. Niby to nie moje te sprawdziany, a jednak jakby moje. I teraz prawie 3 miesiące święty spokój. I czas kiedy najważniejsza dla mnie będzie jedna osoba - JA. Będę duużo czytać, duużo biegać i wiele innych rzeczy robić. Dziś, jak o tym myslę, to KOCHAM ŻYCIE Odpowiedz Link
altea7 Re: Weekendowo:) 10.06.09, 10:12 Wreszcie odpocznę. Wprawdzie siedzę w domu, ale zajęć do zrobienia całkiem sporo Wyjeżdżającym miłego wypoczynku. Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: Weekendowo:) 10.06.09, 14:09 Jeszcze 2 godziny... byleby wytrzymać.... I 4 dni wolnego yeah Odpowiedz Link
antekcwaniak Ale z Was leniwe towarzystwo !!! 10.06.09, 14:22 Tylko Wam w głowie weekendy i wakacje. O nauczycielach już nie wspomnę. A kto będzie walczył z kryzysem gdy wszyscy będą wypoczywać ? Ja zawsze na straży zostaje antek. Jedźcie i wypoczywajcie Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: Ale z Was leniwe towarzystwo !!! 10.06.09, 14:23 No przeciez zawsze mówię, ze Antek to nasz Anioł Stróż. Co my byśmy bez Ciebie zrobili... zginęlibyśmy niechybnie Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Ale z Was leniwe towarzystwo !!! 10.06.09, 15:07 Ciamciaku zawsze dbam o Ciebie Odpowiedz Link
salsa13 Re: Ale z Was leniwe towarzystwo !!! 10.06.09, 14:28 antekcwaniak napisał: Ja zawsze na straży zostaje antek. Jedźcie i > wypoczywajcie Antonio zbawco nasz! Dbaj o ład i porządek Buziaki zaraz znikam Odpowiedz Link
kawamija Re: Weekendowo:) a w pracy....... 10.06.09, 14:22 Ciesze się ze juz mysli macie jedynie weekendowe..... i tak trzymać..... zakładam wątek weekendowe a w pracy, dla tych co w pracy w te dni i do tego w zatłoczonych wielkich miastach........che,che.....tez sie bedziemy jednoczyć.........a co -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Weekendowo:) a w pracy....... 10.06.09, 15:06 W piątek lub sobotę trzeba urządzić imprezkę dla tych co zostali na straży Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Weekendowo:) a w pracy....... 10.06.09, 18:04 Ja nigdzie nie jadę,w piatek idę do pracy,chętnie pojdę na imprezkę. Odpowiedz Link
zawsze_meryl Re: Weekendowo:) a w pracy....... 10.06.09, 21:40 przyłączam się, zostaję w dużym mieście więc róbmy imprezę!! Odpowiedz Link
kawamija Re: Weekendowo:) a w pracy....... 11.06.09, 10:44 Chyba i ja wpadnę na tę imprezkę.....tym bardziej ze będzie się świetne jeżdziło po prawie pustych ulicach.....do pracy też szybciej dojade - to tak zeby szukac plusów dodatnich tylko dziś zakupów nie ma gdzie zrobić...........trzeba będzie wyjadać zapasy i siegnąć po "stare" wina.......... i spleśniałe sery.......che,che.... -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link