frip0 04.07.09, 12:13 Ogłaszam nabór kandydatek Wymagania 1. trzy zdjęcia: w stroju kompielowym, w stroju wwieczorowym i na sportowo 2. Podajemy 3 podstawowe wymiary 3. kilka słow o kandydatce Zgłoszenia przyjmowane sa w tym wątku do dnia 10.07.2009. do godziny 20.00 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frip0 Re: Wybory Miss forum 2009 04.07.09, 12:15 stroju kąpielowym autor przeprasza za literówki Odpowiedz Link
fallen86 Re: Wybory Miss froum 2009 04.07.09, 12:18 Hmmm, tak z ciekawości się zapytam: jakie nagrody przewidział organizator? Co by przyciągnąć uczestniczki. Odpowiedz Link
frip0 Przewiduję nagrody 04.07.09, 12:28 1 miejsce-wyjazd z fripem na konesrt radiohead (frip zapewnia bilet, pokrywa koszty przejazdu i całodzienne wyzywienie 2 miejsce-odnowa biologiczna w łazience fripa 3 miejsce -koniakowskie stringi (wzór do wyboru przez laureatke) Odpowiedz Link
uny Re: Przewiduję nagrody 04.07.09, 12:54 w przypadku 2-go miejsca napisz -SPA (one to lubią) -a nie odnowa biologiczna. chłopie no! Odpowiedz Link
fallen86 Re: Przewiduję nagrody 04.07.09, 12:55 frip0 napisał: > 1 miejsce-wyjazd z fripem na konesrt radiohead (frip zapewnia bilet, > pokrywa koszty przejazdu i całodzienne wyzywienie Hmmm, zdecydowanie może to zaciekawić i przyciągnąć uczestniczki, aczkolwiek jest też pewna niewiadoma jaką jest Twoja osoba a konkretnie jej walory estetyczno - duchowe - że tak powiem. Dodaj trochę więcej opisu własnej osoby co by się nie okazało że poza koncertem nie będzie nic interesującego. > 2 miejsce-odnowa biologiczna w łazience fripa Może także opisać ową łazienkę - wiesz, jakie atrakcje są tam przewidziane... > 3 miejsce -koniakowskie stringi (wzór do wyboru przez laureatke) O, do tej jednej nagrody nie można mieć wątpliwości czy też zastrzeżeń. Odpowiedz Link
kawamija Re: Wybory Miss froum 2009 04.07.09, 17:41 che,che........Frip.....po co taaaaaaaaaaaaakie konkursy?.... jak chcesz znać 3 wymiary jakiejś z forumowiczek, to po prostu napisz do Niej na priva.......... proste ? -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
frip0 Re: Wybory Miss froum 2009 04.07.09, 17:50 Kawa czy mam przyjąć Twoje zgłoszenie??-będziesz kandydatka nr 1 Odpowiedz Link
kawamija Re: Wybory Miss froum 2009 04.07.09, 17:53 Frip............niestety nie, konsultowałam się z moim menadzerem i zdecydowanie mi odradza ).........che,che.....a ja go muszę słuchać -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
frip0 Re: Wybory Miss froum 2009 04.07.09, 17:56 Ale nagrody sa kusząe Szczególnie za drugie miejsce No cóz masz jeszcze troche czasu na podjęcie decyzji Odpowiedz Link
kawamija Re: Wybory Miss froum 2009 04.07.09, 17:59 taaaaaaaaaaaaa.... pozdrawiam. -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
frip0 Re: Wybory Miss froum 2009 04.07.09, 18:07 Kawa zgłoś sie a nóż będziesz jedyna kandydatka i wszystkie nagrody powedrują do Ciebie Odpowiedz Link
martapawel1234 Re: Wybory Miss froum 2009 04.07.09, 18:01 witam jestem tu nowa i pytanko mam - te bilety to w której strefie? I drugie, kto będzie w jury? I czy zdjęcia trzeba wysyłać na priva czy tutaj wklejać? Odpowiedz Link
frip0 Re: Wybory Miss froum 2009 04.07.09, 18:04 Jury to frumowicze, fotke tu wklejasz w watku, a bilety w strefie debestowej czyli pod sceną Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Wybory Miss froum 2009 04.07.09, 18:06 łeeee... myślałam, że może choć jakiś masaż jako nagrodę zaproponujesz to dla mnie może jako nagrodę pocieszenia taki masaż, co? proszę... A te podstawowe wymiary to IQ, rozmiar torebki (to wszak po niej najłatwiej poznać kobietę) i... na trzeci wymiar jakoś nie wpadłam Będzie masaż jako nagroda pocieszenia? Bo nie wiem czy wysyłać zgłoszenie... A na miejsca na podium nie mam szans... brak mi centymetrów do tych Twoich idealnych rozmiarów w miejscach „strategicznych”... Oj, Fripek... Ty masz pomysły... może ja za Twoim przykładem też ogłoszę konkurs Bo właściwie nie mam z kim jechać do tego Lwowa... Ale ja to mam wymagania Trzy zdjęcia, wymiary i kilka słów to nieco za mało... /a koncert w Poznaniu, tak? To masz jeszcze sporo czasu na spotkanie swojej miss/ Odpowiedz Link
frip0 Re: Wybory Miss froum 2009 04.07.09, 18:09 O tak nagrody pocieszenia też przewiduje- masaż dobry pomysł Ten 3 wymiar to obwód nadgarstka Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Wybory Miss froum 2009 największego siedzenia 05.07.09, 11:02 Frip0, twe pomysły są genialne ! Tylko tak dalej, a jakieś 8 małżeństw przed tobą. Już dawno, tak dobrze się nie uśmiałem! Odpowiedz Link
frip0 Re: Wybory Miss froum 2009 największego siedzenia 05.07.09, 11:37 Cieszy mnie , że sprawiłem Ci powód do śmiechu Oznacza to, że nie jestem takim ponurakiem za jakiego mnie mają Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Wybory Miss froum 2009 największego siedzenia 05.07.09, 13:30 Tak, tylko tak dalej frip, a osiągniesz mistrzostwo we władaniu językiem szyderstwa i całkiem dobrego humoru. Odpowiedz Link